Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:39 13.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема не зная как да продължанови  
Автор penny (непознат )
Публикувано16.10.07 11:42

Почти 10 г. брак. С много трудности.....
Сега, след като и двамата имаме чудесна работа, пари, кариера.... всичко останало обаче се оказа в едни момент, че си отишло - за него.

На него му е добре така /така ми каза/. Работи по 14 часа, събота и неделя не правят изключение. Мисля, че няма сериозна връзка, но пък че чука някоя - почти съм 100% сигурна.

А аз рева постоянно вече половин година и се чудя, как ще я карам за напред.
Толкова самотна и нежелана не съм се чувствала никога.

А посветих тези 10 г. на семейството.
Страшно прецакана се чувствам.....................

Тема Re: не зная как да продължанови [re: penny]  
Автор Фиш (вече спокойна)
Публикувано16.10.07 12:14

Ще ти повехне лицето от сълзите!Я, се стегни!Вместо да ревеш и да се самосъжаляваш, погрижи се за външността си, за духа си и за атмосферата у дома!Смени....завеси, обзавеждане....промени нещата!10 години брак не са малко.Ако харесваш и обичаш съпруга/партньора си, се старай първо на него да харесаш!

И да чука някоя..няма да се изхаби.Напрви така,че да се върне в твоето легло и понякога да си мисля:Баси, какво и къде търсех!

Хубав е и този ден, в който нищо не се случва...

Автор Lumy (So pure)
Публикувано16.10.07 12:40

Мила, като за начало се усмихни. Време е да промениш усещането за самота в себе си. Аа, и това, че не се чувстваш желана. След като имаш прилични финансови възможности ти препоръчвам спа масаж...маникюр, педикюр...кино или театър, шопинг с приятелки. 10 години не са малко, но ако се самосъжаляваш вкъщи, ронейки сълзи...и още 10 няма да те оправят. Разнообрази се максимално и ще видиш как бързо времето лети и как много скоро ще бъдеш отново щастлива!

П.С. Ако искаш ми пиши бележка!

Решение, което не може да се вземе за един ден не може да се вземе цял живот!

Автор The Fallen Angel (Stormbringer)
Публикувано16.10.07 12:48

Щом всичките 10 години са били мъка... Къде ти е бил акъла

Започни да се забавляваш и се опитай да не ти пука за мъжа ти! Намери си и ти нещо за чукане и му гледай реакцията!

Тема има много варианти инови [re: penny]  
Автор AтинянkaтaTaйcън (воин)
Публикувано16.10.07 13:14

всичките са по-хубави. Въпросът е да се промени нещо.
За да не се повтарям с другите, ще ти кажа и моето решение в такъв случай. А то е - късах и хвърляш. Има един момент, в който всичко вече е изчерпано и нищо не си заслужава по-нататъшните усилия.
А може би изобщо не трябва да се дочаква този момент.
Десет години брак не са толкова много. Хората загърбват и 20-30-годишни бракове.
Лично аз прекъснах моя след 16 години, 5 месеца, 27 дни и 6 часа. Като прибавим и 2-те години и 2 месеца съвместно съжителство преди това - смятай колко време става.
Запомни едно. Човек във всеки момент от живота си може да започне нещо ново. Дори да му остава ден. Бъди оптимист.

На върха на копието!

Тема Re: не зная как да продължанови [re: Lumy]  
Автор penny (непознат )
Публикувано16.10.07 13:45

Всичко това го правя, само, че не ми доставя никакво удоволстие.
Той самият ме насърчава да го правя - предполагам, за да го оставя на мира.
Толкова много ми е наранено егото и толкова много искам нещата да бъдат както преди!
От друга страна си давам сметка, че няма нищо вечно.

Със сигурност обаче трябва да се стегна- имам дете, което е най-прекрасното създание на този свят!

Тема Re: не зная как да продължанови [re: The Fallen Angel]  
Автор penny (непознат )
Публикувано16.10.07 14:00

Мъка, в смисъл че минахме заедно през страшно трудни моменти. Накрая обаче се оказа /според него/, че всеки сам се бил справил с тези неща! И сега, когато всичко е о.к той вече няма особена нужда от мене.
Ето от това ми е най-болно и обидно.
Ако си тръгна сега, на него особено много няма ду му пука. На всичкото отгоре наближава и кризата на средната възраст/ все още е на 38/ - знаеш за какво говоря.

Това с намирането нещо за чукане е много добра идея. Въпросът е къде да го намеря - в офиса е изключено, а иначе ежедневието ми е в къщи-работа-в къщи.
Вечер не мога да излизам, щото той се прибира късно от работа, а заниманията с детото са предимно мой ангажимент

Тема зная как да продължа [re: penny]  
Автор AтинянkaтaTaйcън (воин)
Публикувано16.10.07 14:08

Сайтовете за запознанства са си живи ебалници

И не се иска много енергия и време.

На върха на копието!

Тема Re: зная как да продължанови [re: AтинянkaтaTaйcън]  
Автор The Fallen Angel (Stormbringer)
Публикувано16.10.07 14:10

Мдаааа

Тема Тъкмонови [re: penny]  
Автор fantomche ()
Публикувано16.10.07 17:35

си е в подходяща възраст за мъжката драматическа- при някои започва по-рано. И ако чука нещо... бъди сигурна че това нещо е седемнайсет годишно.
Ако си тръгнеш сега, внезапно ще се окаже че на него му пука.
Спокойно-трябва ти време,за да го преживеш и да спре да ти пука на теб.

А това с намирането на нещо за чукане в сайтовете...зарежи го. Не мисля че ще ти хареса, само ще се нараниш.Защото по-скоро имаш нужда от това, да бъдеш разбрана,от колкото само изчукана...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.