Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:43 13.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Странно поведение на мъж или аз нещо се бъркам?!нови  
Автор (Д)Eфekтнa (непознат)
Публикувано15.09.09 11:49

Здравейте!
Доста ми е неудобно, че стигнах до положение, да не мога да се справя сама с дадена ситуация, да не мога да подредя мислите си…не съм особено малка, отдавна преминах тинейджърските години. И въпреки това, явно то не пита!
Ето и моя казус:
Преди няколко седмици се започнах чрез приятелка с един страхотен мъж, но тъй като на следващия ден и той, и аз пътувахме за доста различни дестинации, си разменихме само скайповете, с идеята, когато пристигнем да влезнем в нета и да си пишем.
И така се случи…аз не усетих за какво точно заминах, за да осъществя плановете си или да водя дълги разговори с него, но това е тема на друг разговор.
Върнахме се в София…и разговорите продължиха, всяка вечер след работното време ние се настанявахме пред компютрите си и започвахме дълги разговори…
Не сме си говорили глупости, не сме се лигавили…само разговори за нещата от живота, обсъждане на сериозна тематика. В началото той беше доста предубеден и почти нищо не споделяше, но с времето това си остана в миналото.
На няколко пъти му предлагах да се видим…той все нещо се дърпаше, докато в петък не ме покани да отида с него на гости на най-добрите му приятели. Естествено почти веднага се съгласих.
Останахме там и за през нощта…до последната секунда той се държа като истински кавалер, не ме остави и за секунда да скучая или да се колебая защо съм там.
След тази вечер всичко си продължава по старо му, отново дълги разговори по скайп…все едно нищо не се е променило, а може би за него наистина всичко си е както преди.
Но причината, поради която пиша тук е, че в разговора ни в неделя го попитах дали иска да се видим отново някой път…а той отговори, че не знае!! Не можел да ми каже нито да, нито не! Попитах го само дали той е човека, дето ме е убеждавал, че е съвсем наясно със себе си…отговори ми положително.
И разговорът ни продължи по старо му. Честно казано ми е доста тъжно и гадно вътрешно, защото имам доста сериозни симпатии към него. А и той непрекъснато ми демонстрира симпатия, в същото не желае да се виждаме.
Искам да отбележа, че не съм човек, с който да те е срам на се покажеш на улицата.
Наистина не знам какво да си мисля, поведението му ми се струва крайно странно!
Моля за вашите разшифровки и предварително благодаря, за което!

П.С. Препрочитайки постинга си, чувствам, че все едно за Лична драма пиша!

Слънчев ден!

Тема Re: Странно поведение на мъж или аз нещо се бъркам?!нови [re: (Д)Eфekтнa]  
Автор S|ayeR ()
Публикувано15.09.09 12:07

Ми не влизай в скайп, може да му пишеш смс-че, че компютъра ти е на поправка, или някакъв вирус имаш, или проблеми с нета, както решиш. Така ще отрежеш този "удобен" начин за "поддържане на някаква връзка" и... каквото стане.

А може просто да си откровена и да го блокираш от скайп като му кажеш, ако иска да говори с теб, да намери друг начин

kick me, hike me, don't you wrong or right me

Тема Re: Странно поведение на мъж или аз нещо се бъркам?!нови [re: S|ayeR]  
Публикувано15.09.09 12:28

Нямам му телефона и това е другият абсурд!

Отказа да ми го даде...иначе ме води при приятелите си, започнава ме с тях, говорим си до безкрай лични неща...

Не е женен или обвързан със сигурност, искам само да отбележа, в случай, че се появи подобно предположение.

Редактирано от (Д)Eфekтнa на 15.09.09 12:32.

Автор Фъpн ()
Публикувано15.09.09 12:29

Мъжете реагират много по-просто от жените. Такава е природата им. Има три причини в случая: 1) гей; 2) има друга жена, в която е силно влюбен; 3) производно на 2) - колкото и добре да изглеждаш, предпочита да те има за интелектуално общуване, защото ако има секс, ще се загуби лекотата. А той ако е влюбен в някоя друга и няма сериозни намерения към теб, явно не иска заради единия секс да загуби възможността да разговаря с теб, да ти споделя това-онова и да получава мнението на жена. Когато един мъж е влюбен, той ще търси всякакви начини да разбере поведението на една жена, как да стигне до нея. И какво по-добро от съветите на друга жена.

Хубав съвет са ти дали. "Отрежи" контакта през интернет. Пиши му някой смс, изчезни за 1-2 седмици от скайпа и виж дали ще те потърси. Така ще разбереш. Ако ти се разсърди, дори те обиди някак заради отсъствието ти, можеш да пиеш едно

Просто не е разбрал все още, че се е влюбил или е объркан, защото е разбрал, че се е влюбил. Има мъже, които в такива моменти започват да се дърпат.
Но наистина не е нормално това, че не иска да се виждате. Мъжете имат необходимост от визуален контакт повече от жените. Предполагам, че просто има друга жена, ако не е гей.

Тема Re: Странно поведение на мъж или аз нещо се бъркам?!нови [re: Фъpн]  
Публикувано15.09.09 12:36

Тъпото е, че ние правихме секс вече...онази вечер, за която споменах по-рано.
Не е гей със сигурност...до колкото знам не е влюбен в друга, но мога ли да съм сигурна какво се върти в коя и да е друга глава освен моята.
Досега в скайп все той ме е заговарял...умишлено съм изчаквала. Може би сте прави, трябва да се отдръпна рязко.

Между другото, той не ми е казал, че не иска да се виждаме, а че не знае дали иска...така казваше и преди, но изведнъж му щукна и ме покани на гости у приятелите му.

Много ме е яд, честно...поне да не ме беше целувал, когато ме остави пред вкъщи!

Автор S|ayeR ()
Публикувано15.09.09 12:41

Еми изчезни без да му съобщаваш тогава

Автор Фъpн ()
Публикувано15.09.09 12:51

Еми какво да кажа - имали сте секс, той не ти дава телефона си...Когато мъж каже "Не знам дали ще се видим", това е равносилно на "Сега, към този момент, нямам никакво намерение да те виждам. Но няма да те отрежа...все още".

А дали е влюбен в друга - просто се сети дали "случайно" не ти е споменавал повече от 1-2 пъти за една и съща друга жена - без значение какво е казал за нея. Но по това дотук предполагам, че няма сериозни намерения към теб. Вероятно е правил секс с теб, за да разбере дали може да го получава от време на време, когато е сам. И да не ти дава телефон, за да не го преследваш.
Най-доброто, което можеш да направиш и то заради себе си, е да се дръпнеш. Така ще те заболи ако не те потърси, но поне няма да си навираш тръна по-надълбоко.

Тема Re: Странно поведение на мъж или аз нещо се бъркам?!нови [re: S|ayeR]  
Публикувано15.09.09 12:52

Сърце не ми дава, но май ще трябва да го направя...
По реакциите му ще разбера за какво иде реч, нали?!
Колко време да му дам без мен?! Къде е златната среда?!
Страх ме е да не загубя и това, което имам...защото не е съвсем нищо, не мислите ли?!

Тема Re: Странно поведение на мъж или аз нещо се бъркам?!нови [re: Фъpн]  
Публикувано15.09.09 12:56

Парадоксът е, че телефона му беше 12 часа в мен... И нищо не ми костваше да си набера номера от апарата му..
Даже му го казах...дали не се сеща, че мога да го направя...той реагира безразлично.
Знам детайлно къде живее и работи...това не е ли по-ценно от телефонния му номер?!

Ще се дръпна, определено ме убедихте, че това е най-добрата алтернатива за мен. Дано да успея да се преборя със себе си.

Благодаря отново!

Автор S|ayeR ()
Публикувано15.09.09 12:58

Ами той знае ли къде работиш, къде живееш? Доколкото разбрах те е изпращал до вас => ако иска винаги може да намери.

Иначе ако ти е приятно така и ти е достатъчно, карай постарому. Все пак това си ти, такава си, може пък да се получат нещата с търпение и разбиране по твоя начин.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.