|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Какво мислите за
|
|
Автор |
Zaibne (princesa leq) |
Публикувано | 18.10.07 21:00 |
|
предстоящото шоу по НОВА "Островът на изкушението"Как ви се струва идеята да участвате в такова шоу?Какъв трябва да ти е психологическия портрет та да се навиеш на такова чудо?Щом искаш да провериш себе си и половинката си, не е ли това гаранция, че се съмняваш в него..в себе си?
Дали ще е интересно, ам...или поредния булшит..Не е ли тъпо, че повечето хора ще се надяват да видят разни драми..сълзи..изневери.....какво говори това според вас?
| |
|
Абе с мойта девойка дето се разделихме кандидатствахме за тва нещо
Та тогава дръпнах 2-ри или 3-ти сезон на Хамериканския вариант
Ми - забавно беше, защото си упражнявах езика
Опасявам се обаче, че българите пак ще оакат нещата а Хамериканския си беше доста сносен. И водещият - Водещ, и участниците - Участници
Та може и да го гледам, забавно е да гледаш балъците, как се оставят да ги манипулират... Да ги гледаш с всичките им неизречени въпроси и страхове как се мъчат да постигнат нещо, което и те не знаят какво е... Забавление си е
А аз лично исках да участвам, защото ми беше писнало от еднообразие - исках малко предизвикателства - исках нещо различно!
Не очаквах точно този фарс да ми даде отговорите
А и не знам... В определени манипулирани ситуации трябва да е много силен човек, че да устои на изкушението предоставено му от половин дузина психолози
Тръпката щеше да ми е да си представя, че е борба с тях, да реагирам противно на очакванията... Нещо такова
| |
|
И аз съм си мислила дали бих се навила да участвам..така и не стигнах до заключениеОт една страна би било много яко и двамата не поддадът, но я си представи обратния вариянт...ти стискаш през цялото време, а накрая разбираш, че си се стискал напразно.
| |
Тема
|
Re: Какво мислите за
[re: Zaibne]
|
|
Автор |
a|iaS (Libertine) |
Публикувано | 18.10.07 22:42 |
|
Аз за "Сървайвър" съм мислила, че би било интересно - като връщане назад в детските игри......забавно би било......а за "Островът"....сигурно като почне ще погледна за какво иде реч. Мисля си, че не е хубаво истински сериозни двойки да ходят - по-скоро такива, които очакват в 3то лице да срещнат някой, който си струва - по-забавният вариант. Тоест ако съм влюбена, няма да ми е до такава игра, дори да е забавно, дори да си имаме доверие - пак sucks.
Бтв, аз какви ги пиша.....всъщност по ТВ трудно бих се показала, не обичам камери, пък и не вярвам да съм особено фотогенична и след като се гледам има голяма опасност да си тегля ножа.
Не, главно личния живот не бих си извадила на показ, особено любовта, която е нещо интимно и трябва да се пази от... зли очи ли беше... а, да - и от камери
Редактирано от a|iaS на 18.10.07 22:45.
| |
Тема
|
[re: a|iaS]
|
|
Автор |
Zaibne (princesa leq) |
Публикувано | 18.10.07 22:52 |
|
Аз два пъти си подавах молбата за Сървайвъра....и мен мн. ме кефи...поме има смисъл в цялата работа..предизвикателство..игра..есктремноооо...иеее....не ми се обадиха..мъъ то е щото знаят, че аз ще спечеля
| |
Тема
|
[re: Zaibne]
|
|
Автор |
a|iaS (Libertine) |
Публикувано | 18.10.07 22:56 |
|
Да, по-смислено и по-забавно е.....и по-истинско не толкова режисирано май
Може "Сървайвър"3 да се срещнем
| |
Тема
|
[re: a|iaS]
|
|
Автор |
Zaibne (princesa leq) |
Публикувано | 18.10.07 22:59 |
|
meet u there!
ще лягам, че утре трябва да ствам рано
басиии пенсионерката съм вече...
лекичка!
| |
|
според мен ще е нескопосано
| |
|
Мислиш ли?
Според мен не е напразно, защото следващият път като се погледна в огледалото ще виждам един принципен човек, който знае какво иска и на какво държи... А жени/мъже могат спокойно да се намерят и след предаването и те ще бъдат в пъти по-стойностни.
| |
|
Какво по-детско от това да напишеш пъпеш с букви нарисувани върху хора... Как би оцелял/а(сървайвър) без това безценно умение!?
Абсолютно жалко е това предаване!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|