Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:10 13.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Сайтовете за запознанстванови  
Автор FileO99 (НЕОСТАЛИНИСТ )
Публикувано09.10.07 16:01

Значи от няколко дни съм се регистрирал в два сайта за запознанства и вече имам малко опит от кореспонденцията с потребителките. Открояват се главно три типа потребителки -1) невероятни красавици които търсят супер богати пичове, 2)малоумни създания които сами не знаят какво искат и са се регистрирали в сайт за запознанства с изричната уговорка "нищо не търся, нищо не предлагам"(тогава изобщо какво правят там?), 3)супер сексапилни пички които търсят супер сексапилни пичове. За първата и третата категория нещата са пределно ясни и не се нуждаят от никакъв коментар. Но от втората категория определено са малоумни. Не е нормално една 17 годишна пикла която още не е завършила гимназия да се изказва за човек на 30 години който има частен бизнес зад гърбът си и прави между 1,5 и 3 бона на месец, че бил "много смешен". Срещат се дебилни отговори и дебилни реакции, примерно момиче регистрирана с ник "Самота" пише за себе си, че не е самотна и само след две минути го отрича, после като зададеш въпрос по аргумент от противното което от двете е вярно, тя не може да отговори!

Прави ФРАПИРАЩО ВПЕЧАТЛЕНИЕ, че около 30% от момичетата на възраст 18-24 години имат за хоби марката "BMW". В същото време провинциални дебили тип ала бате Здравко на голите си задници си правят галерии със снимки на такива беемвета за които са си продавали нивите или събирали парички дълги години наред с единствената цел да вържат някоя заблудена за живота лолитка с хоби "BMW". Като оставим на страна факта, че BMW е една просташка и несигурна от техническа гледна точка марка, питам аз може ли BMW да ти е хоби в живота?Като че ли тази марка немски автомобили отдавна се е превърнала в някакъв престъпен стереотип на българската младеж...

Тема Re: Не са ми хоби, нонови [re: FileO99]  
Автор ФENlKS (Ъ)
Публикувано09.10.07 16:23

баварците са ми сред любимците.

Тема Re: Не са ми хоби, нонови [re: ФENlKS]  
Публикувано09.10.07 16:35

Да ти кажа аз от край време не я обичам тази кола. Отвратителна е на външен вид, скоростната кутия и двигателят често правят сериозни проблеми и при това не ми харесва аналоговият начин на проектиране на отделните модели. Плюс това определено не е трайна на време. Харесвам точно обратното - VW, но в никакъв случай Голф!Мерцедесът също върви при мен, но е твърде скъп за да си го позволя засега.

Тема Re: Сайтовете за запознанстванови [re: FileO99]  
Автор .eagleheart. (free and easy)
Публикувано09.10.07 16:45

ми нормално е. в тези сайтове, с малки изключения е пълно с комплексирани хора. а от тях какво друго можеш да очакваш.

I expect nothing. I fear no one. I am free.

Автор The Fallen Angel (Stormbringer)
Публикувано09.10.07 16:48

Мен пък баварците ме кефят като дизайн, но от това което съм чувал за качество - не бих си купил

А иначе ето това е което и като дизайн и като изпълнение бих предпочел, по по явни причини няма да си купя

Тема :) бръъмнови [re: The Fallen Angel]  
Автор vutreshen ()
Публикувано09.10.07 16:55

!

Редактирано от vutreshen на 09.10.07 17:02.

Тема Re: Сайтовете за запознанстванови [re: .eagleheart.]  
Публикувано09.10.07 16:58

Не е нормално една 23-24 годишна въшла да има изисквания за BMW което струва колкото 100 нейни брутни заплати и да има за хоби BMW за което ще трябва да си продава апартаментът или задника за доста време напред...

Тема Re: Сайтовете за запознанстванови [re: The Fallen Angel]  
Публикувано09.10.07 17:00

Някои от беевметата особено петицата има базови дефекти в скоростната кутия, а електрониката на новите модели направо отказва и цялата кола се блокира. А колкото до твоите мераци мисля, че отиваш много много далеч...

Автор .eagleheart. (free and easy)
Публикувано09.10.07 17:06

е, май е нормално.
само помисли как до оня ден е пасла овцете в някое незнайно село и после е дошла в софия. ми като види в два вестника снимка на въпросното BMW, колко акъл мислиш че има, за да си помисли как ще си хване някой с мисълта да й го набави?

I expect nothing. I fear no one. I am free.

Тема Re: Сайтовете за запознанстванови [re: .eagleheart.]  
Автор The Fallen Angel (Stormbringer)
Публикувано09.10.07 17:10

Те щото кореняк софианките са много по-стока, нали?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.