|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Старите вещи
|
|
Автор |
Dakota (erotoman) |
Публикувано | 30.09.09 17:25 |
|
Какво правите със старите снимки, писма и вещи, които ви напомнят за предишната връзка?
Горите ли ги като по филмите или ги затрупвате, обречени на забрава, на дъното на някой шкаф?
"Договор, подписан с Русия, струва по-малко от хартията, върху която е написан!" - Бисмарк
| |
Тема
|
Re: Старите вещи
[re: Dakota]
|
|
Автор |
Vulpes (червена лисица) |
Публикувано | 30.09.09 17:56 |
|
Един ги завлече. Всичките, за всички предишни връзки. И така ме освободи от дилемата какво да ги правя
Макар че понякога ми се иска да погледна назад - каква съм била тогава, как съм се чувствала, какво ме е карало да се чувствам така и какво съм искала от живота
| |
|
Ами, ако са много изхвърлям основната им част.
Запазвам по няколко по-важни неща за архив. И обикновено ги затиквам по недостъпни шкафове.
Майка ми обаче е уникална в това отношение. Намирала съм една папка с прилежно продупчени и подредени любовни писма. Само дето не бяха номерирани и описани в заглавна страница. Тя е педант и е експерт-счетоводител все пак.
мъжете предпочитат блондинки, жените-диаманти
| |
|
Нямам нито една снимка и нито едно писмо на и от някой, който не съществува в живота ми по негово собствено желание. Това е като да пазиш видеокасета на любим филм, но да нямаш видео на което да го гледаш, но за това пък се любуваш на обложката му.
Когато се въдвори хармонията, чувствата ще дойдат...
| |
Тема
|
Re: Старите вещи
[re: Изaбeлa]
|
|
Автор |
Dakota (erotoman) |
Публикувано | 01.10.09 13:02 |
|
Това не го разбрах. Пазиш си пликовете, но не и тяхното съдържание?
"Договор, подписан с Русия, струва по-малко от хартията, върху която е написан!" - Бисмарк
| |
Тема
|
втори въпрос
|
|
Автор |
Dakota (erotoman) |
Публикувано | 01.10.09 13:03 |
|
Какво правим, когато новата ви половинка намери тези неща на дъното на някой шкаф и ви вдигне скандал, че "живеете в миналото".
А след това плаче ден и нощ и т.н.
| |
|
Не бих поставила половинката си в такова положение.
| |
|
Чак пък толкова.
Да не спя, прегърнала снимките на бившите ми гаджета я.
Това, че се въргалят на дъното на някое чекмедже е показателно, че нямат актуалност.
Дай сега да им изтрия и телефонните номера от телефона си. Ако някой пък се опита да ме накара това, направо си е аут. Че аз с последните си две големи любови си се срещам от време на време. Дори са ми оказвали помощ - медицинска и парична.
мъжете предпочитат блондинки, жените-диаманти
| |
Тема
|
Re: втори въпрос
|
|
Автор |
Vulpes (червена лисица) |
Публикувано | 01.10.09 14:00 |
|
Бих й обяснила, че това е моето минало, че то е част от мен и че и заради него съм това, което съм. Бих подчертала, че половинката е моето настояще, и това е единственото, което има значение в настоящия момент. И най-важното - бих потърсила начин да накарам половинката да се чувства по-сигурна в себе си и в моите чувства към нея.
| |
|
Това е компромис, който човек е нормално да направи, вместо да дразни нарочно партньора си. Е, не е приятно така да ти се реагира, обаче си е в правото според мен.
kick me, hike me, don't you wrong or right me
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|