|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Жените са абсолютно ненормални
|
|
Автор |
vodafone (...за Германия) |
Публикувано | 11.02.08 12:36 |
|
Искам да Ви споделя, приятели, на какво станах свидетел днес. Вървя си аз по улицата и от маршрутката изкача русото гадже. Беше облечена с къса обикновена пола, дълги червени ботуши с големи токове, кожено яке и с огромни меки цици, които бяха изкочили и се тресяха като панелка при земетресение. Навънка батко беше -5 поне, аз бях с дебело яке и умирах от студ. Мацката вървеше пред мен, по-скоро подскачаше, а срещу нея - пенсионери си извеждаха кучетата. Като я видяха хората онемяха, какво ли не си помислеха горките, а мацето мазно : Добър ден, как сте? Направо бях шокиран от всичко и побързах да я задмина тая пачавра. Е питам Ви - Нормални ли са жените според Вас?
| |
|
Уелкъм то дъ матрикс
| |
|
е недей да обобщаваш, вярно, че има много такива жени, ама не всички са като тях, така че [
| |
|
хахахахахахахахааа
по-скоро "уелкъм то дъ силикониш"
| |
|
Силиконтрикс малка мис
| |
Тема
|
Re: Жените са абсолютно ненормални
[re: vodafone]
|
|
Автор |
Lovename (sexy) |
Публикувано | 11.02.08 21:27 |
|
Е сега, много си лош.
Ми какво да направи девойчето, че няма с какво друго да заинтригова и да привлече погледи.
Не бъди строг с ощетените :)
В крайна сметка и за този влак си има пътници ...дори и пенсионерите :)
На теб като не ти се вози там ...ми пропусни атракцията :)
Бързите и луксозни влакове са на по-рядко и си заслужават чакането, а който бърза се казва на такива мотриси :))))))))))))))))))))))))))))))))
| |
Тема
|
Re: Жените са абсолютно ненормални
[re: vodafone]
|
|
Автор |
Упcapин (_69__) |
Публикувано | 11.02.08 21:27 |
|
Немам си на идея. Но не забравяй, че за да коментираш подобно нещо, все пак те е впечатлила, от което следва, че ако тя не е нормална, а ти си я пожелал, .... кофти производна
| |
|
Много често се набиват такива образи само с отрицателни мисли в мен... Не е нужно да я пожелая.
| |
|
екстра голд
| |
|
Стига бе човек, да видиш красива жена,дълъг крак,голямо деколте и т.н. и да си кажеш ..."е па тая е луда" .... е това е лудост !!!
Кво лошо има да показва ? Ние мъже ли сме ? Харесват ли ни такива гледки ? Е кво говорим изобщо :)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|