Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:00 04.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Тема Cъботажнови  
Автор phiratio (пaтoлorия)
Публикувано07.05.09 13:38

Иначе, след последното ми отвличане от извънземните взех, че избегах и се приземих тук

, тоя път с въпрос.
Та, чувствах, че познавам аз нещо си...дето не знаех нищо за негo.
После го познах и знаех, че съм било право...отново
Всичко убаво, само дето.... тоя път не духовно, а любовно се опитва да ме тресне...за беля
....и какво прави менето си - съботира.
Та, вие съботирате ли се...отвътре...кога, защо?

Тема Re: Cъботажнови [re: phiratio]  
Автор sonatic (изчезващ вид)
Публикувано08.05.09 08:52

Демек - какво? Да се сЪботираме, да си живеем съботно ли искаш да кажеш

Съботно не живея дори в събота. Жалко за мен, знам.
Саботирам се, когато смятам, че е нужно. Но дали съм права, не знам. И дали не ми идва в повече. Иначе не съм садист. Щадя се доста. А не мога да разбера какво искаш да кажеш с това да се саботираме, когато става дума за любов...

Автор Exte Barrocco (just a second!)
Публикувано09.05.09 16:50

Въобразяваш си, че се саботираш. Иска ти се. Не става, мой човек. Докато не си го изживееш, няма да ти мине. Дори и да не си жив след изживяването. Дай малко подробности де: Защо се саботираш? Какъв е човекът? Защо не смяташ че е подходящ? Давай и ще нищим, защото и аз съм в някакво скапано положение такова.

Тема Re: Cъботаж [re: sonatic]  
Публикувано10.05.09 14:09

Нека кажем, че си охлюв

...добре си ти е y черупката ама ти напира отвътре да се покажеш на бял свят..да видиш какво става. Cедиш си, разглеждаш си...некакво си създание се пръква и ти вземе, че се потопиш.
Иначе, благодаря за забележката - на полиглотският терминал и ти ще получаваш tabula rasa а ли беше или ъ...мале, цела нощ нема спа сега ...от неграмотност
Та, без да вкарваш инстинкта y схемата - защо се потапяш (ако предположим, че си охлюв)?

Тема Re: Cъботажнови [re: Exte Barrocco]  
Публикувано10.05.09 14:11

Е, не си въобразявам...там е работата, че не мога да се зашемета толкоз

, а това е пречка само y себе си.
Иначе, целата ситуация от самото начало си е за бегане и това е различното - побегнах ама не се послушах, че требва да продължа, а спрех.
Та, ударих спирачките и взех да се питам що, и кое е това дето ми прецаква маратона...
Ем, дай и за тебе си, може да изскочи беседата.

Автор Exte Barrocco (just a second!)
Публикувано11.05.09 22:06

Бил си спирачките, защото си се поувлякъл. Не казвам влюбил, въпреки че и това може да си.

И моят случай е подобен: знам, че трябва да изгоря една страница, без изобщо да прочета финала, но тя не ще да гори. Стои нахално там и държи да бъде прочетена, а аз като че ли нямам сила да драсна клечката.

Ако пуснеш темата в Говорим си за секс, ще има по-голям интерес. Аз моите драми там ги нищя.

Автор The Fallen Angel (олигозахарид)
Публикувано12.05.09 06:04

Това съботиране в определен ден от седмицата ли става?

Иначе и ние съботираме редовно - кой съзнателно, кой не...

Тема Re: Енови [re: Exte Barrocco]  
Публикувано15.05.09 02:17

Е, това е, че със спирачките мене си не е имало проблем, a и разни романтични безсмислици ме товарят с толкова ненужна информация, ама сега съм отвън за нещо, което се случва вътре ми...
Ем, не искаш да предизвикаш пожар затова не я драскаш...де да се знае къде ще литнеш

....ама може и по-добре да е оттам дето си
Ааа, там нe влизам...ми нарушават ореола нa кротко и мирно ангелче небеснo ..за днес

Тема Re: Cъботажнови [re: The Fallen Angel]  
Публикувано15.05.09 02:22

Ем, де - y събота едното, другите дни - другото...ама кое кога и аз не знам

Иначе, засегаш едни несъзнателни дето хич не исках да се набyтвам и y тех, че голема заигравка ще получим...съзнателно ще се облекчаваме с наличието на потенциалнa адекватност...за да се избегне несъзнателната конфронтация на...нестабилна психика
И твойта не е лесна...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.