Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:57 12.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема за тези на които им липсва сродната душицанови  
Автор димoтвoд (непознат )
Публикувано15.12.08 09:20

Преди да сте ме изпратили в клуб Запознанства, нека споделя, че идеята ми не е просто да се запозная с някого, затова няма да оставям координати за връзка. Всъщност регистриран потребител съм, така,че ако някои иска да коментира подобно нещо моля да го направи на ЛС.

Та идеята ми е следната: тук има хора от различни възрастови групи, намерили и не намерили любовта. Днешното време е доста динамично и все по често има самотници, които не са си избрали непременно да бъдат такива, а по скоро събития в живота им са стекли по определен начин. Учебното заведение в което са учили е неблагоприятна среда - или твърде много жени, или твърде много мъже. В един момент се оказва, че приятелите ти са толкова малко, че се виждаш с едни и същи хора. Средата в която работиш е твърде затворена и не ти дава възможност да погледнеш по далече от офиса, в който работят само същополови - било то мъже или жени.
Та вие хора, които по една или друга причина не можете да срещнете сродната си душица, бихте ли отишли на среща на група от хора, ако знаете че са като вас?

Оказва се ,че има хора, които са по срамежливи и им е трудно да спрат някого на улицата за да го заговорят, просто ей така. Сайтовете за запознанства се неефективни в България поне за хора на възраст над 30, за разлика от широкия свят. Причини много - жени търсещи платежоспособни мъже и мъже търсещи манекенки на ученическа възраст. Неравновесие в търсенето и предлагането.

Предполагам, че всеки може да допълни и други причини по темата.

Тема Re: за тези на които им липсва сродната душицанови [re: димoтвoд]  
Автор Beautiful (girl)
Публикувано15.12.08 10:06

Защо само на ЛС?

Тема Re: за тези на които им липсва сродната душицанови [re: Beautiful]  
Публикувано15.12.08 10:46

ЛС са за тези , които ще търсят координати за връзка, по принцип идеята на питането е друга, а именно има ли такива хора, които съм описала в темата и имат ли нужда от подобно мероприятие. Или всеки ще се вре в мишата си дупка и ще чака съдбата да почука на вратата му. Аз лично съм от Пловдив.
Хайде, вие сте на ход!

Тема Re: за тези на които им липсва сродната душицанови [re: димoтвoд]  
Автор Beautiful (girl)
Публикувано15.12.08 11:31

Ясно. Определено, на мен лично, идеята ти ми допада.

Аз съм от София.

Редактирано от Beautiful на 15.12.08 11:31.

Тема Re: за тези на които им липсва сродната душица [re: димoтвoд]  
Автор daisyflower (минаващ)
Публикувано15.12.08 12:43

пълно е с такива хора според мен, доста такива познати имам, а и лично аз нямам време да общувам, по-скоро общувам, но наистина само с познатите си, а да спираш непознати по улицата ми се струва доста откачено, не мислиш ли

Тема Re: за тези на които им липсва сродната душицанови [re: daisyflower]  
Автор Beautiful (girl)
Публикувано15.12.08 12:47

Това със спирането на непознати наистина ще е малко странно, но да се събират "такива хора" и да се организира нещо като клуб на търсещите сродни души

мисля, че е добра идея.

В днешно време човек няма време да се огледа около себе си и да познае сродната си душа, дори тя/той да седи до него....

Тема Re: за тези на които им липсва сродната душицанови [re: Beautiful]  
Автор out of touch (единствен)
Публикувано15.12.08 14:40

само аз ли спирам непознати на улицата?

Тема е па ти дъ скиваш ...нови [re: димoтвoд]  
Автор Пaтoшek (♥)
Публикувано15.12.08 20:38

... имъ една детъ мезва нъ Баба Яга ... амъ си търси бахур опакован ф мерджан

... сиреч не е знаечние нъ колко лета е женатъ ... нито пък нъ к'во меза ... всека си търси принцъ с мерджана, но между другото не отказва и нъ ловджийскатъ наденичкъ у полското фиатче

Тема Re: е па ти дъ скиваш ...нови [re: Пaтoшek]  
Публикувано15.12.08 21:29

можеше да се включиш с някакво градивно мнение. ако няма какво да кажеш по същество, не е нужно да се намесваш само за те видят клубарите, че си прочел някоя тема. Коментара ти е ясен по подразбиране и мисля, че уточних за нарушеното равновесие в търсенето и предлагането.

Тема Re: е па ти дъ скиваш ...нови [re: Пaтoшek]  
Автор kurkudup (boss)
Публикувано15.12.08 21:49

Виц по този повод:
Жената над 50 била като старши в пожарната.Винаги била в бойна готовност,но никога нищо не се случвало.

нормална съм,ама не ми личи

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.