|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Ко прайте когато
|
|
Автор |
ZENOLA (milady) |
Публикувано | 02.12.07 01:17 |
|
нЕкой Ви дразни и незнаете кво точно да го прайте???!!!
Ни да го зарязвяте, ни да го превъзпитавате /примерно вече Ви е писнало да му обяснявате как трЕбе да е/, с две думи - Ем сърби, ем боли, ем не-нам-си-ко ... ?
| |
Тема
|
Re: Ко прайте когато
[re: ZENOLA]
|
|
Автор |
Бapбapeлa (seventh heaven) |
Публикувано | 02.12.07 08:54 |
|
Опитвам се да разбера, защо ме дразни . също защо го хем сърби, хем боли... човек след 7 годишна възраст не можеш превъзпита....щом се чудя дали да го заразвам - не го зарязвам докато не ми стане ясно, защо не го правя или докато ми дойде нанагорно от поведенеито му толкова че започна да вредя на себе си.
I'm a mirror , looking at me you see yourself
| |
|
Тва всичко-ок, ясно е , щот го правя, ама не ме удовлетворява, не е желания развой. Иска ми се по-бързо да става или-или, а така: аха да го отрежа и той......... и сърце не ми дава или аха да съм доволна от нещо и той оплеска пак др. и тръгвам да го махам и...................... до кога
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ФENlKS () |
Публикувано | 04.12.07 13:07 |
|
Иска ми се по-бързо да става или-или, а така: аха да го отрежа и той......... и сърце не ми дава или аха да съм доволна от нещо и той оплеска пак др. и тръгвам да го махам и...................... до кога
-кат' искаш да става по-бЪрзо-купи му виагра, мЪ ни гу режи, чи ши окапи, пък аку пак ни тЪ удовлетворяя -земи го мАхни и гу смЕни с некой друг и не се мЪчи бре.
| |
Тема
|
[re: ФENlKS]
|
|
Автор |
ZENOLA (milady) |
Публикувано | 04.12.07 13:12 |
|
мноУ сте недоклатени бе сладурки........................ ми не влагай сексулен смисъл във всеки разговор за мъже! За др става въпрос
| |
Тема
|
Re: Не знам кой е недоклатен
|
|
Автор |
ФENlKS () |
Публикувано | 04.12.07 13:25 |
|
и без чувство за хумор-що се врЪзваш толкова? Не включваш на майтап май, май?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Wodkata (sashtia) |
Публикувано | 04.12.07 18:02 |
|
ami sledvashtata,zariazvam ia i tui e ,ko da mu mislia
Seksa vurti sveta
| |
|
...ем в гъза ти стои
| |
|
феникс феникс
ако знае баща ти
твойте секси игриии.....
| |
|
чета ти темите само заради погледа вече ме прекара с няколко кучка!
Редактирано от 998_is_back на 04.12.07 20:48.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|