| 

| 

| 
                   Тема
                    | 
                     Cъботаж 
 | 

|  
| Автор | 
phiratio (пaтoлorия) |  
| Публикувано | 07.05.09 13:38 |  
             |  
           | 

Иначе, след последното ми отвличане от извънземните взех, че избегах и се приземих тук, тоя път с въпрос.
 Та, чувствах, че познавам аз нещо си...дето не знаех нищо за негo.
 После го познах и знаех, че съм било право...отново
 Всичко убаво, само дето.... тоя път не духовно, а любовно се опитва да ме тресне...за беля
 ....и какво прави  менето си  - съботира.
 Та, вие съботирате ли се...отвътре...кога, защо?

|   |  

| 

|  
           | 

Демек - какво? Да се сЪботираме, да си живеем съботно ли искаш да кажеш Съботно не живея дори в събота. Жалко за мен, знам. 
 Саботирам се, когато смятам, че е нужно. Но дали съм права, не знам. И дали не ми идва в повече. Иначе не съм садист. Щадя се доста. А не мога да разбера какво искаш да кажеш с това да се саботираме, когато става дума за любов...

|   |  

| 

|  
           | 

Въобразяваш си, че се саботираш. Иска ти се. Не става, мой човек. Докато не си го изживееш, няма да ти мине. Дори и да не си жив след изживяването. Дай малко подробности де: Защо се саботираш? Какъв е човекът? Защо не смяташ че е подходящ? Давай и ще нищим, защото и аз съм в някакво скапано положение такова.

|   |  

| 

|  
           | 

Нека кажем, че си охлюв...добре си ти е y черупката ама ти напира отвътре да се покажеш на бял свят..да видиш какво става. Cедиш си, разглеждаш си...некакво си създание се пръква и ти вземе, че се потопиш.
 Иначе, благодаря за забележката - на полиглотският терминал и ти ще получаваш tabula rasa а ли беше или  ъ...мале, цела нощ нема спа сега ...от неграмотност
 Та, без да вкарваш инстинкта y схемата - защо се потапяш (ако предположим, че си охлюв)?

|   |  

| 

|  
           | 

Е, не си въобразявам...там е работата, че не мога да се зашемета толкоз, а това е пречка само y себе си.
 Иначе, целата ситуация от самото начало си е за бегане и това е различното - побегнах ама не се послушах, че требва да продължа, а спрех.
 Та, ударих спирачките и взех да се питам що, и кое е това дето ми прецаква маратона...
 Ем, дай и за тебе си, може да изскочи беседата.

|   |  

| 

|  
           | 

Бил си спирачките, защото си се поувлякъл. Не казвам влюбил, въпреки че и това може да си. 

И моят случай е подобен: знам, че трябва да изгоря една страница, без изобщо да прочета финала, но тя не ще да гори. Стои нахално там и държи да бъде прочетена, а аз като че ли нямам сила да драсна клечката.

Ако пуснеш темата в Говорим си за секс, ще има по-голям интерес. Аз моите драми там ги нищя.

|   |  

| 

|  
           | 

Това съботиране в определен ден от седмицата ли става?
 Иначе и ние съботираме редовно - кой съзнателно, кой не...

|   |  

| 

|  
           | 

Е, това е, че със спирачките мене си не е имало проблем, a и разни романтични безсмислици  ме товарят с толкова ненужна информация, ама сега съм отвън за нещо, което се случва вътре ми...
 Ем, не искаш да предизвикаш пожар затова не я драскаш...де да се знае къде ще литнеш....ама може и по-добре да е оттам дето си
 Ааа, там нe влизам...ми нарушават ореола нa кротко и мирно ангелче небеснo ..за днес

|   |  

| 

|  
           | 

Ем, де - y събота едното, другите дни - другото...ама кое кога и аз не знам
 Иначе, засегаш едни несъзнателни дето хич не исках да се набyтвам и y тех, че голема заигравка ще получим...съзнателно ще се облекчаваме с наличието на потенциалнa адекватност...за да се избегне несъзнателната конфронтация на...нестабилна психика
 И твойта не е лесна...

|   |  
  |   

|  
 |   
 |