|
|
|
Тема
|
Физика, Емоция, Интелект
|
|
| Автор |
casiopea (непознат
) |
| Публикувано | 26.12.08 01:49 |
|
|
Какви откачени теми само ми хрумват, когато не ми се спи.
Та, за да има налице една пълноценна връзка, според мен и трите показателя - физическо привличане, емоционално и интелектуално такова трябва да са в добро съотношение.
Според вас обаче кое трябва задължително да преобладава? Имам предвид, че не винаги и във всички връзки и трите показателя могат да са на високо ниво - за да е сполучлива една връзка без коя опция няма как да се получи? Във физиката слагам и секса!
Имала съм връзка, пропаднала заради липса на емоция. Както и такава, зарали кофти секс. Също и заради несъответвие в интелекта.
Така, че ще ми е интересно да разбера вашето виждане по въпроса. Знам, че си зависи и от хората и че е относително, но все пак...
| |
|
|
|
списъка може да е безумно дълъг - според кефа на тоя който го съставя.
Ако разглеждаш двойката като едно цяло - нещата много по-лесно ще си дойдат по местата. Какво липсва на двойката - това е въпроса
| |
|
|
|
Според мен - зависи от връзката.
За страстната, в която преобладава лудия секс - несъмнено физиката, може би малко емоция и никакъв интелект.
За приятелството /което според много мъже не може да съществува/ - преди всичко интелект, малко емоция, физиката няма значение - двамата просто приемат човешкото в другия, а не половите признаци.
За продължителната - по малко от всичко, но това е непостижимата "златна среда".
| |
|
|
|
Физическото и емоционалното привличане водят до започване на връзкатата , а интелектуалното до .... продължаването и
| |
|
|
|
При мен не е точно така, незнайно защо
Desmayarse, atreverse, estar furioso,áspero, tierno, liberal, esquivo, alentado, mortal,vivo
| |
|
Тема
|
Re: Физика, Емоция, Интелект
[re: casiopea]
|
|
| Автор |
мapдyk (Enlil) |
| Публикувано | 28.12.08 22:10 |
|