Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:01 15.05.26 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема ЗАГАДЪЧНО ПОВЕДЕНИЕ НА ЖЕНАнови  
Автор VASKO_SH (непознат )
Публикувано02.03.08 13:49

Здравейте. Обръщам се към вас за съвет. Значи случая е следния. От една година познавам едно момиче, което ми е колежка. Още от самото начало станахме приятели, разбирахме се добре, по цяла нощ си чатихме по скайп и т. н. Тя уж си има приятел от доста време, но съм чул от нейни близки хора че не им варвят нещата. Както и да е. Тя с мен се държеше много свободно, ходили сме често на кафе след работа, но определено се криеше от приятеля и. Ествествено аз настъпих вече по сериозно, но разултата е кофти. Отряза ме. Каза ми че за нея аз съм само един колега и нищо повече, и трябва да подържаме само служебни отношения. След този случай аз останах разочарован. Отдръпнах се и приключих всякъкви отношения с нея. Даже не и говорех. Избягвах я. Тя се опитваше да ме заговаря, но аз съм твърд в решението си. Определо това не и харесваше, но и тя спря с опитите си. Това продължи няколко месеца. Представете си да се виждаме всеки ден и да се подминаваме безмълвно. Добре че бяхме в различни стаи че да не се виждаме постоянно. Колегита се чудеха какво става. Така продължи до преди два месеца, когато тя отново започна с опитите си за контакти. Постепенно аз започнах да общувам с нея но само служебно. Нали това искаше тя. Както и дае, но постепенно заопочна да се наблюдава едно странно поведение у нея. Започна да ме наблюдава постоянно, просто ме следеше с поглед. Аз се правя чи не го забелязвам. Когато идва при мен започва да се притеснява и се изчервява. Винаги наостря уши когато колегите заговарят за мен, става разсеяна въпреки опитите и да не личи. Някои колеги също забелязаха това. Един ден се засякохме на улицата в нейния град, тогава бях с колата и се връщах от ски. Спрях, заговорихме се, но най-странното е че тя зопачна да заеква. Все едно бях паднал от небето. Какво означава всичко това просто не знам. Дайте някъкъв съвет. Не искам пак да пробвам за да не стана смешен. Не че още не съм влюбен в нея, но все пак тя вече ме отряза веднъж. Пък и човек трябва да уважава и себеси. Дано да ви е станала интересна моята история

Тема Re: ЗАГАДЪЧНО ПОВЕДЕНИЕ НА ЖЕНАнови [re: VASKO_SH]  
Автор The Fallen Angel (shinigami)
Публикувано02.03.08 14:48

По мое мнение си постъпил много глупаво, като си спрял изобщо да комуникираш с нея... Прилича на пуберско поведение

Иначе съвет не мога да ти дам... Може да е почнала да те харесва(чудно как като си спрял да говориш с нея, но пък като разбера жените ще ти се обадя), но да я е страх, че ще й се подиграеш ако тя опита да подхване нещо, за да й отмъстиш за това, че те е отрязала... Не е далеч от акъл при положение на глупавата ти реакция на нейния отказ...

Автор Mиcиcипи (без титла)
Публикувано02.03.08 15:24

Подходът ти 6е гениален, освен ако не е някаква комбина

... няма да те виждам вече, а далече ще се смееш ти ... мой нежен сън
лека нощ ...

Тема Re: ЗАГАДЪЧНО ПОВЕДЕНИЕ НА ЖЕНАнови [re: Mиcиcипи]  
Публикувано02.03.08 15:59

не разбирам за комбина говориш

Автор Mиcиcипи (без титла)
Публикувано02.03.08 17:47

нещо се губи в изречението ти, но и аз имам малка грешка, не "ти", а "ви"
така е, откакто четох ено издание на "Записки по бългаските въстания", където кой знае защо, насвякъде вместо "до скоро", пишеше "доскору"

... няма да те виждам вече, а далече ще се смееш ти ... мой нежен сън
лека нощ ...

Публикувано02.03.08 18:48

ИСКАХ ДА КАЖА ЗА КАКВА КОМБИНА МИ ГОВОРИТЕ ПО-ГОРЕ.

Автор Упcapин (_69__)
Публикувано02.03.08 18:59

Васко, от това което описваш мисля , че си влюбен и то много .ТАя любов обаче , много те тормози, защото привидно изглежда забранена.
Съветът ми е да продължиш да я отбягваш. Другият вариант е, директно да и предложиш секс, после ще му мислиш, макар че ще ти се догади :)

Автор The Fallen Angel (shinigami)
Публикувано02.03.08 19:03

Дишай бе човек

Публикувано02.03.08 19:35

Забравих да отбележа че от два три месеца, не знам защо, дали защото претръпнах вече започнах да се държа свободно с нея. Започнах да се бъзикам отново, да подхвърлям шегички и т.н. Просто се върнах към стария начин на живот. Аз съм човек с чувство за хумор, а това съм забелязал че много и допада на нея. Но винаги се придържам само в рамките на служебните ангажименти.

Тема Re: ЗАГАДЪЧНО ПОВЕДЕНИЕ НА ЖЕНА [re: VASKO_SH]  
Автор glezla456 (непознат )
Публикувано02.03.08 20:26

Здр.

ти не разбираш жените-аз мъжете.Моето мнение е,че една жена винаги отказва първия път -по традиция.На второ четене нещата стоят различно,но.... ти си знаеш.Жените искаме ухажване,глезене,внимание и т.н.
В природата моногамността не е присъща на мъжкия , мъжкаря има много женски ,но след като се е доказал
За съжаление дивото у днешния мъж е изчезнало ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.