Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:08 09.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Това ли е начина....нови  
Автор Stelichkata (непознат)
Публикувано26.02.08 13:27

В резюме за моята история....
Гаджета от една година , от която половината година съвместно съжителство....и изведнъж проблеми с квартирата , безпаричие и така всеки заживя самостоятелно.
Чувахме се , виждахме се и правехме планове отново да сме заедно.
До един прекрасен ден , когато ми се обади вечерта и ми каза , че е с колегите на ресторант и че утре ще ми звънне и от тогава е с изключен телефон....:(

Без никакви обяснения , без нито дума , просто си изключи телефона и до днес не е включен.

Тежко ми е че постъпи така , не мога да повярвам , че всичките му думи са били лъжа , боли , сълзите сами се стичат , нямам желание за нищо , не вярввам в нищо , всичко ми е сиво.
Но трябва да продължа , няма начин...

Тема Re: Това ли е начина....нови [re: Stelichkata]  
Автор Mapc (човек)
Публикувано26.02.08 14:07

Разбира се не е това начина, но не го съди прекалено много момчето, явно го е било страх да постъпи по-правилно ... нямал е сили да види как се разплакваш, и затовя е решил просто да изчезне.... едва ли е било защото смята че това е начина!

Тема Re: Това ли е начина....нови [re: Mapc]  
Автор Stelichkata (непознат)
Публикувано26.02.08 14:25

Но не мога да проумея , как в разстояние на един ден чувствата му към мен са изчезнали и по ужасяващото е въпроса дали изобщо са съществували?

Не искам нищо , няма да го моля щом така е решил , но да беше казал "край" без да ме оставя така в неведение и да ми се пръска мозъка от всякакви варианти , който биха му повлияли на поведението.

Автор Mapc (човек)
Публикувано26.02.08 14:33

Нищо не се е променило за един ден, просто е нямал сили да си каже и покаже това което мисли и чувства, крил се е зад думите които ти си искала да чуеш

Автор fidgety (fury)
Публикувано26.02.08 14:54

Истинските чувства се познават по това дали ще устоят на трудности. Приеми факта, че това не е човекът за теб, колкото и болезнено да е в настоящия момент. Някои хора не са достатъчно силни и смели, за да изрекат истината в очите.

La donna e mobile

Тема Абе я го разкарай от мислите си!нови [re: Stelichkata]  
Автор Bambi* (*Bambina)
Публикувано26.02.08 17:27

Подобен боклук не заслужава и една стотна от секундата, да мислиш за него!
Радвай се, че ти е дал да разбереш каква мизерия е.

Давай напред.

Тема Re: Абе я го разкарай от мислите си!нови [re: Bambi*]  
Автор Mapc (човек)
Публикувано26.02.08 17:43

Ау ... каква лоша кака си, недей така грубо за момчето да говориш, не го познаваш все пак...

Автор Упcapин (_69__)
Публикувано26.02.08 18:58

Реално нямаш проблем. Така че споко, един ден пак ще се усмихваш.

Автор БapбapeлaМодератор (петата стихия)
Публикувано26.02.08 19:20

Когато дойдат на дневен ред реализма и битовите проблеми любовта у психически нестабилните хора и тия гледащи да избягат от проблемите вместо да ги решават се изпарява набързо . такива хора гледат да се измъкнат без обяснения - особено мъже го правят това, за да не се чувстват виновни. хич не искат да се чувстват виновни .

На твое място бих била благодарна че се е случило така и си разбрала какво струва като човек тоя мъж , докъде е любовта му и изобщо било ли е това любов. . . Погледни от друга страна на ситуацията и няма да ти е толкова сиво .

Така е в началото след такова измъкване без обяснения- нямаш мотивация за нищо . Гадно е. Само гледай ако ти се яви някой ден с широка усмивка , да ти обяснява че не си разбрала защо е постъпил така, че е търсил начин да намери изход от ситуацията, такъв че да е от полза за двама ви и т.н.... да не вземеш да му се вържеш на оправданията , увещанията и обещанията .

А е възможно наистина да си останала с погрешно впечатление . Изчакай известно време, но не дълго . След това го отпиши и го забрави.

Единствената реалност- Любовта

Автор lullaby ()
Публикувано26.02.08 19:54

и колко време мина оттогава?

It's not enough to stay here almost trying
You keep your last laugh watch this dying

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.