Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:45 14.04.26 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Тема.  
Автор _69__ (Упcapин)
Публикувано14.07.09 22:28

Абе, как не прочетох тук, че някой съжалява за нещо, че е причинил на някой, или че нещо тойе сгрешил ? М ?
Виждам само как народа настървен се мята как тртябвало да правят другите към него! Що тъй бе ? Всички безгрешни ли се събраха тук ?
Таз тема може направо да се трие, щото няма да събере и 10 мнения, в които някой да каже, че съжалява за нещо

Тема Re: Тема. [re: _69__]  
Автор ventil ()
Публикувано14.07.09 22:33

съжалявам че днес станах много рано,можех да поспя още час

,а ся по темата - всеки греши,но признанието за такива неща е нещо много лично и едва ли ще прочетеш нещо такова тук

По-страшен от руския танк е пияният му екипаж.

Тема Добре почна, [re: _69__]  
Автор jamie (градинар)
Публикувано14.07.09 22:33

ама кофти свърши.
Човек и да съжалява - не значи че ще бие тъпана по случая. Изправя се, изтупва праха и продължава - с поуките. За безгрешни люде и дума няма тука.

ПП: Вярно, че все пак е добре да кажеш с думи за вече бившата дружка какво е означавала за теб... често се оказва че в нейните очи не си показвал достатъчно

Особено сериозен проблем от мъжка страна. В тоя ред на мисли - съжалявам че не изказах с думи обичта си към последната жена с която бях близък...

Редактирано от jamie на 14.07.09 22:34.

Автор The Fallen Angel (олигозахарид)
Публикувано14.07.09 22:34

Хммм... Ако трябва да изброявам кои са били лично моите грешки в последната ми връзка, то те са, че не бях амбициозен в професионален план, че така и не се научих да обръщам по-малко внимание на половинката, че в един момент ми писна и оставих всичко да догори и след това да приключи.
Не, не съжалявам, че съм допуснал тези грешки, защото не съжалявам за тази връзка.
Съжалявам за грешки преди последната ми връзка, но най-вече защото те нараниха друг човек, не защото са навредили на мен лично.

Тема Re: Тема. [re: ventil]  
Автор _69__ (Упcapин)
Публикувано14.07.09 22:36

Именно, обаче не е ли лично да плюеш по другите ?

Автор mental (mere)
Публикувано14.07.09 22:36

Тук всички сме безгрешни и за това вместо да се замерваме с торти се замерваме с камъни

Какво да се прави, като никой не носи торти

Тема ъми ... [re: _69__]  
Автор Telibe Juju (★♡)
Публикувано14.07.09 22:37

... отдавъ ми се дъ разтягам локуми и да се забърквам ф драми

... тъ ся и дъ го почна пак по съжалениятъ, то шъ съ за купонъ да го става ... понеже се умиръ ут скукъ

... нали знаеш, че човек се учи от грешките си ... ако нема ситуациъ, в която уж дъ съжалява, значи не е направил грешка и не му се е отдала възможност да се научи ... к'вото и дъ съ е случвало то тъ е научило нъ нещо ... тъй чи как дъ съжалявам к'во съм причнил нъ някой? ... тъ нали и той е научил пък друго, благодарение нъ мене

Автор ventil ()
Публикувано14.07.09 22:41

a?

Автор ventil ()
Публикувано14.07.09 22:42

критериите за 'лично" и за "плюене" са различни за всеки си мисля аз

Тема Re: Добре почна, [re: jamie]  
Автор _69__ (Упcapин)
Публикувано14.07.09 22:43

Хм, то поуките са важно нещо, и именно се получават от собствени грешки.
Та ако човек е грешил и осъзнал, не би винил другите за грешките си, за туй иде реч

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.