Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:34 17.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема Невероятно, но фактнови  
Автор ФENlKS ()
Публикувано29.12.07 12:59

от крехка детска вЪзраст, кЪдето и да отида хората или ме обичат или ме мразят-без изобщо да сЪм ги засягала-просто защото сЪществувам и сЪм това, което сЪм. Вечно се оказвах в центЪра на някакви интриги и сюреалистични филми, имам цял списЪк с жени, които се чудят как да ми вгорчат живота и мЪже, които ме мразят-просто защото не са ме минали и още цял списЪк с хора, които ми се пишат приятели, но не са/изобщо не визирам виртуала/-на целият фон истинските ми приятели са наистина плачевно малко на брой, но слава Богу-има ги. Мисля си, че ако ми пукаше толкова трябваше да нося табела на врата: "Please, don't hate me, because I'm so wоnderful and so lucky".

Това което искам да кажа е, че винаги отстрани погледнато някои наистина са галеници на сЪдбата, само че единствено те си знаят дали са щастливи и дали точно това са искали от живота. Завистта е грозно нещо, безпричинната злоба-тоже

Тема Re: за всичко си има причинанови [re: ФENlKS]  
Автор FileO99 (оперативная )
Публикувано29.12.07 13:11

Ти написа това - "аз бих се въздържала предвид кой е рекламното му лице.....................

"

Когато рекламирах Борис във форума. Който е барета. Бивша. Която аз съм създал. Лично.

После ти прати барети да търсят къде живея. И да ми създават проблеми. А не си даваш сметка, че мога да им пръсна мозъците.

Тема Re: Невероятно, но фактнови [re: ФENlKS]  
Автор sula_lucky (член)
Публикувано29.12.07 14:30

Да бе,не ги засягаш.....само пращаш барети на хората

Тема Re: Невероятно, но фактнови [re: sula_lucky]  
Публикувано29.12.07 14:58

Тя нека го направи още един път и ще й се ебе п***** майчина и нея и на баретите. Само с един телефонен разговор.

Тема нИдей рИва..нови [re: ФENlKS]  
Автор мapдyk (Аз)
Публикувано29.12.07 15:04

аз те обичам, кака!

Mvlti svnt vocati, pavci vero electi

Тема Re: И азнови [re: мapдyk]  
Автор Жopo Xyбaвeцa ()
Публикувано29.12.07 16:04

не падам по долу.
Нема барате Каката ей

Тема Re: ние не я бараменови [re: Жopo Xyбaвeцa]  
Публикувано29.12.07 16:10

не падам по долу.

Падаш много ниско.

Нема барате Каката ей

Ние не я бараме. А тя нас.

Тема Re: Невероятно, но фактнови [re: ФENlKS]  
Автор Zaibne (princesa leq)
Публикувано29.12.07 16:13

Аз имам не повече от 5-6 истински приятели, но да ти кажа повече не ми трябват

защото дори и да са малко, са достойни за завиждане
Завистта е горзно нещо.Вместо да завиждаш по-скоро може да се възхищаваш и да се стремиш да постигнеш същите неща и за себе си..това е полезно, другото е разрушително

Тема Re: тя не може да ме копиранови [re: Zaibne]  
Публикувано29.12.07 16:20

Завистта е горзно нещо.Вместо да завиждаш по-скоро може да се възхищаваш и да се стремиш да постигнеш същите неща и за себе си..това е полезно, другото е разрушително

Абсурд е да ме настигне. Просто това не може да се изкопира и затова го пиша свободно. Остава й само разрушителният вариант да стои и да се дразни на превъзходството ми.

Най-много да си счупи компютъра.

Тема Re: Аре ся....нови [re: FileO99]  
Автор Жopo Xyбaвeцa ()
Публикувано29.12.07 16:43

До вчера я възхваляваше като бизнес - дама, ся и ебааш майката.

Има нещо сУМнително тука, нема казвам кво е

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.