Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:49 13.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Старите вещинови  
Автор Dakota (erotoman)
Публикувано30.09.09 17:25

Какво правите със старите снимки, писма и вещи, които ви напомнят за предишната връзка?

Горите ли ги като по филмите или ги затрупвате, обречени на забрава, на дъното на някой шкаф?

"Договор, подписан с Русия, струва по-малко от хартията, върху която е написан!" - Бисмарк

Тема Re: Старите вещинови [re: Dakota]  
Автор Vulpes (червена лисица)
Публикувано30.09.09 17:56

Един ги завлече. Всичките, за всички предишни връзки. И така ме освободи от дилемата какво да ги правя

Макар че понякога ми се иска да погледна назад - каква съм била тогава, как съм се чувствала, какво ме е карало да се чувствам така и какво съм искала от живота

Автор Лили Bиxpoнpaв (гавърверсия)
Публикувано30.09.09 18:07

Ами, ако са много изхвърлям основната им част.
Запазвам по няколко по-важни неща за архив.

И обикновено ги затиквам по недостъпни шкафове.
Майка ми обаче е уникална в това отношение. Намирала съм една папка с прилежно продупчени и подредени любовни писма. Само дето не бяха номерирани и описани в заглавна страница. Тя е педант и е експерт-счетоводител все пак.

мъжете предпочитат блондинки, жените-диаманти

Автор Изaбeлa (mere)
Публикувано01.10.09 00:25

Нямам нито една снимка и нито едно писмо на и от някой, който не съществува в живота ми по негово собствено желание. Това е като да пазиш видеокасета на любим филм, но да нямаш видео на което да го гледаш, но за това пък се любуваш на обложката му.

Когато се въдвори хармонията, чувствата ще дойдат...

Тема Re: Старите вещинови [re: Изaбeлa]  
Автор Dakota (erotoman)
Публикувано01.10.09 13:02

Това не го разбрах. Пазиш си пликовете, но не и тяхното съдържание?

"Договор, подписан с Русия, струва по-малко от хартията, върху която е написан!" - Бисмарк

Тема втори въпроснови [re: Dakota]  
Автор Dakota (erotoman)
Публикувано01.10.09 13:03

Какво правим, когато новата ви половинка намери тези неща на дъното на някой шкаф и ви вдигне скандал, че "живеете в миналото".

А след това плаче ден и нощ и т.н.

Тема Re: втори въпроснови [re: Dakota]  
Автор Cвoбoднa вoля ()
Публикувано01.10.09 13:10

Не бих поставила половинката си в такова положение.

Автор Лили Bиxpoнpaв (гавърверсия)
Публикувано01.10.09 13:59

Чак пък толкова.
Да не спя, прегърнала снимките на бившите ми гаджета я.

Това, че се въргалят на дъното на някое чекмедже е показателно, че нямат актуалност.
Дай сега да им изтрия и телефонните номера от телефона си. Ако някой пък се опита да ме накара това, направо си е аут. Че аз с последните си две големи любови си се срещам от време на време. Дори са ми оказвали помощ - медицинска и парична.

мъжете предпочитат блондинки, жените-диаманти

Автор Vulpes (червена лисица)
Публикувано01.10.09 14:00

Бих й обяснила, че това е моето минало, че то е част от мен и че и заради него съм това, което съм. Бих подчертала, че половинката е моето настояще, и това е единственото, което има значение в настоящия момент. И най-важното - бих потърсила начин да накарам половинката да се чувства по-сигурна в себе си и в моите чувства към нея.

Автор S|ayeR ()
Публикувано01.10.09 14:22

Това е компромис, който човек е нормално да направи, вместо да дразни нарочно партньора си. Е, не е приятно така да ти се реагира, обаче си е в правото според мен.

kick me, hike me, don't you wrong or right me

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.