Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:22 12.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Какво мислите за това?нови  
Автор chanell (coco)
Публикувано04.08.08 15:34

Здравейте всички в този чудесен клуб. От известно време чета, не съм писала.
Сега искам да ви попитам какво мислите за нещо, което ми се случи. Ще се радвам да ми отговорите. :)
Както при повечето млади хора напоследък, се запознах с един приятен мъж в интернет. В началото говорехме много, както е редно - писма, чат, по телефона също. Все се чувствахме близки, така, сякаш мислим едно и също. Той често казваше, че пиша онова което той усеща. Хареса мислите ми, снимките ми и онази част от душевността ми, която може да се изрази от разстояние. Женен е, но твърди, че не е бил близък с тази жена още когато са се взели, сега също не били близки. Аз не зная дали е така и не разбирам подобно положение, но хора всякакви. Първоначално, когато започнахме да си пишем не беше с идеята да ставаме гаджета, просто защото за някои неща мислим еднакво и от нас биха могли да станат едни добри приятели, които много да си бъбрят, но ... Започнахме да се харесваме и инак, той започна да отличава и забелязва жената в мен. Аз... Не, че не го харесвам, тъкмо обратното, но започнаха да стават и неща, които ме притесняват. Започна да говори лоши неща за дамата, с която живее, неща, които се срамувам да слушам и може би неща, които би говорил и за мен след време... Ако тя постъпва лошо, то е между тях, а това какво той ще говори и предлага като информация пред външни за връзката им лица като мен е вече негово решение и показва какъв е той. Разбира се, че му го казах, но май не му хареса това. Започнахме да мислим и за среща, но без аз да искам каквото и да било от него, той реши да ми обещае, че при срещата с мен ще е разведен и т.н. Мисля, че не вярвам на това и не искам да дълбая, защото е толкова рано. Знам, че срещата очи в очи ще поднесе много уточнения и за двама ни, а може би и изненади, макар да сме разменили доста снимки. Не правя планове преди това, но както казах, бих искала поне да сме добри приятели. Зная, че това не става по поръчка, но кой не би искал да познава човек (все едно от какъв пол ), с когото има сходно мислене и позиции по важни въпроси. В един момент той ми написа писмо, че повече не желае да контактува с мен. Писмо с обяснения в любов и уверения, че е само мой, но не иска да говори е мен. За мен това е много странно, защото човек, който иска да е с мен не прави така... А пък, ако чак толкова се налагат такива ограничения, би могъл поне да ми каже причината. Струва ми се, че наистина има нещо притеснително и нереално. Не само последното ме притеснява, но и тези лоши думи за жена му, която едва ли подозира какви ги говори той, едва ли знае, че той се изживява като жертва в тази връзка... Написах му, но вече месец и половина нямам отговор. Явно е решил да не ми обяснява повече от това, но се питам... Разбира се, че за голяма любов и дума не може да става след това, но дали да не приключа с мисълта за приятелство... Дали такова изобщо ще е възможно след притесненията, които имам и дали изобщо да се срещам с него, ако се обади с такива желания след време...
Какво мислите вие?

Тема Re: Какво мислите за това?нови [re: chanell]  
Автор wiz (wise wiz)
Публикувано04.08.08 17:22

ми има различни
може да лъже че е женен
да лъже че има проблеми за да те оплете
да е така както казва и т.н.

No pain, no gain

Автор Aнreл ()
Публикувано04.08.08 18:21

Първо никога не съм казвал че не сме близки с жената с която живея, а че не се чувстваме точно като мъж и жена.
Второ не съм говорел само лошо. Има и добри моменти. И ако съм говорел то е защото ти задаваше толкова много въпроси.
Трето не ти пиша от две седмици, а не от месец и половина.
Четвърто: ти не правиш ли това което не харесваш - да говориш против другия, още повече в нета?
Пето не се изживявам като жертва, просто и чисто ти споделих факти, факти които ти поиска.
Шесто е на виж пиша ти. Защо не ти пишех ли? Защото всички контакти в нета са една илюзия, една фантазия, една хипербола. Колкото повече общуваме по този начин толкова повече се отдалечаваме един от друг. Колкото по-дълго си създавам фантазии толкова повече ще бъда разочарован от релания ти образ. Нека да е хубаво нали, без очаквания и представи.
Седмо ама голям си сладур.
А дали става дума за голяма любов, приятелство или просто познати... живота ще покаже.
А ти не можеш да приключиш с мисълта за приятелство, за любов и за всичките хубавинки които са ти в главата, не можеш но можеш да пробваш... ще ти стискам палци...
И моля те друг път... недей недей излага личните си притеснения в нета. Тук хора всякакви.
Да ти е ароматна и нежна вечерта!

Тема Re: Какво мислите за това?нови [re: wiz]  
Автор chanell (coco)
Публикувано04.08.08 18:41

Да, възможно е. Но не разбирам как се оплита с проблеми.

Тема Re: Какво мислите за това?нови [re: Aнreл]  
Автор chanell (coco)
Публикувано04.08.08 18:50

Твоят ник не ми е познат... Не знам, дали говорим за едно и също...
Тези притеснения, за които писах, все още не са ми станали лични, когато станат ще ги обсъдя с хората, с които имам нещо лично. Да, наистина има всякакви хора и аз и ти сме от тях... Навсякъде има всякакви хора. В магазина, в дискотеката, на улицата... Не ме притеснява да чуя мненията на мислещи и забавни хора. Може да има неща, за които не съм помислила, а отстрани да се виждат по-лесно.
Относно първо, второ и т.н.... Не ми брой, ако обичаш!

Автор Aнreл ()
Публикувано04.08.08 23:04

интересното е че и твоя ник не ми е познат, но това което пишеш ми звучи съвсем познато. Ника с който пиша в момента е истинското ми име, както добре знаеш.

извинявам се че съм ти броил. няма да се повтори.

Автор zwerfster ()
Публикувано04.08.08 23:08

В един момент той ми написа писмо, че повече не желае да контактува с мен. Писмо с обяснения в любов и уверения, че е само мой, но не иска да говори е мен. За мен това е много странно, защото човек, който иска да е с мен не прави така... А пък, ако чак толкова се налагат такива ограничения, би могъл поне да ми каже причината.
Вчера чух една много готина реплика - Там където Господ е сложил точка не дописвай въпросителна
- Женен е, но твърди, че не е бил близък с тази жена още когато са се взели, сега също не били близки.
Класика в жанра, а че не го разбира не ти ли написа

- Когато на една къща и тече покрива не я подпалват, за да я построят на ново, за да не и тече покрива - първо сменят керемидите или правят ремонт на покрива пък ако се окаже, че и стените са поддали тогава евентуално се преминава към крути мерки
Ние какво мислим е без значение - ти му мисли
Няма вечни приятелства има вечни интереси - а при него е бил интереса щом се е взел с жена, която не е чувствал близък още от началото, но пък такива връзки са доста по -трайни - няма разбити илюзии при тях

Тема Re: Какво мислите за това?нови [re: Aнreл]  
Автор chanell (coco)
Публикувано05.08.08 18:28

Не е само броенето...
Мисля, че има недоразумение.

Автор Aнreл ()
Публикувано05.08.08 18:38

"Дали такова изобщо ще е възможно след притесненията, които имам и дали изобщо да се срещам с него, ако се обади с такива желания след време...
Какво мислите вие?"

И за да ти направя живота по-лек, ще ти помогна, няма нужда да се питаш дали да се срещаш с него.
След това което постваш наляво и надясно, повярвай ми, той няма да ти се обади, пък ако ще и да си най-страхотната жена на света.

Тема Re: Какво мислите за това?нови [re: zwerfster]  
Автор chanell (coco)
Публикувано05.08.08 18:47

Благодаря ти за отговора.
Изглеждат прави онези, които са ти казали за точката и Господ, но не знаядали тук я е сложил Господ. Изглеждаше като да не е Той, ако ме разбираш... А може и само така да ми е изглеждало. Не съм мислила по въпроса, защото очаквах, че когато се видим ще стане ясно дали е точка, многоточие или тепърва много въпросителни. Но това беше тогава.
Класика в жанра ... Казваш. Благодаря. Не знаех нищо за жанра. Имаш право за къщата, така е, но когато става дума за доброволно и с любов избрана, красива и обичана от двамата къща. Къща, която и двамата желаят да поправят и имат още дълго време. А ако не са налице тези условия всичко е нагоре с краката и дори мерките които всеки взема не са съгласувани и резултатите не са добри. Мислех, тоест... Увериха ме, че тези условия ги няма, че къщата не я е имало дори. Не знам, ще видим.
Благодаря за съвета, мисля му, или поне се опитвам.
За интересите не знам, може и така да е, възможно е да са трайни такива връзки, но аз предпочитам другите. :) Въпросът е, ако веднъж човек отвори себе си за връзка от този тип, какво се случва с него и връзка или бизнес е това...
Все пак благодаря ти. Размисли ме, а това всъщност е целта, човек се нуждае от помощ при мисленето в тези горещини...
Поздрави.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.