Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:50 02.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Тема незнам правилно ли реагирах ....нови  
Автор rx7O (непознат )
Публикувано01.12.08 22:01

Здравейте! Имам връзка с един човек от близо 8 години.И двамата бяхме женени през цялото това това време ,срещахме се един два пъти в седмицата ,и се чувахме по телефона повече -по обясними причини.от може би 2 години той е сам,жена му го напусна в търсене на по-перфектния от него.За тези 2 години,в които е сам сме си изяснили вече по- подробно и по надълго и широко кой какво е за другия в тази връзка .Оказа се ,че съм била обичана ):):по думите му,а сега вече още повече.много иска да живеем заедно ,да имаме дете и т.н. и т.н....разбираме се много добре,обичам го наистина много и секса е страхотен.Аз с моя съпруг от години живея като с добър познат и нищо повече,трудно е да приключа този брак, от много години съм с него,но мисля ,че бих го направила.Горе -долу това е -в най -общи линии ,ако не беше ревността ,която не ми дава мира от няколко дена насам. Поисках да разгледаме снимки от детството му ,извади албумите и беше забавно до момента ,в който от раното му детсво ,пуберитета и после юношеството му -скочихме внезапно в интимните му моменти с бившата му жена.Аз като един вече по-зрял индивид -над 30 г. и познавайки го 8 години,знам ,че си има спомени,че ще си запази снимки от брака с нея ,с детето задължително.Разни празници ,морета,почивки на снимка, но да си сложиш снимки на жена ти гола, къде с гащи ,къде без ,и да развява цици в семейния албум ,до снимките на детето ,това нешо не мога да го разбера.А най-неясното ,което ми стана е -защо .след като знае ,че там има такива снимки, не ги е махнал,нали ще ги гледам аз -уж бъдещата му жена ???Той не искаше всъщност да ги гледам ,разгръщаше страниците и където имаше такава снимка, казваше-това не го гледай ):):!!?Е,да ,ама аз го гледах,защото бяха пред мен и аз се почувствах много ,много зле.Казах му го след няколко дена ,че не искам да гледам на бившата му голия задник и цици,и ако е приключил с нея,то по нищо не си личи.Той каза ,че това били спомени ,какво съм имала против спомените??????Скарани сме,два дена не съм му звъняла ,нито той на мен.Честно казано и незнам какво да му кажа повече.И не знам права ли съм ,да искам да си разкара от албума,къщата и живота ни нейните голи снимки??????Или той е правия -да си пази за вечен спомен голия и задник??????Задръстена ли съм ,та не мога да го приема ,или на него не му пука за мен и чувствата ми?Какво да правя?

Тема Re: незнам правилно ли реагирах ....нови [re: rx7O]  
Автор little red riding hood ()
Публикувано01.12.08 22:06

хахахахаха, еми не мисля, че това кой знае какъв проблем честно казано.

ако не го притискаш непременно да ги махне, сигурно той сам ще го направи след известно време.

Цветя, дървета, горски птички
приятели със мен са всички

Тема Re: незнам правилно ли реагирах ....нови [re: little red riding ho]  
Автор rx7O (непознат )
Публикувано01.12.08 22:12

така е може би .надявам се да не е толкова голям проблем, обаче ,наистина е гадно докато се гушкате на дивана и се смеете на стари снимки, на следващата страница да лусне задника на тази,която уж никога не бил обичал ,не и както мен):):):.и даже да ми каже ,че било спомен....И аз имам спомени, но няма да си пазя снимка на голия ми мъж за спомен ,,,не знам, мерси за мнението все пак...звучи обнадеждаващо ---и може да помогне за затопляне на взаимоотношенията.Иначе лошо.както съм яхнала метлата от да дена....

Автор little red riding hood ()
Публикувано01.12.08 22:14

ходи и снимай мъжа си и го сложи като първа снимка в новия ви общ албум

виж, нормално е да се карате за разни работи, но не би трябвало това да влияе на отношенията ви по принцип. спорът си е спор, другото си е друго

Цветя, дървета, горски птички
приятели със мен са всички

Автор пepko99 ((никой))
Публикувано01.12.08 23:23

... и после мъжете били със собственическо чувство.
и не не си права

Автор out of touch (единствен)
Публикувано02.12.08 00:47

лелееееее,на тебе яко ти диктуват отгоре май

снимките на жена му в албума са следствие от ненормалните отношения между хората в обществото...по-скоро ти трябва да си зададеш некви въпроси,все пак не си двайсе годишна пикла

Автор *Paл* (стар клубар)
Публикувано03.12.08 00:01

Доста егоистични разсъждения... Извинявай, но и двамата сте големи хора. Имали сте красиви интимни моменти с други партньори. Не се дръж като истерична девица.

Тема Re: незнам правилно ли реагирах .... [re: rx7O]  
Автор rx7O (непознат )
Публикувано03.12.08 16:14

девица не съм,но истерична -да -понякога де !!знам го,признавам го, признах го и там ,където трябваше ,посипах си главата с пепел ,извиних се и всичко май се оправи.Казвам -май,защото основния дразнител-въпросните снимки не ги знам там ли са още.Но ако не са,няма нищо -рано или късно ще дадат фира.

Автор Kvazimodka (новак)
Публикувано03.12.08 21:08

Да, мисля, че реакцията ти е била правилна.
Няма място за такива "хубави спомени". Аз съм на мнение, че когато една връзка приключи, най-малкото се пазят снимки от интимни моменти. Че и да се показват на "следващата", а защо не "поредната"?

Мисля, че не е трябвало да се извиняваш ти. Политиката да се изкарваш лош, за да си добър, не ми харесва. Но това е твоят живот, твоята връзка, твоята любов - действай както ти го разбираш. Успех!

Тема най-добре...нови [re: rx7O]  
Автор oбичaш ли мe (играеща с огъня)
Публикувано03.12.08 21:14

му кажи,че малко е прекалил с тези снимки.Смекчи тона.От опит ти казвам,че със скандал нищо не се печели!Може и да направиш компромис-да се съгласиш да запази снимките,но не на видно място!Така с един удар-2 заека!Хем няма да те обвини,че си обсебваща,хем ще си запазиш спокойствието,капиш?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.