Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:26 07.12.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема подарък с любовнови  
Автор little red riding hood ()
Публикувано16.11.08 01:04

сега попаднах на това, като малка ги слушах и мн ми харесваха

ПП. Бях пуснала линк към конкретна приказка, но се усетих, че така е по-добре. Обичам я тая, дето ги е качила, щото иначе ги имам само на касетки от едно време

Цветя, дървета, горски птички
приятели със мен са всички

Редактирано от little red riding hood на 16.11.08 02:20.

Тема Re: подарък с любов [re: little red riding ho]  
Автор Zaibne (princesa leq)
Публикувано16.11.08 01:29

..като каза приказки..не знам защо си направих асоциация с "Ледена епоха"..скоро ще излиза тройката, нямам търпение

Тема Re: подарък с любовнови [re: Zaibne]  
Автор little red riding hood ()
Публикувано16.11.08 01:36

Супер, хахха.

Ужас, аз като ме питат какви филми харесвам и аз какво да кажа - ми анимационни филмчета

Цветя, дървета, горски птички
приятели със мен са всички

Тема Re: подарък с любовнови [re: little red riding ho]  
Автор Kvazimodka (новак)
Публикувано23.11.08 19:00

Благодаря за подсказката - бях забравила, че детските приказки, четени в зряла възраст, ни учат на голямата мъдрост на хората от народа, които са ги създали... Сега прослушах "Трите перушинки" от Братя Грим. Като се замисли човек, "умен" и "хитър" е този, който умее да сипе хубави думи и да омайва с тях слушателите, който умее да играе различни "успешни" роли и да се докарва пред шефовете, който с лицемерие намира "най-доброто място" в живота... А добрият, откровен и простодушен човек винаги е наричан "глупчо"... Но все пак, в крайна сметка "последната дума" има съдбата, която дарява с истински ценности истинския човек.
Да, и в тази връзка се сещам за един афоризъм: "Добрият човек може да изглежда глупав, но глупакът винаги е зъл"...

Тема тъй де ...нови [re: Kvazimodka]  
Автор Пaтoшek (♥)
Публикувано23.11.08 19:25

... дубрите винаги завършватъ последни и получаватъ най-големи отличия под форматъ на думи и поговорки

... нъ дубрия мангизи не му требватъ ... достатъчно е само да му се стопли сърчицето

... зарад такова "добро" стадо сме нъ т'ва дередже ... ако глупчовците имаха малко мозък у гклаватъ дося да сме сритали задниците нъ чорбаджиите с гражданскъ война

... добротатъ е измислица зъ бедните ... за дъ бездействатъ ... защото бездействайки нема да създаватъ проблеми нъ богатите

... я ми кажи ся ако взривя парламентъ с цялатъ кочинъ вътре ... то ще чуеш как гладни мизерници ще се изказватъ, че това е варварски акт и че избитите олигофрени били душици и тем подобни лайнъ

... за дъ се оправи това стадо наречено бг народ ... требе да бъде заличено ... за дъ се озсъзнае, че трябва да се бие за да съществува, а не да се подчинява

Тема Амин!нови [re: Пaтoшek]  
Автор 6turo_ku4e (щуро куче)
Публикувано23.11.08 20:20

Тема тъй де ...нови [re: 6turo_ku4e]  
Автор Пaтoшek (♥)
Публикувано23.11.08 20:24

... требе дъ унищожим идиотите ... докатъ те нас не съ унищожили

Тема Re: тъй де ...нови [re: Пaтoшek]  
Публикувано23.11.08 20:41

Да бе, как ще унищожиш нещо вечно...Ти сигурно по-добре знаеш колко е трудно да се пребориш с идиот

А какво става, ако ти самия си идиот, но не го разбираш защото...си идиот

Чудя се...не се ли объркваш като говориш извън виртуалното пространство? На публични места, в магазини, заведения, институции разни Няма да повярвам, ако кажеш, че не ти е идвало да почнеш с "Требе дъ..." или "Е па" и това е най-малкото Как ми се иска да видя нещо такова

Тема ъми ...нови [re: 6turo_ku4e]  
Автор Пaтoшek (♥)
Публикувано23.11.08 20:47

... шъ си останеш само с исканиятъ

Тема Re: ъми ...нови [re: Пaтoшek]  
Публикувано23.11.08 20:57

Знаех си, че точно това ще привлече вниманието ти от всичко, което написах

Всъщност, вече съм го виждала това на живо, нещо подобно на теб де, може и ти да си бил, знае ли човек...

В моя край казват "секи си е башка шашав"

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.