|
Тема
|
Питанка
|
|
Автор |
sin4ez (непознат
) |
Публикувано | 04.04.09 20:44 |
|
Хора чудя се, от скоро се залюбих в едно девойче и съм много влюбен и загубен. На ден я търся по 2 пъти виждаме се 3-4 дни в седмицата. Мислите ли че твърде често и се обаждам? Я кажете дами , стават ли ви досадни мъжете понякога, колко внимание точно трябва да и обръщам?
| |
|
Точно толкова, колкото на нея й харесва. Глупаво е да си мислиш, че всички жени имат нужда от еднакво внимание. Следи за раздразнение в нея от честите обаждания или чуй радостта с която всеки път вдига телефона и сам си реши колко често да я търсиш.
See, to live is to suffer but to survive. Well that's to find meaning in the suffering.
| |
|
Какво си седнал да ни питаш нас
Важно е на теб да ти е добре и да виждаш блясъка в очите й. Всичко останало е само мисли, които ти пречат да се наслаждаваш на огъня, който гори в теб и който имаш шанс да споделиш
Изживей го, не го мисли ... и чети отговорите в очите й, ако ги нямаш ти, тя е за това насреща
| |
|
ти е гот НА ТЕБЕ !
Тя ако ще мрънка - ще си намери повод винаги. Хич не я мисли
| |
|
притесняваш се, защото си влюбен не го мисли толкова и не се съсредоточавай в малките детайли че съвсем ще откачиш.
а иначе...на мен лично ми е досадно , особено ако не изпитвам същото към мъжа. така че , от друга страна това е и доста показателно за нейните чувства към теб
| |
Тема
|
Re: Питанка
[re: sin4ez]
|
|
Автор |
Пъpпъл (марципанена) |
Публикувано | 06.04.09 12:16 |
|
по 67 минути на ден сумарно, повече става досадно.
и по цяла нощ.
'cause I got too much life, running through my veins, going to waste.
| |
Тема
|
Re: Питанка
[re: sin4ez]
|
|
Автор |
Vulpes (опърничава) |
Публикувано | 06.04.09 13:43 |
|
Мъжете стават досадни не с количеството внимание, а с качеството. Въпросът е дали си й интересен
| |
|
|
|
|