|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Защо човек изневерява ?
|
|
Автор |
WomanitKa (Real Women) |
Публикувано | 03.09.07 09:22 |
|
Знам че сигурно доста пъти е пускана такава тема или подобна на нея ?
Защо човек според вас изневерява ?
Трябва ли да кажем на половинката до себе си, че се е случило нещо подобно ?
Задължително ли при мъжа една изневяра показва краха на една връзка ?
И съответно какво значи изневярата за една жена ?
Как бихте постъпили ако разберете, че ви изневеряват ?
И как бихте постъпили ако ви хванат в изневяра ?
Polojenieto ne e rozovo, no trqbva da stane takova !!!
| |
|
Я ни попей малко.........
| |
|
Изневярата за мен е край.
| |
|
Охх...от това не се умира.
Много генерален въпрос задаваш, а оговора зависи от това кой колко и какво може да носи... Как гледаш на другия, и как възприемаш себе си в една връзка.
Не съм ограничавала човека до себе си. Мисля, че всеки е достатъчно голям, за да може да носи съвестта и угризенията си. Не съм тази аз, дето ще го спра. Но не искам да нося и неговият товар.
| |
Тема
|
Re: Защо човек изневерява ?
[re: WomanitKa]
|
|
Автор |
yetti (bigfoot) |
Публикувано | 03.09.07 15:54 |
|
изневярата има хем вяра, хем и изне-.
| |
|
Без прошка и без връщане назад ?
Независимо колко време сте заедно независимо от чуства ?
А би ли си признала изневяра ?
| |
|
:)
Абсолютно съгласна ,но ...
Все пак ти били си признала ако изневериш ? И би ли изисквала от него да си признае ?
Как би реагирала ако разбереш ... покажеш и той продължава да отрича ?
| |
Тема
|
[re: yetti]
|
|
Автор |
WomanitKa (Real Women) |
Публикувано | 03.09.07 16:19 |
|
Именно Вяра ?
Оттук си мисля че за да запазиш малко достойнство и доверието на другия в теб не би трябвало да го мамиш а ако има нещо да му кажеш истината ?
| |
|
Прошката... може и да я има, но ще е егоистична - колкото да простя на себе си, че не съм му дала всичко, което му е било нужно, доколкото това е зависело от мен, и след това да продължа напред.
Връщане назад няма, не вярвам в това. Може да има само ново начало с новите възприятия за новите ви същности... По избор. Но този избор трудно може да бъде мой.
Продължителността на връзката според мен няма отношение. Има отношение чувството. В този смисъл ако любовта я има, човек може да прости. Обаче! все пак срещу себе си трябва да имаш човек, който ще оцени многото, което му даваш - прошката. И това за него няма да е повод да ти се "качва на главата".
Никога не казвай никога, но се съмнявам, че бих изневерила, за да се стигне дотам да си признавам.
| |
Тема
|
[re: WomanitKa]
|
|
Автор |
TeaZer™ (onephatdeeva) |
Публикувано | 03.09.07 16:48 |
|
ами изневерява по много причини. най- малкото защото го е засърбяло някой нещо.
Аз предпочитам да ми се каже, както и аз бих казала. Защото премълчаването не си е работа, истината рано или късно излиза на яве, в този смисъл това си е просто отлагане, чрез което се опитваш да заличиш или да измислиш още някоя лъжа от която нещата със сигурност няма да станат по- добре.
Ох, видовете изневяраНяма такова животно. Изневярата е факт. Аз не вярвам в това да се търси разликата между така наречените "духовна" и "физическа" изневяра- пълни глупости.
Да си представим следната случка- той изчуква някоя( независимо от това дали се е напил, дали го е сърбяло или тя е била памела андерсън с мозъка на атомен физик)- е, светът не свършва. НО ако човекът изневерява системно, в този смисъл ме пренебрегва... ще съм си заминала още преди да му се е наложило да си измисли извинение.
Как бих постъпила, ако ме хванат в изневяра?...Хм, трудно ще ме хванат в изневяра, но...невъзможни неща няма, а и никога, не казвам никога. Вероятно ще си призная, като осъзнавам, че признанието няма да ми форматира съвестта
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|