|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Не мога да намеря любовта
|
|
Автор |
Beautiful (girl) |
Публикувано | 17.11.08 20:30 |
|
На повече от 30 години съм и все още не съм намерила любовта:( Не че не съм имала гаджета, но те все се оказват неподходящи или да си го кажем направо - грешен избор. Не знам как привличам само мъже с вредни навици и ги търпя по повече от две години без да имам куража да взема решение за раздяла само и само да не остана сама....Не знам, вече, какво да правя. Очаквам мнения и предложения.
| |
|
... нищо ти немъ ... азъ пък е намерих без да съм е търсил ... но е прогоних понеже не знаех к'во дъ е прая
| |
|
това не е решение на проблема ми, но поне ме развесели
Не можеш ли да си я върнеш? Късно ли е?
| |
Тема
|
Re: Не мога да намеря любовта
[re: Beautiful]
|
|
Автор |
File99_ (оперативная ) |
Публикувано | 17.11.08 20:45 |
|
И аз съм в сходно положение като теб. Мисля, че трябва да се запознаем. Ето ми снимката -
| |
|
Еми, приятно ми е да се запознаем:)
| |
|
... когато човек се съсредоточи върху нещо си ... то или не го постига или го постигъ с много зор и мъки ... т'ва става така понеже му е сложил цена, която е придала тежест, която пък от своя страна е повлекла свободатъ Ако не търсиш лубофтъ на всяка цена, а се впуснеш плавно и свободно у всека връзка ... то мое би шъ получиш т'ва, което искаш ... посто не му слагай цена - за дъ го оцениш
... иначе не знам дали е късно ... по принцип рано или късно ще е потърся ... е разбира се ако не срещна друга по пътя дето шъ измина
| |
Тема
|
Re: Не мога да намеря любовта
[re: Beautiful]
|
|
Автор |
File99_ (оперативная ) |
Публикувано | 17.11.08 20:53 |
|
И на мен ми е приятно да се запознаем. Кажи нещо интересно за себе си.
| |
|
... тая снимкъ стана вече легендарна ... нъ повече ут 10 години е бря ... дай нещо по актуално
| |
|
Не съм се променил от тогава.
| |
|
Аз не съм се съсредоточила. В момента даже съм в поредната безперспективна връзка и вече, май, нищо не търся...така съм се оставила на течението, че съм си казала...ох, няма значение какво. Важното е че нищо не търся, вече. Просто се чудя защо перспективните мъже не ме харесват. Улегнали и порастнали мъже, какво харесвате? Как да ви привлека? Такива мъже по срамежливи ли са и дали изчакват жените да направят първата крачка?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|