|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Срещали ли сте ...
|
|
Автор |
Изaбeлa (влюбена жена) |
Публикувано | 16.04.09 09:24 |
|
Срещали ли сте хора, които лесно казват думи като „уважавам те”, „обичам те”, „държа на теб”, но самите те се обвиват в мистика и тайнственост и не позволяват да бъдат опознати?
Вярвате ли или бихте ли повярвали на такива хора?
Мислите ли, че само думи стигат и думите от криещ се човек имат ли изобщо покритие?
Интересно ми е, какво си мислят и какво очакват такива хора, като се обвиват в мистерия и тайнственост? Все пак не са подарък
П.П.
Питам сериозно.
| |
|
Не съм, ти срещала ли си? И ко стана?
| |
Тема
|
Re: Срещали ли сте ...
[re: Изaбeлa]
|
|
Автор |
Lost_ (ненамерен) |
Публикувано | 16.04.09 12:17 |
|
не им е чиста работата на тези мистериозни хора
| |
|
Поне не и такива, които да означават нещо за мен.
Само думи обаче никога не стигат - важни са действията.
П.П. Отговарям сериозно.
See, to live is to suffer but to survive. Well that's to find meaning in the suffering.
| |
|
Мисля положителни неща. И зависи дали някой е "криещ се" или срещу него някой е "невиждащ". Обаче обикновено такива хора не са много силни и на думи, мисля, че си смесила малко нещата.
ПП. Обаче "такива хора" звучи ужасяващо просто , но не ми се мисли особено
Цветя, дървета, горски птички
приятели със мен са всичкиРедактирано от little red riding hood на 16.04.09 12:31.
| |
Тема
|
[re: Lost_]
|
|
Автор |
Изaбeлa (влюбена жена) |
Публикувано | 16.04.09 14:17 |
|
Монетата винаги има две страни (поне две) и се питам това нечистото скрити "задни мисли" ли са или е страх да не те отхвърлят ако се покажеш?
Ето такива мисли ми минават през главата, когато някой е мистериозен
Ти как мислиш?
| |
|
Това не разбирам. Защо такива хора използват такива помпозни фрази щом е ясно, че няма как да ги приемеш на сериозно щом не позволяват да го опознаеш?
| |
|
Говоря за хора, които нищо не разкриват за себе си. Говорят общи неща и повече се интересуват от другите, но ако се заинтересуваш от тях ... удряш на камък.
Можеш да си "невиждащ", когато има нещо пред теб, а не го виждаш, но какъв си, ако няма нищо което да видиш?
Ще ми обясниш ли кое по-точно съм смесила?
| |
|
Какво трябваше да стане
| |
Тема
|
[re: Изaбeлa]
|
|
Автор |
Lost_ (ненамерен) |
Публикувано | 16.04.09 14:42 |
|
тези две страни на монетата, или поне едната, приемливи ли са за твоето разбиране за поведението на такъв 'мистериозен' човек?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|