|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Колко пъти сте имали чувстовто за "разбито сърце"
|
|
Автор |
SiainoNebe (философ 25 m sf) |
Публикувано | 20.04.09 22:58 |
|
Без разни уточнения, ама тогава не беше истинско, а тогава пък беше.
Колко пъти сте изпитвали това чувство? И колко време ви е зле.
Какво мислите за това, защо, за Бога, това е толкова силно, няма ли някакви мистерия в това, как може така да боли и защо така боли?
С мен са скъсвали 5 пъти, сега преброих. Като с една с 5-те жени усещах около 20 пъти това чувство, все едно 20 пъти скъсва с мен. И болката е по-силна от рана и по-жестока от дявола. Веднъж ми беше зле една година почти.
А с вас колко пъти и колко време ви е държало...
| |
|
колко си свикнал с жената и колко бързо намираш друга.
| |
Тема
|
Re: Колко пъти сте имали чувстовто за "разбито сърце"
[re: SiainoNebe]
|
|
Автор |
jumblies () |
Публикувано | 21.04.09 07:07 |
|
ти са тука ... щенка ти се да си плачкате
я бегай ...
| |
|
Ба... Това сърце да не е за един ден, че да позволя да го разбиват? Само леки пукнатини и приемам случките философски - така ми е по-есно да продължа без да мразя и без да си вадя генерални заключения.
Иначе има жени с които примерно се разминаваме на тротоара, но са толкова пленителни, че дълго мисля за тях след това... Особено някой жени имат толкоа дълбоки очи... Ей богу - дъха ми спират с един поглед. И не в сексуален контекст ами просто благовение пред красотата и излъчването им... Това донякаде си е пак разбито сърце.
See, to live is to suffer but to survive. Well that's to find meaning in the suffering.
| |
Тема
|
Re: Колко пъти сте имали чувстовто за "разбито сър
|
|
Автор |
джyнджypka (кучица) |
Публикувано | 22.04.09 18:10 |
|
винаги,когато съм обичала,а не съм се занасяла,чисто сексуално
| |
|
Най-открояващите жени са най-безопасни. Третират ги нерално, а те се чувстват, както всяка друга. Следващият път като имаш досег с такава, я заприказвай за каквато и да искаш глупост. Най-яките жени са най-лесни, въпроса е да се доредиш за някоя.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
мapдyk (Enlil) |
Публикувано | 23.04.09 07:52 |
|
разбий И дупарата, та да сте квит
Mvlti svnt vocati, pavci vero electi
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cвeтa_3мия (драма) |
Публикувано | 23.04.09 12:54 |
|
За мое щастие никога не съм го изпитвала.
Един единствен път съм давала сърцето си и той го пази цяло и до днес.
| |
Тема
|
Re: Колко пъти сте имали чувстовто за "разбито сър
|
|
Автор |
Kvazimodka (новак) |
Публикувано | 25.04.09 21:57 |
|
Колко пъти - не помня вече.
Колко ме е "държало" - различно, обикновено между 6 месеца и година.
Нормално е да те боли, когато любовта е свършила - заради самата любов, заради теб самия/та, заради другия... И боли не само когато са те "зарязали", а и когато ти сам/а си решил/а, че чувството се е изчерпало и няма смисъл да продължава "агония"-та.
Така че - не брой, а преодолей болката, не се отчайвай и продължавай да обичаш - когато се затвори една врата, отваря се друга - такъв е животът!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
sexy mamma (добре позната ) |
Публикувано | 26.04.09 11:10 |
|
Когато още не си се наситил на изживяването и скъсат с теб тогава имаш такова чувство. На мен ми се е случвало само веднъж, не че веднъж са късали с мен, но за другите не ми е пукало..Сега като се замисля и този един път човека не си заслужаваше. Иначе всичко е в главата...ако го осъзнаеш ще видиш че можеш и да го контролираш.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|