|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Любов или секс е това?
|
|
Автор |
enikabenika (непознат
) |
Публикувано | 28.01.09 01:30 |
|
С него се виждаме като любовници, но и двамата си имаме сериозни връзки..аз от 4 години,той от 3 години. От година и половина има искри между нас и едва преди 3 месеца започнахме да се виждаме насаме и да водим интимни отношения. Не се разкриваме един пред друг, в смисъл не говорим за чувста и тнт. просто само се виждаме и има нещо странно. Виждаме се не за да правим секс, не че не сме правили изобщо ......до сега 2 пъти само,но ние се виждаме за да се наслаждаваме на прегръдките,целувките и прекарването на времето заедно...и сякаш секса го изместваме на малко по заден план. Нормално ли е това , когато сме заедно да се миришем , галим , целуваме и тнт. без да има любов? Всъщност не разбирам кое ми харесва повече - секса или целувките и прегръдките...почти съм сигурна , че е второто. Дали има някаква частица любов в тази връзка?
| |
|
Любовта не може да се дефинира ,премери и претегли . Ако ти чувстваш, че тази нова връзка ти носи повече усещане за щастие, значи досегашната ти връзка вече е изчерпана.Ако нямате деца или битова обвързаност(общо жилище,домакинство и т.н.) по- добре ще е да зачеркнеш старата връзка и да се насладиш с чисто сърце на една нова любов.Защото предполагам ,че чувството да изневеряваш не те радва.Повярвай това ,което описваш е сериозна пукнатина в досегашната ти връзка и само и единствено ти можеш да решиш дали да събираш парчетата или да сложиш ново начало.
| |
|
Мерси много за съвета. Не сме семейни , нито живеем под един покрив , но сега пролетта той иска да заживяваме заедно. Аз или съм прекално много свикнала с него или го обичам по някакъв начин...само , че ми липсва страст,емоция , която той не ми дава и почти не ми обръща внимание последните 1 2 години ... в смисъл вманиачил се е в неговото си хоби и си мисли, че е достатъчно да ми подарява подаръци и да ме води насам натам.
| |
|
За 3 месеца сте правили 2 пъти секс и предпочиташ да те мляска Вие сте си идеална двойка -платонична
| |
|
Ти най-добре трябва да знаеш.
| |
|
Колко познато ми е това!В моя случай това се нарича любов.А дали при теб е истинската любов скоро ще разбереш сама повярвай!
| |
|
след като не си говорите...и не правите секс, или го правите много рядко...как точно си прекарвате времето?!!
При това вече три месеца
Редактирано от Charleston на 28.01.09 20:00.
| |
|
Незнам на колко години си , но ако си под 30 , по добре сложи ново начало, ако си над- може би трябва да претеглиш плюсовете и минусите.Едно обаче е сигурно - Навикът не е любов! Носи чувство на спокойствие, но с времето се натрупва умора, негодувание,после бавно намразваш другия , а накрая и себе си. Ти решаваш!
| |
|
Много сладко Това ми прилича на кръшкане пълно с адреналин За една такава афера, само това е важно Поне zа мен, може би и zа теб.
Според мен не трябва да раzваляш каквито и да е отношения, нито твоите с гаджето, нито неговите с неговото, ното вашите си.
От това, което имаш с тоzи мъж, няма да се получи връzка. Остави нещата така, цялото нещо е само тръпка, дори не и любов. Това е нещо специално, с друго иzмерение.
by himbeer
| |
|
Целувайки прегърнати :) и спящо-прегърнати
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|