Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:10 03.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Кога губиш себе си!!?нови  
Автор Cruel_lntention (изгубен)
Публикувано06.09.08 02:48

Когато обичаш болезнено много до смърт?! Когато това свърши?! Когато просто няма кого да обичаш!?..... или когато всичко това просто престане да има значение!?
Как се лекува празно сърце!?

Every now and then I fall apart

Тема Re: Кога губиш себе си!!?нови [re: Cruel_lntention]  
Автор kъcмeт (непознатa....)
Публикувано06.09.08 10:35

Щом можеш да изпиташ болката, значи имаш сърце. А си се загубил, когато си с усещането за безтегловност....то може да се появи във всеки от етапите, които изброяваш.

Идеята е да оставиш болката да си отшуми постепенно, за никъде не бързаш и всичко е етапи, кръговрати и от сорта ....ти си ги знаеш тези неща....

....и ще дойде нова любов, защото сърцето иска своето...и защото така е редно да бъде.

Автор Myth (ми аз ако знаех)
Публикувано06.09.08 14:54

Баш пък сега ли пусна тая тема?

каквото и да си мислиш, може и да не вярно ;-)

Автор zwerfster ()
Публикувано06.09.08 16:14

Като те чета не ти е възможно да се загубиш штото никога не си се намирал/а

Когато просто няма кого да обичаш!?. Или този когото обичаш не се вързва на претенциите ти? - Винаги можеш да си намериш някой който да обичаш - виж че държиш и той да те обича по твоя начин си е изцяло и само твой проблем - нешто като Аз ти дадох сърцето си - Ти какво ште ми дадеш?/Сл.Трифонов/

Как се лекува празно сърце!? С напълване - доста по лесно и приятно е да напълниш празно пространство отколкото да чистиш и преподреждаш пълен килер с оглед да събереш оште една лйубов вътре

Автор _69__ (Упcapин)
Публикувано06.09.08 16:23

Тъп въпрос. Всеки е изпитвал такива емоции и всеки си мисли,че няма по-голяма болка. Стегни се, всеки трябва да мисли за себе си, живота е такъв.
Като е приключило всичко, какво можеш да направиш ? Да се самоубиеш да не те боли ?

Живота не е идеалистичен, човек може един ден да е невероятно щастлив , а после да е супер зле 5 години. случва се, само приеми това, което се е случило. Щом толкова те боли, значи са те зарязали, кофти

Автор sulla lucky (член)
Публикувано06.09.08 21:55

Първо-безвъзвратно трябва да бъде изгубена всякаква надежда за възобновяване на връзката.Да изчезнат всякакви мечти и блянове.За целта или теглиш яки майни на обекта или се молиш като просяк,с което изгубваш всякакво достойнство.И при двата варианта абсолютния край е сигурен.После се отдаващ до край на всички свои слабости-Напиваш се всяка вечер до безобразие,комар/яко,до съмване/,курви/безразборно/.За месец се превръщаш в сянка,парцал,пълен боклук.Краят вече е достигнат,хората те сочат с пръст и си пример за посмешище.От тук нататък вече пътя е само един!Нагоре!Мотивацията страшно силна!Сърцето се е наситело от болка и вече мисли само за себеси.След 10-ет месеца си правиш шопинг за по 2-а бона и на следващия ден може да го повтори,въртиш 2-3 курви и му е през чепа за тях.Всичката болка е забравена и хората те сочат за пример.Тогава си казваш-Еййййй,кво нещо е живота-къде бях преди няма и година,къде съм сега!!!Май всичко на тоз свят е Божа работа!Отиваш и палиш свещ.
Има и други варианти за лекуване на сърцето,но този е най бързия.Другите могат да продължат години!

Тема Re: Кога губиш себе си!!?нови [re: zwerfster]  
Автор nova666 (непознат )
Публикувано06.09.08 22:41

Моля те, спри да изписваш "щ" като "шт"!!!!!!!!!!!!!!! Първия път когато го видях, реших, че е грешка заради латиницата, но ти явно така си пишеш. Пише се "неЩо", "Ще", "оЩе", "Щото" и т.н. и т.н. Това, че пропускаш запетайките... да го подминем, но ти определено се гавриш с българския език!!!!!!!!!!!!! Интелигентния човек не може да си позволи такова нещо!!!

Автор БapбapeлaМодератор (петата стихия)
Публикувано06.09.08 23:07

На мен ми се струва че човек обича болезнено 'до живот', а не до смърт . И като обича му се живее и изобщо не му се мре.

Май не е, че няма кого да обичаш, а нямаш шанс да получиш любовта на определен човек - той не ти я дава .

като мине фазата ' всичко престава да има значение ', ще видиш света наоколо с други очи и че има друг, който да обичаш . сега си сложила черните очила и не виждаш смисъла . за това спомага и есенната депресия, която явно те е налегнала.

щом осъзнаваш че имаш сърце, значи не е празно .

Автор jumblies ()
Публикувано07.09.08 08:02

молих за решения … и ми се дадоха обстоятелства

не ги пропускай

Автор Aardel (независима)
Публикувано07.09.08 09:11

Според мен всичко опира до самовнушението.А в случей като този,приятелите са най-доброто лекарство

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.