|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
Темите
|
|
Автор |
ПЪTниk (оня) |
Публикувано | 18.07.09 16:43 |
|
в клуба нямат нищо общо с тематиката на клуба
И общуването помежду няма общо с тематиката.
Остава развлекателната част.
Коя е тя?
| |
Тема
|
Re: Темите
[re: ПЪTниk]
|
|
Автор |
_69__ (Упcapин) |
Публикувано | 18.07.09 16:47 |
|
Е туй и аз го пуснах като тема преди седмица някъде, отговор не получих. Мисля че клуба за някои трябва да се нарече "Клуб на себеубеждаващите се"
| |
|
Нали съм отскоро и не съм видял че и ти си питал.
Прави ми впечатление че тук разговоритене са насочени към теми, а към личностите.
Към всякакъв въпрос или отговор има допълнение коментар за качествата на пишещия.
Например аз получих отговор по мнение, че много високо летя??????
И до сега не мога да осмисля отговора какво означава по темата.
Височината на летежа няма нищо общо с отговора по темата защото темата е дискусионна, а височината на полета и само нещо измислено в някоя повредена глава.
Може ли да се каже, че в клуб Любов дискутираме повредени глави?
| |
|
Ти по-различен ли си от нас хората
| |
Тема
|
Re: Темите
[re: ПЪTниk]
|
|
Автор |
_69__ (Упcapин) |
Публикувано | 18.07.09 17:03 |
|
Тук е като в реала, с разликата че всеки си мята комплексите. Тоест, не обърщай внимание на тъпотиите
Тук е поредното място, което доказва че хората се уважават все по-малко.Никаква толерантност, само словесни простотии и т.н.
Камо ли да чуеш някакво адекватно мнение.
| |
|
Ъм'чи игнорирай такива изказвания. Аз вече така правя.
| |
|
Точно за това говорех и точно за това което и сега правиш.
Какво значение има какъв съм аз.
Дискусията е за клуба и темата Любов и нашето поведение в дискусията... че не обръщаме внимание на същественето е вникваме в, за качествата на човека който пише.
Може и с крака да пиша това е без значение какъв съм аз, смисъла е в написаното от мен, ТАМ ГЛЕДАЙ, моля!
Разбира се че съм различен от вас хората, няма два еднакви пръстови отпечатака от всички хора на планетата.
Или пък съм еднакав с два крака и две ръце.
Какъв е въпроса?
Отговора е ""ДА"
| |
|
Това, което казваш е от голямата Любов
| |
|
Не ми пречи нищо никъде.
Само питам?
| |
|
Откакто пиша в клубовете, не съм видяла една тема в която да не се обсъжда автора.
Това, как е писал, защо го е писал, от къде го е взел, какво говори това за него и т.н. и т.н.
Хората не си приличат по външни телесни белези, за това не знам ... щом не си като нас хората ... значи си извънземно
А темата ... какво има да и гледам на темата ... тя е обречена още по рождение
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|