|
Тема
|
Голямата ПИТА?
|
|
Автор |
Гoлeмият Cнeжин (/бившо ДГД/) |
Публикувано | 09.02.08 09:37 |
|
Снощи имах доста сериозен разговор с приятели. Доста поспорихме. Питам и за вашите мнения:
До колко бихте приели човек до себе с доста наднормено тегло във физическия смисъл ?!
Допадна ли сте си като излъчване и характери. Но цитирам : "Посегнах да я прегърна , но се спрях".
Нека оставим настрана клишето " За влак си има пътник".
| |
|
До колко? От-до! Никога не ме е водило визуалното. То живота ни щото модно ревю и един такъв, голям, шарен и вечно отворен магазин, та и претенциите ни едни таквиз - големи, нищо, че често нямат покритие и ценностите ни едни таквиз - с изтекъл срок на годност, пък иначе - лъскавки и те!
Килограми се свалят, паче сега, когато има толкова начини, обаче душевност, чувството за близост, споделеност, докосването, което остава извън физическото - те откъде?!
Можем ли да си позволим в това време на "търсене" да игнорираме някого само заради външни признаци?!
| |
|
ооооооо,аз обичам едно меченце,мисля,че важното е човека,не теглото
| |
|
но да допълня
аз мисля,че ако човек не е болен,а просто е дебел-значи е мързелив
ако има някаква болест-да,щом не може да отслабне по нормален начин
има различни случаи
но аз обичам самия човек
| |
|
Ама си е баш вярно "за всеки влак си има пътници". Просто жените харесват различни типове. Имам приятелка, която е доста слабичка и много харесва по-едри мъже. Казва, че като я прегърнат, иска да й е мекичко.
Така че, рецепти няма... Или те харесват, или не...
| |
|
До колко бихте приели човек до себе с доста наднормено тегло във физическия смисъл ?!
за мен това е без значение
| |
|
|
|
|