|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Размисли..
|
|
Автор |
Zaibne (princesa leq) |
Публикувано | 30.12.07 15:50 |
|
Какво виждате, когато се обърнете назад?Какви бяхте, какви станахте..в любовта, в приятелството, в работата, в живота си?Постигнахте ли това, което искате?Станахте ли такива, каквито желаете?Аз връщам лентата, правя равносметка за себе си, чесно казано не знам дали да се радвам или не на приспособения си начин на живот.Приспособен е, да.Най-вече приспособен с мен самата, с вътрешните ми потребности и страхове, но до голяма степен приспособен с и най-близките ми хора... а и не само.Това понякога е уморително..и то много.Затова днес, един ден преди Нова Година ще си изключа телефоните, за да почувствам спокойствие, не си го позволявам често, а вие?
| |
|
и страсти предновогодишно-да ти кажа няма да изпадам в подробности, но като цяло очаквам 2008 - ма да е по-добра и по-успешна в личен и всякакЪв план-2007-ма ми беше един от уроците и ще си изкривя душата ако кажа, че е минала леко, вЪпреки хубавите моменти-просто знам, че трябваше да се случат всички тези неща-от тук нататЪк гледам с оптимизЪм кЪм бЪдещето, а за кофтите падания сЪм си приготвила безопасни мерки.Има един лаф-"като литнеш много нависоко-си простреляй сам крака-за да почнеш отначало"-та и моята такава.
Весело изкарване на празника и с равносметките до днес-утре се отдаваш на купона и мислиш позитивно-аз това мисля да направя.
| |
Тема
|
Re: Размисли..ама сериозни
[re: Zaibne]
|
|
Автор |
FileO99 (оперативная ) |
Публикувано | 30.12.07 16:04 |
|
Какво виждате, когато се обърнете назад?
Глупости виждам.
Какви бяхте, какви станахте..в любовта, в приятелството, в работата, в живота си?
Бях аналитичен и скован. Сега съм гъвкав и синтезен. И непробиваем. В любовта, приятелството, работа и живота.
Постигнахте ли това, което искате?
Не постигнах това което не трябваше да постигам. Изпитът по ТП.
Аз връщам лентата, правя равносметка за себе си, чесно казано не знам дали да се радвам или не на приспособения си начин на живот.
Тоест прагматизъм. От там се започва.
Приспособен е, да
Но това е временно. Приспособи го животът към себе си, а не той към теб.
Най-вече приспособен с мен самата, с вътрешните ми потребности и страхове, но до голяма степен приспособен с и най-близките ми хора... а и не само.
От близките ти зависи почти всичко. Значи трябва да имаш повече и повече близки. За да имаш възможности.
Това понякога е уморително..и то много.
Нищо хубаво не става лесно и без усилие. От мен да го знаеш.
Затова днес, един ден преди Нова Година ще си изключа телефоните, за да почувствам спокойствие, не си го позволявам често, а вие?
Няма да си изключа телефона защото ще пропусна контакти с хора. Които могат да са важни. И те да имат нужда от мен. За да може и аз когато имам нужда от тях. Да помагат. Така че не си затваряй очите към света и за секунда защото той се променя непрекъснато и пропускаш важни положения.
| |
|
аз това го правя често... домашния изобщо не го вдигам щот не се виждат номерата....ако някой е толкова настоятелен ще намери начин да ме намери. през тази година разбрах нещо...вкусих от победата ! разбрах какво е да не ти пука за глупости.....
| |
Тема
|
Re: Размисли..
[re: ФENlKS]
|
|
Автор |
Zaibne (princesa leq) |
Публикувано | 30.12.07 16:06 |
|
Аз също се надявам 2008-ма да е по-добра от 2007-ма... и най-вече по-вълнуваща, защото предходна по скала на скуката си беше чиста 4-каАко не, ще се наложи да измислят хапче антискукин по моя заявкаАз като казах, че се приспособяваме именно "безопасните мерки", които си създаваме имах предвидТурила съм им кавички, защото си имам разни опасения, до колко всъщност са хелти
Весело изкарване и на тебМного ясно, че се мисли позитивно..то при толкова алкохол няма как иначе
| |
|
Направо не ми се обръща назадМного откачена година изпълнена със страсти....Ми аз, нищо не съм искал и какво постигнах????В личен план-нищо,мъ и нищо не съм искал.В професионален-много много напрегната и с много успехи.....единственото хубаво което виждам е,че доходите ми скочиха 3-но.С приятелите се виждах много рядко ,но и нямах желание да се виждам често.....с две думи продължавам пътя към абсолютния саможивец....
| |
Тема
|
[re: FileO99]
|
|
Автор |
Zaibne (princesa leq) |
Публикувано | 30.12.07 16:10 |
|
Много хубав отговорБлагодаря ти
| |
Тема
|
Re: Размисли..
[re: clipse_]
|
|
Автор |
Zaibne (princesa leq) |
Публикувано | 30.12.07 16:11 |
|
Това е ценно, наистинаДано до година да е още по-осезаемо
| |
Тема
|
[re: FileO99]
|
|
Автор |
clipse_ (998) |
Публикувано | 30.12.07 16:13 |
|
Така че не си затваряй очите към света и за секунда защото той се променя непрекъснато и пропускаш важни положения.
понякога човек вижда по добре когато не гледа вторачено.
| |
|
...на мен ми се струва, че искаше нещо в личен план..и аз като една добра фея ти го желая то сърце..и бял джигерТова, че си доволен от себе си в професионален план е основата за всичко останало
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|