Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:03 06.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Кажете според васнови  
Автор kotka3 (непознат)
Публикувано30.12.08 10:47

защо когато си намерил сродната душа и си на 100% убеден в това и ти се отвръща със същата убеденост ,в крайна сметка не можете да бъдете заедно?!

Няма нужда да давам подробности-питането ми е принципно-Това някаква гадна закономерност ли е или съдба...или какво?

Тема Re: Кажете според васнови [re: kotka3]  
Автор Karakal (пустинна_риска)
Публикувано30.12.08 11:14

Може да те разочаровам, но и аз си задавам този въпрос от доста време и все още не мога да си отговоря. Но извода който си направих, който може би е верен, а може и да не е, е следният: Явно другият не е на същото мнение спрямо нас и това проваля всичко , защото любовта е валс и се танцува от двама и то не на сила, а с желание. Да, ласкае го нашето мнение за него и нашият огън пали неговият, за това й се заблуждаваме, че е взаимно

, но докато източника на огъня му не е осъзнатата му любов към нас, а не нашата любов ... всичко е обречено.
Не всичко зависи от нас, за най голямо съжаление, дори и да изгаряме в най-големият огън

Дано не прозвучи поучително ... само споделям мнение

Автор Zaibne (princesa leq)
Публикувано30.12.08 11:39

Дам и по книгите това е закономерност, явно и в живота е така.Имам малко време и ще ти разкажа една случка за съдбата на една моя позната.Тя в буквалния смисъл намери сродната си душа, намери астралния си близнак - което е голяма рядкост.Преди да го срещне много често ходеше и стоеше на една пейка - почиваше си там, не знам... казвала ми е, че нещо просто я е теглило натам.След това се оказа, че въпросния мъж живее в блока с/у пейката.Запознаха се, аз такава прилика м/у хора не бях виждала.На рожденните си дни си размениха едни и същи подаръци купени от един и същ магазин без да подозират предварително за това.В деня на запознанството им четяха една и съща книга и бяха стигнали до една и съща страница.Такива ми ти странни нещица.Така или иначе те не могат да бъдат заедно.Жената буквално се поболя.Тя в интерес на истина е направо извънземна, мисля че има трето око...или там, както се наричат хората със свръх естествени възможности.В крайна сметка отиде при една жена в Италия, тази жена е нещо като медиум, много известна, работи с полицията във връзка с неразгадани случаи, както и да е де..тази жена не приема всеки, но нея я прие.Изпадала там в транс...ала-бала..малко са ми страшни на мен тези неща.Сеанса е записан на касета.После сме го слушали.Там тая жена и казва, че е срешнала сродната си душа, също й казва, че целта на срещата им не е да бъдат заедно като семейство и тн., а да имат дете един от друг.Не знам, какво е станало после, не съм я чувала, но извода, който мога да направя е че живота ни среща с разни хора, като не непременно е нужно да бъде с тях.Понякога целта и мисията са други.Та така...

Тема Re: Кажете според васнови [re: Zaibne]  
Автор kotka3 (непознат)
Публикувано30.12.08 11:45

Бръкна точно в раната!!!

Не,не те виня! Ние имаме дете и въпреки това не можем да сме заедно...какво повече да кажа...ти си го написала....
И това ще ме съсипе-да!

Публикувано30.12.08 12:49

Има една много хубава книга „Малката стопанка на голямата къща“ от Джек Лондон
Става дума за един богат мъж влюбил се в бедно момиче, което обаче не го иска, защото е богат. Заради нея той се отказва от богатството си и заживяват заедно скромно в една къщичка. Но имало суша и мъжа тръгнал да търси вода по баира и тук копне, там копне и опааа златна жила. но тъй като обичал прекалено много жена си, той зарил отново жилата и продалжил да търси вода.
Та от тук можем да си направим два извода:
1. Когато един мъж обича една жена истински, нищо не е в състояние да го накара да я изостави.
2. Човек от съдбата си не може да избяга, но остава свободният му избор, как ще приеме това, което му се дава.

Дадено нещо ще те съсипе само ако ти му дадеш да го направи.
Имаш дете и това е най-красивото нещо, което можеш да имаш като следствие от една любов, а няма по-красиво дете от това правено с любов и от двамата родители. Радвай му се, живей за себе си и него, а ако мъжа те обича истински, ще направи всичко да е с теб, ако ли не ... ми, значи ти си по-силната и си взела максимума, който си могла от този човек.
През живота си, човек среща 3 сродни души. От двете учи уроците си, а с 3-тата ги споделя. Но ги среща само ако е отворен за тях, ако има сетива за тях и не се е затворил в себе си и отдал на самосъжаление

Ако това е била първата ти сродна душа, не се притеснявай, научила си урока, а сега се отвори за следващата
Това е нещо като духа на Предишната, Бъдещата и настоящата Коледа . Не бъди Скруч и не крий душата си и любовта си, а я раздавай, само така ще промениш грозната действителност

Тема Re: Кажете според васнови [re: Karakal]  
Автор ihl (новак)
Публикувано30.12.08 12:53

Ne si zadavai vaprosi,a se pogledni i ne laji horata s tvoite izmislici ti imashe srodna dusha do teb no kato vsiaka jena i ti neznaesh kvo iskash.

Автор ihl (новак)
Публикувано30.12.08 12:54

Jivei v jivota a ne v prikazkite,zashtoto i tiah mai ne gi razbirash vaobshte.

Тема Re: Кажете според васнови [re: ihl]  
Публикувано30.12.08 12:58

Научи се да губиш момче, никой не е длъжен да ти търпи капризите и жлъчката цял живот.

Тема Re: Кажете според васнови [re: ihl]  
Публикувано30.12.08 13:00

Всичко е въпрос на гледна точка, благодаря, че сподели своята.

Автор ihl (новак)
Публикувано30.12.08 13:02

Az ne gubia ama ti poumnei.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.