Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:33 13.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Отново за изневерите (провокирана тема)нови  
Автор Myth (ми аз ако знаех)
Публикувано01.08.07 10:47

Мдаааа, абе значи темата ми е провокирана от постовете на Крисана или там както и е ника, в съседната тема "Iznewqra" и в последствие от поста на Къната където казва, "първо решиха, че свирката не е изневяра, после....." цитата не е съвсем точен. Та аджебъ за какво става въпрос, как така се разделя изневярата на физическа и емоционална, ай сиктир, няма подобни дивотии все е изневяра, като цяло. Но добре нека все пак я разделим та шири се мнението, че емоционалната изневяра била била по-лоша, аз обаче съм на обратното мнение, че физическата изневяра е нещо много по-лошо и долно нещо ще се опитам и да обоснова твърденията си и ще ми е интересно да чуя вашето мнение по въпроса.
Значи ако приемем, че емоционалната изневяра е тогава, когато "половинката" ти започне да изпитва някакви чувства към някой друг или там се влюби, ами то в такъв случай нещо значи и липсва във връзката и нещо не е наред м/у двамата, без значение какво, всъщност не "нещо не е наред" ами явно нещата тотално са се сгомнясали и е нормално да сепояви някой трети, който..... В края на краищата хората не са господари на чувствата си и не можем да искаме от някой, насила да ни обича и... бля, бля. Истината е, че това не е точно изневяра, но от нея боли много повече, защото разбираме, че тотално губим човека, когото обичаме и затова му викаме на туй изневяра, че я окачествяваме и като "ИСТИНСКА ИЗНЕВЯРА". В действителност обаче истинската изневяра е баш "просто секса". Защото какво значи "аз обичам теб ама се изчуках с друг, не се сърди то това е просто задоволяване на физиологичните ми нужди"? ЪМ? След, като обичаш някой, не е ли той човека с който да задоволяваш физиологичните си нужди, защо аджебъ с някой друг? Баш туй си е изневяра, първо изневеряваш на собствените си чувства и на себе си. Второ изневеряваш на доверието на партньора си (нали уж не лъжем хортата, които обичаме), трето нараняваш го (а уж не искаш) Ама обичам те, е как мъ обичаш пък.... ама то физиологична нужда било, е що бе ханъм не дойде при мен да ти задоволя физиологичната нужда, като ме обичаш, хем за мен удоволствие (щото и аз си имам физиологични нужди) хем за теб, хем ще го правим с любов (от туй по-хубаво нема). Или какво физиологичната нужда, се появи тогава, когато някой тъ гепна за шундата ти съ подмокри и вместо да го отблъснеш и да дойдеш при мен да си начешеш сърбежа, ти като некое животно се подчини на влажната възбуда и каза майната му на половинката ми, майната му на чувствата, които изпитвам към него дай си начеша шундата пък... Ми то така миличка и утре ще се подчиниш първосигнално на сърбежа си щото човека си е човек и може само от фнтазиите му да го досърби, и да се почешеш с първият "удобен" (да не се бърка с първият срещнат, схванете разликата сами).

Е кажете ми кое сега е изневяра, когато обичаш и си начешеш сърбежа с някой друг, или когато явно връзката е нещо разбита и се подчиняваш на чувствата си, към някой нов субект и когато същите тези чувства по някакви причини са изчезнали към досегашната ти половинка?

П.П. Надявам се да сте ме разбрали, какво точно съм искал да кжа, щото имам чувството, че малко е объркано, написано, ама не ми се мисли в момента на работа и малко набързо и...
каквото и да си мислиш, може и да не вярно ;-)

Редактирано от Myth на 01.08.07 10:50.

Тема Re: Отново за изневерите (провокирана тема)нови [re: Myth]  
Автор koмитa (български)
Публикувано01.08.07 11:08

Дай да не бъркаме секса с любовта. Човек може цял живот да обича друг човек/мъж или жена/ и въпреки това, да прави секс, точно заради животинското с друг партньор. Например ти си намерил идеалния партньор, с който да живееш и който те кефи с всяко едно свое действие, като начин на говорене, мимики, жестове, мислене, тяло и т.н. В същото време обаче теб те кефят и други тела, сесксуално те привличат, но в същото време, никога не би живял с тях, щото характерите ви са диаметрално противоположни, начина ви на живот е различен и т.н. Обаче ти падне някак си, да изчукаш точно такава мацка, било на конференция с колегите, било на командировка в чужбина или други обичайни за т.н. изневяра ситуации. Та в такива случаи, ти не влагаш емоции. Просто ти се е одървила оная работа, допаднало ти е тялото и....надапаш. Няма контрол на подобни неща. Та това аз не го броя за изневяра, защото жената която бих изчукал в подобна ситуация, никога не би могла да измести жената, която обичам. Просто задоволяване на животинското, без влагане на каквито и да било чувства.

Чуждото не искаме, но и своето не даваме!

Тема Re: Отново за изневерите (провокирана тема)нови [re: Myth]  
Автор Fry ()
Публикувано01.08.07 11:15

И едното, и другото е неприятно... но хората не са съвършени, случват се и тия неща. Емоционалните хора налитат на емоционална изневяра, сексуалните - на ..., но това е по-тъпо, щото пренася болести, също показва че си лесен/лесна. Тая склонност не е лечима, но се лекува симптоматично с бой.

Тема объркванетО идва ут т'ва чи ...нови [re: Myth]  
Автор Kalimbo ()
Публикувано01.08.07 11:27

... жените в днешнО време иСкатъ дъ съ мъже ... дъ иматъ тяхнатъ свобода, нО глупавите патки съ се самОзабравили, чи техните мОзъчни джуфки не съ предназначени зъ един открит свят какъвтО е мъжкиъ

... кактО е казал Пиер Дако - "Дайте им тОва, кОето иСкат" ... ъ те каквО иСкат? ... дъ съ мъже? ... значи ние сме висшите щОм те се стремятъ към нас ... нека си излязатъ ут вагините и пОкажатъ истинскатъ си същнОст ... тОгава шъ загубятъ гОсподството си над светъ и ще се пОклонятъ пред нОвиъ си гОсподар ут мъжки рОд

Тема е де с бой ...нови [re: Fry]  
Автор Kalimbo ()
Публикувано01.08.07 11:33

... кОгато некоя не ти харесва е или пОдминаваш или опОзнаваш

... но дъ е биеш зъ т'ва детО е ... си е прОява нъ слабост

... нали знаеш правилОто - "бъди пръв приятел с враговете си"

Тема Re: Отново за изневерите (провокирана тема)нови [re: koмитa]  
Публикувано01.08.07 11:44

Хехехехе не ме разсмивай бе нямало контрол, като няма контрол що не си пикаеш в гащите ами стискаш докато си намериш тоалетна или няко едърво най-малкото. Това са оправдания. Не било изневяра, що не питаш партньора ти какво мисли по въпроса и дали му е приятно да си го топиш наляво и надясно. Туй, като го чуя и лошо ми става да не сме бъркали секса с любовта, това може да е оправдание само и единствено за някой, който мисли само и единствено с долната си глава или съответно шундата си. Я да те питам теб, като не трябвало да ги бъркаме тия неща, значи би трябвало и да приемеш гаджето/жена ти да се праска наляво и надясно с който си иска ама иначе да си се обичате, не виждам тогава каква е разликата от м/у просто приятели и любим човек, гадже, съпруга или там каквото е.

Редактирано от Myth на 01.08.07 11:51.

Тема Re: Отново за изневерите (провокирана тема)нови [re: koмитa]  
Автор Fry ()
Публикувано01.08.07 11:50

А ти на командировка с кондоми ли ходиш, или си купуваш като ти хареса мадамата, ама преди да затворят магазините и аптеките (ако има денонощна е добре, ама...). Щото има момент на планиране, не е един миг на животинска страст. Нищо против, ама не трябва това решение да идва твърде лесно, не харесвам, когато животинското доминира напълно.

Тема Re: объркванетО идва ут т'ва чи ...нови [re: Kalimbo]  
Публикувано01.08.07 11:53

Бе някак си не мисля, че главният проблем идва баш от това желание, че жените искали да бъдат мъже. Мисля си, че това е безотговорност и оправдание (да се разделя секса от...) на някои индивиди да си начешат сърбежа.

Тема Re: е де с бой ...нови [re: Kalimbo]  
Автор Fry ()
Публикувано01.08.07 11:54

Хмммм, интересно правило

идейно е.
Бия редичко, щото не ми се налага (отбягвам такива), това е съвет към тези, които по една или друга причина са се сдобили с животно вкъщи.

Тема Re: Отново за изневерите (провокирана тема)нови [re: Fry]  
Публикувано01.08.07 11:59

Да то според него излиза, че не сме хора а животни, това е още по тъпо оправдание, ми ково да напраиш човещинка, животни сме все пак. Нека всеки, който защитава тази теза, се запита има ли нещо против половинката му да се праска наляво и надясно с думите абе то е човещинка, какво да го правиш?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.