|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
не зная как да продължа
|
|
Автор |
penny (непознат
) |
Публикувано | 16.10.07 11:42 |
|
Почти 10 г. брак. С много трудности.....
Сега, след като и двамата имаме чудесна работа, пари, кариера.... всичко останало обаче се оказа в едни момент, че си отишло - за него.
На него му е добре така /така ми каза/. Работи по 14 часа, събота и неделя не правят изключение. Мисля, че няма сериозна връзка, но пък че чука някоя - почти съм 100% сигурна.
А аз рева постоянно вече половин година и се чудя, как ще я карам за напред.
Толкова самотна и нежелана не съм се чувствала никога.
А посветих тези 10 г. на семейството.
Страшно прецакана се чувствам.....................
| |
Тема
|
Re: не зная как да продължа
[re: penny]
|
|
Автор |
Фиш (вече спокойна) |
Публикувано | 16.10.07 12:14 |
|
Ще ти повехне лицето от сълзите!Я, се стегни!Вместо да ревеш и да се самосъжаляваш, погрижи се за външността си, за духа си и за атмосферата у дома!Смени....завеси, обзавеждане....промени нещата!10 години брак не са малко.Ако харесваш и обичаш съпруга/партньора си, се старай първо на него да харесаш!
И да чука някоя..няма да се изхаби.Напрви така,че да се върне в твоето легло и понякога да си мисля:Баси, какво и къде търсех!
Хубав е и този ден, в който нищо не се случва...
| |
Тема
|
[re: penny]
|
|
Автор |
Lumy (So pure) |
Публикувано | 16.10.07 12:40 |
|
Мила, като за начало се усмихни. Време е да промениш усещането за самота в себе си. Аа, и това, че не се чувстваш желана. След като имаш прилични финансови възможности ти препоръчвам спа масаж...маникюр, педикюр...кино или театър, шопинг с приятелки. 10 години не са малко, но ако се самосъжаляваш вкъщи, ронейки сълзи...и още 10 няма да те оправят. Разнообрази се максимално и ще видиш как бързо времето лети и как много скоро ще бъдеш отново щастлива!
П.С. Ако искаш ми пиши бележка!
Решение, което не може да се вземе за един ден не може да се вземе цял живот!
| |
|
Щом всичките 10 години са били мъка... Къде ти е бил акъла
Започни да се забавляваш и се опитай да не ти пука за мъжа ти! Намери си и ти нещо за чукане и му гледай реакцията!
| |
|
всичките са по-хубави. Въпросът е да се промени нещо.
За да не се повтарям с другите, ще ти кажа и моето решение в такъв случай. А то е - късах и хвърляш. Има един момент, в който всичко вече е изчерпано и нищо не си заслужава по-нататъшните усилия.
А може би изобщо не трябва да се дочаква този момент.
Десет години брак не са толкова много. Хората загърбват и 20-30-годишни бракове.
Лично аз прекъснах моя след 16 години, 5 месеца, 27 дни и 6 часа. Като прибавим и 2-те години и 2 месеца съвместно съжителство преди това - смятай колко време става.
Запомни едно. Човек във всеки момент от живота си може да започне нещо ново. Дори да му остава ден. Бъди оптимист.
На върха на копието!
| |
Тема
|
[re: Lumy]
|
|
Автор |
penny (непознат
) |
Публикувано | 16.10.07 13:45 |
|
Всичко това го правя, само, че не ми доставя никакво удоволстие.
Той самият ме насърчава да го правя - предполагам, за да го оставя на мира.
Толкова много ми е наранено егото и толкова много искам нещата да бъдат както преди!
От друга страна си давам сметка, че няма нищо вечно.
Със сигурност обаче трябва да се стегна- имам дете, което е най-прекрасното създание на този свят!
| |
|
Мъка, в смисъл че минахме заедно през страшно трудни моменти. Накрая обаче се оказа /според него/, че всеки сам се бил справил с тези неща! И сега, когато всичко е о.к той вече няма особена нужда от мене.
Ето от това ми е най-болно и обидно.
Ако си тръгна сега, на него особено много няма ду му пука. На всичкото отгоре наближава и кризата на средната възраст/ все още е на 38/ - знаеш за какво говоря.
Това с намирането нещо за чукане е много добра идея. Въпросът е къде да го намеря - в офиса е изключено, а иначе ежедневието ми е в къщи-работа-в къщи.
Вечер не мога да излизам, щото той се прибира късно от работа, а заниманията с детото са предимно мой ангажимент
| |
|
Сайтовете за запознанства са си живи ебалници
И не се иска много енергия и време.
На върха на копието!
| |
|
Мдаааа
| |
|
си е в подходяща възраст за мъжката драматическа- при някои започва по-рано. И ако чука нещо... бъди сигурна че това нещо е седемнайсет годишно.
Ако си тръгнеш сега, внезапно ще се окаже че на него му пука.
Спокойно-трябва ти време,за да го преживеш и да спре да ти пука на теб.
А това с намирането на нещо за чукане в сайтовете...зарежи го. Не мисля че ще ти хареса, само ще се нараниш.Защото по-скоро имаш нужда от това, да бъдеш разбрана,от колкото само изчукана...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|