Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:25 15.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Няма любовнови  
Автор bion ()
Публикувано07.09.08 20:55

Честно казано не съм се влюбвал от тинейджър. Вече се питам дали любовта не е чувство присъщо за младите. На 26 години съм, да вметна , чукам на поразия, живея си живота правя неща, за които повечето хора само мечтаят или не им стиска да ги направят. Да иска ми се да се влюбя нооо... честно казано не виждам перспектива това да се случи. Къде я тая любов бе? Нямам доверие на нищо, и на никой. Чудя се дали да не си забременя една девойка, да си взема детето и да отеба женската половина от населението и да се отдам на наука и изкуство и без друго това винаги ми е било по интересно. Пуст нагон.

Редактирано от bion на 07.09.08 20:57.

Тема Re: Няма любовнови [re: bion]  
Автор Cвeтлo - Mpaчнa (утро - нощ)
Публикувано07.09.08 21:18

Намери поне 2-ма души, на които да имаш доверие.. и тогава зарежи всички... Без близки хора животът е.. невъзможен.... мъртъв си отвътре тогава..

П.С. Има любов... само че понякога е трудно да я намерим.. или сме твърде слепи в търсенето й, за да я забележим...

-------

Редактирано от Cвeтлo - Mpaчнa на 07.09.08 21:21.

Тема Re: Няма любовнови [re: Cвeтлo - Mpaчнa]  
Автор bion ()
Публикувано07.09.08 21:42

Кръвните роднини броят ли се? :)))))))))

Тема Re: Няма любов [re: bion]  
Автор love_affair (dreamable)
Публикувано08.09.08 01:16

по-скоро е въпрос на среда...дали си заобиколен от хора, които да те впечатлят

и другото е момент на химия.....ще се забъркаш в "разни реакции", когато най-малкото подозираш и очакваш, обикновено със съвсем неподходящ човек....

тогава и да бягаш - далеч няма да стигнеш - от себе сине можеш да избягаш.....

това със забременяването и да го направиш...животът ти ще е още по празен, защото онова същество ежедневено ще ти напомя колко животът ти е непълноценен

явно умееш да бъдеш индивидуалист, ще дойде време да се учиш на партньорство ;)))

Публикувано08.09.08 09:07

Бива...

Хората, на които аз имам пълно доверие са само те (не всички, защото някои са също.., на които да не можеш да разчиташ) и 2-ма приятели.... но и тях не съм се виждала отдавна...

Все пак опитай да намериш хора, на които да можеш да се довериш (извън кръвните роднини)... или пък се научи за какво можеш да се доверяваш на приятелите си....

например - За мен човек не може да разчита да отида навреме някъде.. и ако ме попита за нещо, което намеря дълбоко лично... -вероятно няма да отговоря.. или ще отговоря така, че да звучи приемливо .

на моите приятели също не мога да разчитам за особена редовност за срещите...

Просто- опознай приятелите си и разбери за какво можеш да разчиташ на тях.... С кого от тях можеш да споделяш лични неща.

А ако за нищо не можеш да им имаш доверие - намери нови, на които да имаш...

-------

Редактирано от Cвeтлo - Mpaчнa на 08.09.08 10:09.

Тема Re: Няма любовнови [re: love_affair]  
Публикувано08.09.08 09:09

много хубав коментар .. имате моите адмирации :)

-------

Тема а може бинови [re: bion]  
Автор TRlNlTY (съзерцателка)
Публикувано08.09.08 11:09

не трябва толкова да чукаш на поразия,
а да се замислиш що за ценности и желания имаш в тоя живот
и какво би дал от себе си, за да ги осъществиш
или целта е да си живеем живота? - като гледам не те удовлетворява

THE WORLD IS MINE

Тема Re: а може бинови [re: TRlNlTY]  
Автор bion ()
Публикувано08.09.08 12:06

Какво общо има чукането с ценностите, не си ли чувала че мъжете могат да делят чукането от личният си живот :)))) Не наистина това е просто спорт все едно играеш тенис. Ценностите нямат нищо общо в случая :)))) Мислил съм много върху живота вселената и всичко останало. Все още търся смисълът на числото 42. Между другото всеки има ценности, дори и престъпника въпросът е до колко пасват на общоприетите и в този контекст се зачудих когато казваш да поработя върху тях дали нямаш предвид да ги напасна по добре на общоприетите. :))))))

Тема Re: а може бинови [re: bion]  
Публикувано08.09.08 15:01

"Пътеводител на галактическия стопаджия"

-------

Автор Пъpпъл (марципанена)
Публикувано08.09.08 16:51

да, любовта е чувство присъщо само на младите, така че на твоята възраст не виждам шанс за теб.
не е нужно да забременяваш някоя девойка, купи си бременна Барби или тамагочи, грижите ще са по-малко, след като искаш да се отдаваш на наука и изкуство.

Думи, думи и нищо повече

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.