Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:37 14.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Да подведеш някого и после да загубиш интереснови  
Автор Cимoн (непознат )
Публикувано10.09.07 10:31

Представете си следната ситуация: Някой лудва по вас, огражда ви с електронни писма, твърдения, че му причинявате непоносима болка като не му обръщате внимание, разпада се на съставните си части защото се държите студено и дистанцирано, защото не желаете да се срещнете с него, тъй като подозирате всички гадни последици от характера му... След като това продължи два месеца почти денонощно, кандисвате на среща, започвате дори отношения, защото вярвате в неговата любов и всеотдайност и след това когато вече сте и вие вътре в любовта и не можете да дишате без него, се оказва, че стоите и го чакате по няколко часа и дори почти два дни на скайп, поща или мобилен телефон... а той не се сеща, че в това време го чакате понеже бил зает със стар приятел да му обяснява за това колко изгаря от любов към вас, тъй като нямало на кого друг да сподели. И все още стоя на скайп, поща и мобилен телефона, а може би с приятеля закусват или Бог знае какво правят, а може би още спят като пънове след пиянска нощ!
Извинете за обърканото изявление, но се чудя аз ли съм толкова проста ,че не мога да се отърва от тази връзка, понеже позволих да ме подведат с думи за обич и любов, той ли ме е разлюбил а сега не смее да даде заден ход поради гризяща го съвест... и изобщо това нормално ли е... чудя се. Трябваше да го оставя да не може да диша преди половин година както твърдеше, а не да кандисвам на среща и да се подвеждам. Мамка му! А сега ме прави на маймуна.

Тема Re: Да подведеш някого и после да загубиш интереснови [re: Cимoн]  
Автор Hypnotic poison (играеща с огъня)
Публикувано10.09.07 10:35

миличка,аз на твое място ше кандисам за среща и ше му вържа тенекия!!!

Разбира се че всичко е лъжа и измама,не се съмнявай!!!Освен това,ако искаш да го видиш,отиди с новото си гадже да гледаш бой!!!

Август-без компютър,най-сетнееееееееееее!

Автор rainwoman (elder syrup)
Публикувано10.09.07 10:37

Забрави!

Автор Hypnotic poison (играеща с огъня)
Публикувано10.09.07 10:37

миличка,съветвам те да кандисаш(за да си мисли че си навита)и после да му вържеш тенекия!Бъди по-отракана,ма!А още по-гадно ще е да отидеш с новото си гадже и да му кажеш в очите,че се ебеш с друг...Гледай после сеир

Август-без компютър,най-сетнееееееееееее!

Автор Myth (ми аз ако знаех)
Публикувано10.09.07 10:53

Думите са хубаво нещо, но трябва да са подкрепени с действия. Освен това,
""твърдения, че му причинявате непоносима болка като не му обръщате внимание, разпада се на съставните си части защото се държите студено и дистанцирано, защото не желаете да се срещнете с него" е туй цялото нещо не ми харесва, това са думи на човек, който не умее да поема отговорност за собствените си действия, постъпки и..... значи ти си му виновна, че него го боляло ъМ? Сядаш поговаряте сериозно без да се изпокарвате, казваш му всичко това, което си написала и ако не се променят нещата, нямаш друг избор освен да го зарежеш щом така нещата не те устройват, ако ли пък си много навътре в блатото от чувства вече, мъчиш се да промениш нещата, бориш се и така, но трябва да знаеш, че може и да не свършат нещата така, както ти искаш, тоест ако решиш да се мъчиш и бориш ще се наложи да си платиш съответната цена, независимо дали ше докараш нещата до хепи енд или не. Но съвсем принципно, моето мнение е, че човека не струва, заеби го.

каквото и да си мислиш, може и да не вярно ;-)

Автор nyctea (у......)
Публикувано10.09.07 12:01

Нормално е за мъжете,колкото гадно и да звучи това,отначало са готови на всичко, за да ни навият,а после губят интерес,недей да висиш на скайпа денонощно,бих те посъветвала изобщо да го изключиш,знам,че не е лесно,ако почнеш ти да го преследваш,ще стане още по-зле.

Тема Re: Да подведеш някого и после да загубиш интереснови [re: nyctea]  
Автор Myth (ми аз ако знаех)
Публикувано10.09.07 12:10

Нормално е и за жените, но както и да е. Но по-нормално е това да се случи, след, като една такава връзка е започнала във нета и след срещатата страстите да се охладят, учудвам се, че авторката на темата е като ударена с мокър парцал, би трябвало да е наясно, какво може да се случи.

каквото и да си мислиш, може и да не вярно ;-)

Тема Re: Да подведеш някого и после да загубиш интереснови [re: Myth]  
Автор nyctea (у......)
Публикувано10.09.07 12:16

сигурно и се случва за пръв път

трябва да я разберем, и тя е научила един урок

Автор Cимoн (непознат )
Публикувано10.09.07 12:57

положението е такова: пиянствали, защото не могат да се примирят с липсата ми. от различни градове сме. а аз седя и чакам като... да не казвам какво

Автор WomanitKa (Real Women)
Публикувано10.09.07 13:07

Просто спри да го чакаш

Излез с приятелки после използвай едно от неговите обичайни извинения ...
Не вдигай телефона няколко пъти защото "си имала много работа ".

" Бъди такава каквато си била тогава,
когато си искала да бъдеш такава каквато си сега ! "

Polojenieto ne e rozovo, no trqbva da stane takova !!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.