Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:16 13.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема не мога да повярвам че ми се случи това  
Автор malecka (минаващ)
Публикувано11.01.09 00:05

имам прятел от 2 години.той беше всичко за мене и още е най хубавия най милия най добрия.......но се оказа и най жестокия.защо го мисля за такъв ли -ще обясня.1-заряза ме за празниците без нито дума.хайде простих му го влюбена патка съм....обичам го...дадох му подаръците за коледа.на нова година пак изчезна.ядосах се и към 12 все пак го поздравих.на другия ден дойде един мил любезен....бил дежурен ми каза.пълни глупости ама се навих че му вярвам.на 2 вечерта получих бъбречна криза 3 поред за 2 седмици и реших да се самолекувам.оказа се че съм алергична към лекарството и щях да се задуша.обадих му се каза че не го интересува.помогнаха ми колеги.закараха ме в пирогов и се оправих.но още не мога да повярвам защо така постъпи смене без да съм му направила нищо.винаги е знаел колко много го обичам.показвала съм му го.а тогава така се развика че съм го била събудила ..... а аз просто му казах че ми е много лошо.мисля че не беше сам и ужасно се притесни да не се чуе разговора ни.отгава не се е обаждал нито аз на него.ходя като в сън.мъчно ми е.съжалявам че го допуснах в нас -до мене до децата ми.това ми е 1 връзка след раздялата с таткото.трябва да се разделя с него а незнам как.толкова много го обичам въпреки че постъпи така с мене.и още не се е обадил да върне ключа.но знам че като го срещна ще трябва да се разделя с него.иначе ще си загубя самоуважението.но е толкова трудно и толкова много боли

Тема Re: не мога да повярвам че ми се случи тованови [re: malecka]  
Автор Zaibne (princesa leq)
Публикувано11.01.09 00:14

На такъв гъз и цяло село да сере отгоре му шъ му е малко.
Какво се занимаваш, след това отношение.Обаждай му се да ти връща ключа и му кажи, че не искаш да те занимава повече по какъвто и да било повод.

Автор 3лoбния 3лocтъp (зло куче)
Публикувано11.01.09 00:33

Не искам да бъда груба, но наистина си влюбена....патка. За кой ли път чувам нещо такова и пак не мога да проумея как има хора, които позволяват доброволно някой да се държи така с тях. Не изчезва ли някъде тая любов заедно със самия теб, как все още обичаш, като дори не ти е останало самоуважение? Ясно е, че в отношенията с друг човек до известна степен забравяш гордостта си и дори е наложително да я забравяш понякога, но чак така...И след всичко още е най-милия и най-добрия. Или не казваш всичко или наистина имаш проблем...

Crawling in my skin these wounds, they will not heal

Тема Re: не мога да повярвам че ми се случи тованови [re: 3лoбния 3лocтъp]  
Автор malecka (минаващ)
Публикувано11.01.09 01:00

всъщност казах всичко.не съм скрила нищо.и аз се мразя че не мога да спра да го обичам.че мислите ми са непрекъснато за него.че го сънувам.че ми липсват ръцете му които ме прегръщат.че има най красивите очи.че когато говори ме кара да се смея да ми е хубаво че го виждам.че просто е до мене.......това май се викаше болен от любов.да липсва ми мъчно ми е не ме е срам да го призная.моя е вината че имах може би прекалено много очаквания.сега смятам че щом аз давам повече значи заслужавам повече.просто ми е нужно време.и като капак на всичко съм и в депресия

Автор mirror_ (mirror image)
Публикувано11.01.09 10:37

Сега виж....Дефакто вие вече сте разделени. Той вече го е решил, така че ти няма какво ти да се блъскаш в дилеми, как щяло да стане. То вече е станало.
Така ти го е показал, защото той друг начин не знае.
Просто сменяш бравата и толкова, защото ако чакаш някакви мелодрами с връщането на ключа и търсене на срещи, по-лошо ще стане. В смисъл пак ще е краят, но по по-трудният и болезнен за теб начин. Не търси отговори от него, защо се е случило. Верен отговор, няма да получиш.

На теб сега ти остава, само да приемеш факта и някак си да го преживееш. И няма защо да съжаляваш за миналото. Всяко преживяно нещо ни е дало и хубави моменти и ни от полза с лошите накрая, защото ни прави по-мъдри. Случаят вероятно е трябвало да те научи да нямаш прекалено големи очаквания от никой и да не идологизираш никой, защото във всеки момент, идолът ти може да се срине.

Автор Изaбeлa (влюбена жена)
Публикувано11.01.09 12:45

Не че и аз не съм същата патка, но съм съгласна с mirror_ , че той е решил да се разделите и понеже не иска драми и т.н. го е направил по единственият познат за него начин ... като те нарани до толкова, че да те накара да го намразиш и забравиш. Малко хора могат да се изправят и да кажат на другия в очите, че нещата не могат да продължат в този вид и да запазят приятелството си с тях.
Та сменяй бравите и никога повече не си спомняй, че този човек съществува. Всичко друго може да се прости но не и тази му постъпка. Дори и куче да видиш на улицата ранено ще ти дожалее, а камо ли за човек с който си имал вземане даване толкова време.

Автор bobole4e (сладко)
Публикувано11.01.09 15:41

няма какво да го мислиш как ще се разделиш с него-той вече го е измислил. не сте били заедно по празниците, не те търси.....не се самозалъгвай-сменил те е с друга и дори не се сеща в момента за теб, освен с досада.
опитай се да не го търсиш повече. болката ти няма да отшуми, само ще намалее., но и това е нещо

Тема Re: не мога да повярвам че ми се случи тованови [re: 3лoбния 3лocтъp]  
Автор Лoдkapят ( Возещ)
Публикувано11.01.09 16:02

Защо на никоя не и минава през акъла ,че за да се дърхи така един мъж ,много е вероятно през тези 2г. да е изтърпял много идиощини

Затова като е преляла чашата да си каже ,че вместо сърцераздерателни сцени и взаимни обвинения просто да се оттегли

Тема Re: не мога да повярвам че ми се случи тованови [re: Лoдkapят]  
Автор Zaibne (princesa leq)
Публикувано11.01.09 16:07

За да се държи така един мъж той самия е идиот

Тема Re: не мога да повярвам че ми се случи тованови [re: Лoдkapят]  
Автор 3лoбния 3лocтъp (зло куче)
Публикувано11.01.09 16:16

А защо на никой не му минава през акъла да прочете внимателно какво са написали другите и тогава да говори?

"Или не казваш всичко или наистина имаш проблем..."

Монетата няма само една страна, нали? Във форумите виждаме едната, няма друг начин. Обаче хайде да не се хвърляме да съдим нито тази, която виждаме, нито другата, защото така или иначе няма да разберем изцяло каква е ситуацията. И ако си обърнал внимание казах "хора", не казах, че има жени, които позволяват някой да се държи така с тях.

Crawling in my skin these wounds, they will not heal

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.