Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:42 03.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Часът на Земята!нови  
Автор KittyNoir (amorous)
Публикувано25.03.09 15:56

На 28 март 2009 в 20,30 часа хората по целия свят ще угасят осветлението
за един час – Часа на Земята.Целта е да се обединят повече от 1 милиард
души, в повече от 1 000 градове и да се покаже с една обща инициатива, че
са възможни действия срещу глобалното затопляне.

Присъединете се към Часа на Земята 2009
Угасете осветлението си в 20,30 часа на 28 март 2009, събота.

Участието не изисква регистрация, но ако желаете да се регистрирате .(автоматично ще бъдете прехвърлени на български)

Enjoy!

P.S: Темата е извън тематиката на клуба, но вярвам, че кампанията си заслужава вниманието!

Тема Re: Часът на Земята!нови [re: KittyNoir]  
Автор yi-rene (неzaпознат)
Публикувано26.03.09 18:17

'Не бой се, защото Аз те изкупих, Призовах те по име; Мой си ти.'

Автор The Fallen Angel (олигозахарид)
Публикувано26.03.09 21:58

Аз съм се наканил за това и съм си навил и алармата да не забравя да спася света

See, to live is to suffer but to survive. Well that's to find meaning in the suffering.

Тема Re: Часът на Земята!нови [re: The Fallen Angel]  
Публикувано26.03.09 23:54

ако можеш подухай малко - ефекта върху глобалното затопляне ще е по-голям

пс знаеш ли колко колко ще икономисам за един час има / няма 6-7кв

Тема Re: Часът на Земята!нови [re: yi-rene]  
Автор The Fallen Angel (олигозахарид)
Публикувано27.03.09 00:26

Е сега го умножи по един 100 милиона крушки

Има идея - ако всеки от нас пести по малко ще има за по-дълго... Ама на кой му пука - то ей я 2012-та

See, to live is to suffer but to survive. Well that's to find meaning in the suffering.

Автор sonatic (изчезващ вид)
Публикувано27.03.09 09:41

Да! Включвам се! Гася!
И миналата година бях амбицирана, дори разлепих из службата да видят колегите и да се "обединим"! Само че в Бг, нали се сещате, нЕма такива работи като обединение

По-скоро на Вуте да му е зле. Както и да е. Гасим вкъщи всички лампи миналата година и аз увещавам домашните "Не, бе, четох из интернет, цяла София ще угасне! Елате да гледаме!". Понеже имаме изглед към половината от София, отгоре. (Демек от село съм ). Бе, гледаме, гледаме (измръзнахме)...... Няма и няма. Свети си, даже ми се стори и по-силно от обикновено. Може и да съм си внушила. Та... така с общите идеали и цели. Виж, операта в Сидни може да угасне, но как София ще остане на тъмно, тука е Ню Йорк. Макар че 100% и той угасва.
Е, тая година поне не лъжат, че уличното осветление няма да го има за един час. Споменават Народния театър.. ама, жалко, нямям изглед натам. Да видим.
Аз съм за и тая година!! Пък каквото стане.

Тема Re: Часът на Земята! [re: sonatic]  
Публикувано27.03.09 11:13

Благодарско, че приемаш нещата 'сериозно'.
Идеята е, да сперм да мислим, че 'точно от мен не зависи нищо'.
Наистина си изчезващ вид.

Публикувано27.03.09 11:14

Публикувано27.03.09 16:54

6/7кв е общото ми потребление/печки хладилници и прочие/ а не осветлението - аз ползвам от тия енергоспестяващите лампи, а те са по 5 вата

*Има идея - ако всеки от нас пести по малко ще има за по-дълго...* е точно там е цинизма Америка и Китай не я признават тая идея /Споразумението от Киото/ и за това останалия свят трябва да компенсира наемателското им отношение

Автор sonatic (изчезващ вид)
Публикувано28.03.09 22:57

Чак изчезващ... Имам някаква съвест, това е. Наистина май трябва да спрем да мислим по тоя начин. Все пак всички сме брънки от едно цяло - до колкото то е живо, до толкова ще сме и ние.
Е, изгасихме ги, няма начин

Само че... гледката беше като миналогодишната. Но, нали се разбрахме да не мислим еди-как си. Аз знам за себе си, че съм направила нещо в тоя един единствен час от всичките 8760 (?) за годината (а би трябвало да е веднъж месечно).
Споделете и вие...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.