Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:00 14.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Защо не мога..нови  
Автор Бaлepинaтa (оцеляваща)
Публикувано07.11.08 11:47

..да забравя един мъж....?
Толкова ли е трудно...?
Най-смешното е ,че никога не е имало нищо между нас!
Просто го видях в училище и до ден днешен не успявам да си го избия от главата.
Годините минаваха ,учих в друг град цели 5 години не го видях изобщо.Само един поглед ми беше нужен за да се върне същото старо ,изпепеляващо чувство.И не спирах да мечтая за него.Където и да ходих ,когото и да срещах той си остана най-красивият мъж ,който съм виждала в животът си.Върнах се в родният ни град и започнах работа-колеги сме по ирония на съдбата.Абсурд е да сме заедно ,пътищата на живота ни са в две различни посоки.Той има сериозна връзка от много години ,аз също.Обвързах се ,имам и малко бебе.Всичко на което съм способна и което желая е да направя бащата на детето си щастлив.Никога не бих му изневерила ,дори животът ми да зависи от това.Обичам го и се мразя ,че когато видя онзи Другият и когато погледите ни се срещнат ,Той все още ме разтърсва из основи.Отбягвам го ,обвинявам се ,но просто не знам защо се получава така...
Вече станах на 26 и трябваше да съм зряла жена.А получи ли се..?
Имаше период ,в който толкова исках да бъда негова..разбрах ,че няма да стане ,въпреки ,че чисто визуално не отстъпвам по нищо на приятелката му ,но той вероятно е открил друго в нея.Затова реших да продължа напред ,без да фантазирам утопични неща.Не съм и човек ,който би развалил чужда връзка.И все пак виждах нещо в погледът му и все се питах:"а ако аз бях тук през всичките тези години ,не тя?"...
Защо?!

Много исках да споделя всичко това ,макар да знам ,че вероятно ще отнеса доста упреци.
Благодаря ,че ме изчетохте!

Тема Re: Защо не мога..нови [re: Бaлepинaтa]  
Автор oбичaш ли мe (играеща с огъня)
Публикувано07.11.08 14:18

Трябва да си изясниш няколко въпроса...
1.Бащата на детето ти свестен ли е,или е боклук,след като си влюбена в друг?
2.Твоя колега ЗНАЕ ли за твоите чувства или ти от СТРАХ детето ти да остане без баща,не си му казала нищо?
3.Той има ли чувства към теб и готов ли е да рискува?
Дано да съм помогнала с нещо.Успех

Тема Re: Защо не мога..нови [re: oбичaш ли мe]  
Публикувано07.11.08 15:54

Обичаш ли ме ,
1.По принцип имамхе проблеми с бащата на синът ми,но те се задълбочиха след раждането на детето и за много неща се чувствам предадена и обидена и предполагам той сега опитва да се реабилитира по някакъв начин ,но мисля ,че нещо се пречупи в мен оттогава(низ от събития са) ,което няма да ми попречи да остана до него и да съм му вярна.
2.Другият не знае нищо.По никакъв начин не съм му показвала чувствата си.Той имаше сериозна приятелка(незнам дали още са заедно).Уважавам това ,а има и страх да не бъда отхвърлена.
3.Надявам се да има някави чувства към мен и дори не зная защо.Връзка между нас е невъзможна ,но той продължава да е моя голяма слабост.
Бих искала да прекратя това ,но не знам как

Автор sandrus (приятел)
Публикувано07.11.08 18:14

И ти въобще не си наясно с себе си,не знаеш какво искаш и как да го искаш.
Когато постваш тук,пиши всичко от началото до края,а не това което на теб ти е угодно.
по този начин ни убъркваш и не знаем какво да ти отговорим.
Прочети си първия пост и след това втория????
И има ли разлика????????????

Автор oбичaш ли мe (играеща с огъня)
Публикувано07.11.08 20:07

ohhhhhhhh,ujasno ni obyrkva6!Abe zarqzvai go toq i prestani s tiq kli6eta,4e trqbva da si mu vqrna!!!!!!!!!!!!!!!!!Probvai da priznae6 na kolegata ti,a ako v nai-lo6iq slu4ai toi te othvyrli,6te jivee6 sama s deteto si!To4ka po vyprosa i stiga typi postove!

Автор Petite_Princesse (начинаеща)
Публикувано08.11.08 03:42

....Не разбрах само дали познаваш твоя човек като характер....като личност....
.....И ми се струва ,че имаш само някакво сексуално привличане към него ,което с годините се е превърнало в ....мания....
....

....помисли си малко повече, за това какво искаш от живота....
....защото ако ти самата не си наясно със себе си ....никой не може да ти помогне!
.....

...La Petite Princesse...

Тема Re: Защо не мога..нови [re: Petite_Princesse]  
Публикувано08.11.08 09:07

Съжалявам ,че постовете ми са били объркани и тъпи

И аз съм объркана ,вярно е!
Иначе го познавам човекът като личност и характер.И ме притесняваше само това ,че не мога да си го избия от главата.Това е.
Извинявайте!

Автор Hoodwinked ()
Публикувано08.11.08 19:11

....готино ти е да си мислиш за него, така имаш за какво да мечтаеш всеки път като ти стане кофти....затова

Цветя, дървета, горски птички
приятели със мен са всички

Автор sandrus (приятел)
Публикувано08.11.08 21:56

Не можеш....или не желаеш???

Автор БapбapeлaМодератор (петата стихия)
Публикувано08.11.08 22:14

няма не мога - има не искам. единственото, което не се преживява е смъртта девойко.

чета тук разни истории, които преди 15-20 години сигурно щяха да ме впечатлят, но не и сега

не ми е ясно защо е това ровене в миналото. защото е това 'самоотравяне' с минала история, която не ти носи нищо позитивно, ама изобщо нищо. защо си причиняваш това. видяла нещо в погледа му . видяла си собствените ти 'фантазирам утопични неща', а не неговите. живей си живота и не се връщай назад. няма смисъл.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.