Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:46 13.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема страдам за по малък от мен..нови  
Автор asteri167 (бебето..)
Публикувано28.09.09 00:43

Не знам влюбена ли съм или не все още, само знам, че младежа/ със седем години е по малък от мен../ се превръща във фикс идея за мен..Историята е дългичка, не знам дали да я разказвам.. Аз съм семейна, той -няма дори приятелка. Видяхме се преди седем месеца, усетихме нещо, признахме си го по късно -по скайп, като първа крачка направих аз, 1000-та километра/буквално/ м/у нас не ми попречиха да измисля начин да дойде в къщата ми -уж, че "минава от тук".. стигнахме и до края..свърши за ... 3 секунди, но беше СТРАХОТНО... защото ТОЙ е СТРАХОТЕН сладур..Проблема е само в това, че той сякаш се страхува от мен-прекалено агресивна съм и мисля, че той се страхува от издънки--а за мен риска е много по голям, така, че МИСЛЯ ЗНАМ какво правя .. от страх-НЕГОВИЯ страх, може да приключим скоро..но ме боли ужасно от това ..Умирам за това хлапе и той го знае , а не се възползва и ТОЧНО за това ми ляга на сърце още повече ..какво да правя -незнам!! Като ученичка съм -с мисълта за него ставам и лягам. И да допълня -у дома всичко е о,к- съпругът ми не е мухльо-всичко което е нужно за да сме щастливи -ми го дава, но малкия е...като подправката в живота ми, като утринен лъч, като ...слънчице-защото за 12 години семеен живот-знаете има и есен има и лято, пролет, зима..всичко, а той е слънчице..Толкова много държа на него, че съм му казала-неговото щастие е над моето-да строи живота си,не искам друго, само да ме помни..Но страдам ужасно, че нНЕ МОЖЕ да е част от живота ми-поне за сега.. Имам план и го споделих с него-единственният начин да свържем живота си -ако е писано че имаме такъв общ- е да станем кумове един ден на сватбата му .. Кажете ми как да го задържа до тогава ?? Този негов страх е....Благодаря Ви!
П.П Не ме съдете-Не можем да забраним на сърцата си да изпитват чувства..

Тема Re: страдам за по малък от мен..нови [re: asteri167]  
Автор landing ()
Публикувано28.09.09 11:13

Във въпросът ти всъщност няма въпрос, затова няма да ти отговарям, само ще ти кажа че те разбирам, разбирам уреденият ти живот и пролетта и есента и зимата ти разбирам. Права си, че не може да заповядваш на сърцето си, да му кажеш: СТОП! аз съм омъжена и за мен има един, единствен. Но за да ти се случи това, което ти се е случило си има причина, има дефицит някакъв,помисли за това. Много се надявам да не те оплюят сега, да не ти спретнат един кръст и да те ковнат на него, но това предвиждам че ще стане, предвиждам и нещата които ще чуеш, дано съм лош пророк. Няма изход за теб, но ти си го знаеш.

Автор Фъpн ()
Публикувано28.09.09 12:13

Астери, ако не накараш един мъж да се потруди малко за теб, нямаш никакъв шанс. Все ти ще си тази, която да го гони. И колкото повече го гониш, толкова повече ще ти бяга. Страх. Какъв ти страх? Човекът просто няма стимул в тази история дотук да се напъне малко.

Автор Cruel_lntention (изгубен)
Публикувано28.09.09 12:14

Мхм, а какво ще кажеш мъжа ти да си намери и той едно слънчице?! Всъщност изчакай младежа да си намери приятелка и после ще станете суинг двойка!

Сега сериозно: Мисля, че трябва малко да раздрусате буркана наречен семеен живот. Организаирай една почивка за теб и половинката ти, нещо нестандартна, нещо което ще запали пожар, като този, който си намерила при този младеж.
Относно младежа: остави човека намира ако и той вземе да се влюби в теб, вместо да си търси приятелка, ще трябва да търси ангажименти на мъжа ти извън града за по ден, два...

П.П. Сезоните се редуват, един цикъл (Пролет, лято, есен, зима) се повтаря всяка година....

Situation A - The Cromwell approval is now in effect

Автор S|ayeR ()
Публикувано28.09.09 12:16

Всичко разбирам, но това с кумовете е страшно кофти хрумка. Все пак така или иначе докато се стигне до сватба, няма как това да го бъде.

Емоцията ти знам, че е силна, обаче бях свидетел на подобна история и искам да ти кажа, че е много възможно, докато ти страдаш, но същевременно си подправяш живота, той да пропада по и по надълбоко и докато на по-ранен етап е по-лесно да се прекъсне, то по-късно е много възможно да ви е невъзможно и да откачите много, много сериозно. Което в семейството ти няма как да не се забележи - ако сега нямаш проблеми, в бъдеще ще имаш 100%. Случаят, за който говоря е по-различен, защото момчето се опитваше да й даде кураж да се разведе - нещо, което е трябвало да направи много отдавна поне според това, което му говореше на него... На практика нямаше той просто искаше да я подкрепи, обаче накрая се чувстваше просто използван. Затова може би не мога да бъда съвсем обективна, обаче най-лошото, което може да се случи е да си казвате колко искате другият да е добре и всеки да чака другият да вземе някакво решение какво ще правите и да стоите така в пространството без никаква идея какво се случва, ден за ден - понякога хубави, понякога лоши дни, които накрая могат да се превърнат в една мъчителна безкрайност. Един съвет - не си втълпявайте, че това е някаква свръхестествена любов, защото в голяма степен типа общуване, разликата в поколенията и невъзможността да сте реално заедно я прави такава. Ако живеехте заедно, както живееш със съпруга си, очарованието сигурно много бързо би изчезнало, най-малкото защото тогава разликата във възрастта ще си покаже, че е разлика в стила на живот, приоритетите, всичко...

kick me, hike me, don't you wrong or right me

Тема Re: страдам за по малък от мен..нови [re: Фъpн]  
Автор Cruel_lntention (изгубен)
Публикувано28.09.09 12:26

За какво да се напъва, за омъжена жена с щастлив брак ли!?

Е има избор де:
1. Да бъде МЪЖ (почтен) и да я отсвири.
2. Да бъде МЪЖ (куче) и да си я опъва докато мъжа и го няма.
3. Да бъде МЪЖ (натурален) и да и постави условие "или-или"
4. Да бъде путьо и да се остави тя да го води за носа на където си реши!

Плюс това, това, че му допада какичката не значи, че тя е неговия слънчев лъч в живота.....

Situation A - The Cromwell approval is now in effect

Тема Re: страдам за по малък от мен..нови [re: Cruel_lntention]  
Автор Фъpн ()
Публикувано28.09.09 12:34

Въпросът на Астери беше, как да го задържи. Аз отговарям на този въпрос

Дали вече мъжът (втория) има някакви намерения и какви са те, не е моя работа да разсъждавам. Както казваш има няколко варианта. За него. Тук обаче става въпрос за нея и за онова, което иска тя. Но съм съгласна, че в подобна ситуация огромно значение има какво иска и другия.

Тема Re: страдам за по малък от мен.. [re: asteri167]  
Автор PipilotaViktualija (неоназиПипилота)
Публикувано28.09.09 12:39

Седем години разлика не го превръщат в хлапе. Със сигурност. Освен ако все още не е в ученическа възраст.

Ситуацията обаче е малко грозничка, а идеята да свържеш живота си с неговия по този начин, е пълно безумие. Даже няма да я коментирам от морална гледна точка. Не е ясно къде отреждаш ролята на евентуалната му съпруга в тази конфигурация.
Може би ще направиш добра услуга и на себе си, и на момчето, ако гледаш на такава връзка без никакви очаквания.
А иначе мога абсолютно да си представя "полудяването" на една жена по по- млад партньор на един етап от живота.

Тема Re: глупости на таркалетанови [re: asteri167]  
Автор Modest Mouse (непознат )
Публикувано28.09.09 14:49

Личи се, че си го копнала отнякъде или фантазии, породени от сапунените сериали, които гледаш

ако пък случайно е истина, значи си много тъпа и съжалявам мъжа ти

Редактирано от Modest Mouse на 28.09.09 14:50.

Тема Re: глупости на таркалетанови [re: Modest Mouse]  
Автор asteri167 (бебето..)
Публикувано28.09.09 21:08

Благодаря на всички които прочетоха написаното! Изчетох всички отговори и имам какво да кажа за всяко едно. Но това на Modest Maus -не мога да не коментирам- знаеш ли Маус, съжалявам те за скучният ти живот..Това са абсолютно човешки ситуации в които всеки който ИМА СЪРЦЕ и е ЧОВЕК може да попадне-явно ти си животно Маус, щом мислиш, че случва само на кино..Аз, за разлика от теб- ИМАМ сърце и не редовно, но понякога се вслушвам в това което ми говори, защото СЪМ Човек!! Някъде срещнах и думата "МОРАЛ"- нека някой ми обясни как се връзва това с "Любов". Та любовта не е ли импулс, нещо което даваш без да мислиш-за морала се иска разсъдък-как върви с любовта заедно??? За бъдещата му съпруга - ще я обичам както него, ще и помагам - за да ГО ПРАВИ ЩАСТЛИВ! И не си спомням да съм казвала, че секса м/у нас е фикс идея.. нито за мен, нито за него- да случи се, но не е НАЙ важен. Друга е връзката ни -по дълбока..Ще пиша още ако трябва за да стане ясно, но сега давайте ако има нещо от Вас! Благодаря Ви за разбирането !

Редактирано от asteri167 на 28.09.09 21:09.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.