Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:53 17.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Посвещава се на тетриснови  
Автор EsaE ()
Публикувано27.11.07 21:53

Това което сме ние, това което си ти е нашата незбъдната мечта, аз да съм ти, аз да съм от най-добрите. Велик е този който може да получи това което не може, велик е този велик е, защото може да има всичко коети поиска, стига да не му стиска, стига да има смелост да бъда 100-тния мъж във велика история за мъжът който може да победи цяла армия, без да бъде легенда, без да бъде вързан за една велика идея, без да знае защо е предопределен. Идеята е ясна има си едно желание всички да са равни по страдание, всички да са от едно здание, всички да умеят да се смеят без да могат да проумеят защо са тук. Живеем си живота без да знаем, че велик е този който не може да се страхува, който не може да се срамува, че е сам в своята борба, за оцеляване, за изобретяване на доброто или на злото зависи от гледната точка. Всеки който е един от тях е мой идол и кумир стига да е джентълмен, стига да има повод за уважение в общественото положение.
Тетрис не ми се сърди, но ти си един от тях и трябва да оправдаеш това доверие, получено от твоето положени.

Anarchy in the Bulgaria
The God that Failed

Тема Re: Посвещава се на тетриснови [re: EsaE]  
Автор zbytsam (непознат )
Публикувано28.11.07 14:12

ehehehehehehheheee

Понякога ми липсва иети-може да се псуваме . ама пича отстоява позиция-манекееен!

Почваме да се харесваме обаче

Тема Re: Един тЪп и импулсивен куесчЪннови [re: zbytsam]  
Автор ФENlKS ()
Публикувано28.11.07 14:41

Не ми казвай, че това е Йети?

Тема Re: Един тЪп и импулсивен куесчЪннови [re: ФENlKS]  
Автор zbytsam (непознат )
Публикувано28.11.07 14:55

не е той-с чисто сърце казвам:Иети е пич

Тема Позиция!!!!нови [re: zbytsam]  
Автор EsaE ()
Публикувано28.11.07 22:55

Странно, жена да ми говори за отстояване на позиция. Единственото същество което използва дупката си за употреба, за материална изгода. за използваме, за изнудване, изтръгване, ще знае какво е опотереба, дали?

Anarchy in the Bulgaria
The God that Failed

Тема Re: Позиция!!!!нови [re: EsaE]  
Автор ФENlKS ()
Публикувано29.11.07 12:09

Странно:
1. Излиза, че този с позицията е жена, т.е. Йети;
2. За каквото и да ползва дупките си една жена-това пак се нарича позиция/дори за употреба, за материална изгода. за използваме, за изнудване, изтръгване/

3. Поетичните души много си падат да обобщават май, май. "Хората"-това, хората-онова, "обществото" еди какво си, а пЪк жените еди що си.

Тема Re: Посвещава се на тетриснови [re: EsaE]  
Автор tor (електрожен)
Публикувано29.11.07 12:16

Колко струва един електрожен?

Тема Re: Позиция!!!!нови [re: ФENlKS]  
Автор EsaE ()
Публикувано30.11.07 20:29

Най-трудно е да разбера смисъла, най-трудно е да осъзная, най-трудно е да проумея, защо трябва да съществувам в такъв свят, тук няма поетични души, тук няма никъкви души, тук има само болка тук има само страдание. Животът за едни е игра за други просто една студена вода изляла се от горе им, защо трябва аз да съм този който може да носи на много неща дори и на суха пацифистична омраза.

Anarchy in the Bulgaria
The God that Failed

Тема АМИН!нови [re: EsaE]  
Автор !HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (Mr.Anderson?)
Публикувано30.11.07 20:40

"наистина е добре да работиш за пари. Но още по-добре е парите да работят за теб"....

Тема Re: Позиция!!!! [re: EsaE]  
Автор ФENlKS ()
Публикувано01.12.07 04:34

Женска при това- животЪт е такЪв, какЪвто си го направиш-най-лошото нещо можеш да си сториш единствено сам без ничия помощ,а животЪт е такЪв какЪвто го виждаш в представите си- ти не виждаш реалността-виждаш само собствените си представи и тЪлкувания на реалността-е, щом е така-кажи ми, чадо мое, поради що отказваш да видиш други представи и да промениш животЪт си?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.