|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Какво ми става
|
|
Автор |
sula_lucky (непознат) |
Публикувано | 04.12.07 20:13 |
|
Не се бях влюбвал от 7-ем г.А тази вече за 3-и път.само последният месец се влюбвам за 2-ри.това не е нормално за мен...
последната е просто нямам думи....момичето за което винаги съм си мечтаел...за съжаление тя никога няма да го научи,но на мен си ми е много гот да си е обичам така ...снощи цяла нощ съм играл покер и съм 2-а бона горница и много ми се иска да и направя някакъв подарък,без да научи ,че е от мен...Май напълно откачам...това не е нормално за мен...по принцип съм алергичен от правенето на подаръци на жени и това доста ме притеснява...какво ми става????тез метаморфози нещо не са ми по вкуса и ме притесняват
Редактирано от sula_lucky на 04.12.07 20:22.
| |
|
ари бе..2 бона от покер... от кой град си ?
| |
|
Смяташ ли, че това беше най-важното което можеше да се извлече от цялата му тема? И да е свързано с любов?
Аре стегнете се, че наистина кофти зе да се получава работата вече
I am immortal, I have inside me blood of kings,
I have no rival, no man can be my equal!
| |
|
ти нещо началниче ли го раздаваш?
| |
|
Аз пък периодично изпадам в такива състояния, но не се потдавам толкова
Като имам контакт с някакво красиво и интелигентно същество от женски пол винаги изпитвам нещо като влюбване, но си позволявам да ме завладяват само кратки положителни емоции от цялата работа и не се оставям да ме помете, че ще стане лошо
А може би 7 години "пост" са повече от достатъчни за да се влюбиш отново... Все пак това е много красиво и е нормално да имаме нужда човек да го изпитва периодично
| |
|
еми кво да се стягаме? нали знаеш мнозинството печели, а на повечето друго им е интересно.
относно темата-пич ти искаш ли да изпитваш подобни чувства?
и защо не искаш да признаеш на момичето, че го харесваш?
o4akvai vsi4ko ot vsi4ki daje i ot sebe si
| |
|
Ако го раздавах началник, мнението му щеше да изчезне.
| |
|
От Пловдив,но играхме в една кръчма в бевърли хилса.пода беше левче,но нямаше блинд под10-ка....много са тъпи тук......играят така,че поредната боя на тройка-покер бие и три туза
| |
|
ми за кво офлудихте на човеко темата
| |
|
не знам...аз налитам на ролетки и свара
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|