Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:52 16.11.24 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема Ще остана ли стар ерген?  
Автор zbytsam (непознат)
Публикувано30.11.07 01:21

Сега се прибирам от купонче-толкова рано,щото не издържах.Сдухано-което в никакъв случай не значи,че хората бяха сдухани-напротив.Едни от най - близките ми приятели.Да , ама с гаджетата си.И ми обсъждаТ едни теми-мале мале мале.Не че нещо ненормално-ама теми , дето не са от моят свят.Ама изобщо не са-от рода на това какви гардероби имало в Комо,как майстора окепазил неква замазка,дали е нужен втори автомобил в семейството и подобни семейни работи.Нема мотокрос,нема фристайлинг,нема свободни двубои с разни дупета.Във втората част на купона естествено-гаджетата,и те до една са печени нали,ама се изредиха да ме питат кога ще срещам голямата любов и подобни.Еми че аз я срещам почти всяка вечер.Естествено и аз съм човек и ме заблъсква предпразнична мания за гуш , гуш с гадженце,ама...баси.Веднага ме навеждат други мисли-да седа с празен поглед в некое кафе и някоя да ме гали по ръката(винаги съм го мразел) , а аз да и разказвам минали истории от живота си.Да ми се обажда поне по 2 пъти на ден,да ме пита как съм,довечера ще си вемеме ли филм и какво да купи за ядене.Най-отвратително ми е семейните излизания-някой мой приятел и аз-с гаджетата ни.Ми отврат.По семейно.Боже боже.Ми не е за мен.Лошото е че през годините си минават и всичко е със сериозни връзки,а мен даже не ме влече.Уж все ги срещам тия голями любови и все ми минават след два месеца таван.Коремът ми расте(добре че от скоро малко позобвам и се стегам за мотокросо) а с него и изискванията ми.А истински блаженно се чувствам , като се прибера-пусна си Хаус ъф пеин или Сайпръс,прасна една линийка и си пусна нещо от сорта на женени с деца.И си пуша в леглото.Ни ми треа жена , ни гявол(естествено трябва ми , но само докато се изпразна).Като казах изпразване , се сетих, че ако има как след като се начукам с някоя госпожа , тя да се телепортира и да изчезне.ше ми е най-добре.Дали го има и при вас?
Дори из дискотеките ме кефи да се моткам без жена-предпочитам да се наковеме от разни упойки с бригада юзруди,да събера всички певци, ако сме на кръчма на мойта маса,да се извъргалям пред дискотеката с некой дрребнопишковец, дето е насъбрал смелост.Е те такива ми ти работи.Как да е.Та тръгнах си аз и се замислих в колата.Всеки един от тия на купона -гаджето му поне веднъж е имало забежка-струвало им е много нерви,ама са го преглътнали и даже все едно се е укрепила връзката им.Е те това случи ли ми се-тая ше я закопая в 5 различни гроба,камо ли да се сдобрявам с нея.
Всичките живеят заедно и преследват некъв баланс-хем да не са си в тежест и да не си влизат в личното пространство,хем да са си близки.Някво изкуствено излизане по мъжки и женски,в което пак се чуват по 34 пъти .А бе лично според мен - болна работа.И категорично не искам да вода тоя болен живот.Скъсвам се от далавери,залагам си живота през 4 минути-е кво във времето за почивка да не мога да се весела и да почивам, а да се съобразявам с некоя девойка.Както и що треа се товара , най-малкото психически с нейните проблеми?

Та питането ми към вас е-лета ли към тва да остана стар ерген или да?

Тема Re: Ще остана ли стар ерген? [re: zbytsam]  
Автор The Fallen Angel (shinigami)
Публикувано30.11.07 08:33

Изпитвам същите страхове като твоите

Сега ако не съм на кеф мога да не вдигам телефона, да се закопая някъде и да ми мине бързо... Преди ако ще целия свят да ми е тесен трябва да се държа "на положение" и да подкрепям половинката... Недай си боже да й викна нещо или да й се намръщя и вече съм най-черния
Всички компромиси... Не знам дали ще съм способен отново да се съглася с такива компромиси и съответно се чудя дали няма да предпочета в един момент да си остана ерген

I am immortal, I have inside me blood of kings,
I have no rival, no man can be my equal!

Автор Oпиyм (глезла :-))
Публикувано30.11.07 08:38

Не знам какви са ти критериите за стар ерген.
Може да си семеен от 15 години и да си със самосъзнанието и навиците на един ерген.
От това, което чета си правя извода, че ти не си се научил да споделяш себе си, времето си и важните за теб неща с друг човек. Жена. А и не го намираш за нужно. Липса на потребност.
Някой ден може да те хлопне нещо в главата, да се поогледаш, да видиш мястото до теб празно, да усетиш, че и в теб е празно. Тогава може би, ако не е водещ мотив това - да не си сам по празниците, ще започнеш да поприключваш с ергенството в себе си.

Автор билянa (непознат)
Публикувано30.11.07 09:28

ами верно си стой стар ерген, на кого му дреме? Пък и за какво да тормозиш някоя мадама. Чукай там и бегай , само гледай да не се размножаваш. Да не се наруши равновесието в света

Тема Ей това е за нас :) [re: zbytsam]  
Автор The Fallen Angel (shinigami)
Публикувано30.11.07 13:34

I am immortal, I have inside me blood of kings,
I have no rival, no man can be my equal!

Автор Sarfa (freeman)
Публикувано30.11.07 13:39

С умиление и носталгия те чета...
Преди време(сякаш преди 1000 години) си живеех точно както рисуваш-да има парти,плесници,интрига и пара за предходните три да се изкара!
Чаровни времена,безсънни нощи и проспани дни.
Сега,смея да кажа,че съм свил гнездо и напредвам в кулинарията,даже преди малко завихрих една мусака...
Та второто състояние ме кефи повече,честно,по-спокойно дишам и ми се пълни душата някак...а преди всичко исках да погълна/излоча/изшмъркам,а все не ми стигаше и пусто ми беше на сърце.
На твоето питане ще отговоря,че никой не може да победи времето-и твоето ще дойде.Дотогава енджой и една наздравица за мен!

"Градини и лозя
и едрогърди хубавици,
и чашата препълнена пред мен
защо ли бръщолевя за сражения?
защо пак мисля за засади
и за отрови сипани в бокали?
Защо тежат ми тез години?

На любовта ръцете дават знак,
разголени и млади.
И раят обещава ми наслади.
Защо тогава спомням си за белезите стари?
И все сънувам стари грехове...
Защо насън ме мъчат страхове?

Тема Re: Аз лично ако бях мЪж [re: zbytsam]  
Автор ФENlKS ()
Публикувано30.11.07 13:41

щях да сЪм ерген-по сладко от това да разполагаш напЪлно сЪс себе си-няма, е моооже би кЪм трийсетака и малко щях да се замисля за постоянна компания в кЪщи, дечица и прочие домашни радости, но дотогава.................-твЪрдо нйе.

Автор Ripple (вЕрваща)
Публикувано30.11.07 16:52

Няма начин.

Чака те сффатба до два месеца и бебе до 6 (приеми го като твое), вииждам нова спалня няква, ама няма да я купиш от Комо, никъв мотокросо не се появява, Хаус уф Пейн има определено, (твоятa къща е това), вземи си нов телефон, че на този, който имаш няма му издъжи батерията от звънене-ще ти се падне звъняща жена, досадна при това, нетелепортираща се:))
Дишай, докато още можеш

Автор Federer (Mean Machine)
Публикувано30.11.07 19:30

Ти си гений копеле.Просто ти е бедна фантазията колко си прав.И аз имам същия проблем.В фирмата в която работя са същите капути деба.За тва слушалките на mp3 playera не ми слизат от ушите цял ден ,иначе ще има убийства.Моята философия е философията на Johny ,каквото и да става - Just keep walking

Es fickt mich nicht

Автор Fry ()
Публикувано30.11.07 20:25

Доста често се чувствам абсолютно по същия начин!
(не че имам много приятели с постоянни гаджета, просто имам алергия към това, което повечето хора правят с живота си.) Добре е че имам приятели, които са същите като мен.

Например работата - какво е то? Продаваш си времето и кефа за пари. И така минават ГОДИНИ, по-голямата част от съзнателния живот на хората. Принуден си да се съобразяваш с всевъзможна сволоч, която все гледа как да те спъне и да ти погоди някой номер. Особено ако си умен и/или готин. Дори е трудно да им отвърнеш, освен ако не прибягваш до техните подли методи. Не ми харесва. Но ето ме, работя от 10 до 5 (защото преди 9 не мога да стана сутрин). Искам да престана, но ми трябва по-добра оферта...

Колкото до постоянната връзка, не мисля че е нормално някой мъж да иска постоянна връзка, освен ако мисли за семейство и деца, което при мен не е дошло. Постоянната връзка може да се брои като победа за жената

освен ако това не е жената на мечтите ти, а дори може би и тогава.

Това дето те занимават и товарят с техните проблеми си е неприятно. В последно време стигам до заключението че е женски инстинкт, който прилагат несъзнателно с цел да не мислишза други жени!!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.