|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Обратната страна на медала
|
|
Автор |
FileO99 (оперативная ) |
Публикувано | 24.07.07 22:14 |
|
из бележките с една потребителка:
ЗА ДА СТИГНЕШ ДО СДЕЛКА С МЕН, ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДОСТА СЕРИОЗНО ДА БРЪКНЕШ В ДЖОБА НА БАЩА СИ.
Моят отговор:
Напротив, логиката е обратна(паля цигара)...Ще те ударя с нова кола и жилище в Бояна и след като ми родиш двете деца ще видиш обратната страна на медала
А както добре виждаш на него е изобразен ликът на Ленин. А това означава само едно нещо - безкраен труд и много мизерия!
| |
|
Този път наистина ме разсмяКазвам ти го без лошо чувство.Всъщност,между нас казано,доста от жените които срещам /особенно 80-ти и някой набор/ в реалсността си заслужават точно това.Не казвам,че няма изключения.Но като,че ли повечето от "децата на демокрацията" израстнаха без грам ценностна система.Това явление не е от вчера,но в последните години е масово явление.Гледат много филмиА е жалко за изгубени няколко поколения....
| |
Тема
|
И мене ме разсмя,
[re: FileO99]
|
|
Автор |
Bambi* (*Bambina) |
Публикувано | 25.07.07 09:39 |
|
особено като прочетох мъдростта, написана под "личността на Ленин".
| |
|
че въпросната потребителка е жена?
| |
|
Този път наистина ме разсмяКазвам ти го без лошо чувство.Всъщност,между нас казано,доста от жените които срещам /особенно 80-ти и някой набор/ в реалсността си заслужават точно това.Не казвам,че няма изключения.Но като,че ли повечето от "децата на демокрацията" израстнаха без грам ценностна система.Това явление не е от вчера,но в последните години е масово явление.Гледат много филмиА е жалко за изгубени няколко поколения....
Абсолютно си права, но все пак някои от тях се уреждат много добре. Останалите духат супата и гледат завистливо и лошо от спирки и заведения.
| |
Тема
|
Re: Ти сигурен ли си
[re: TAЛИБAH]
|
|
Автор |
FileO99 (оперативная ) |
Публикувано | 25.07.07 14:48 |
|
Не.
| |
|
Щото ако си попаднал на некой травестит и трябва да си изпълниш заканата да и направиш две деца, а той да ги роди съответно не знам как ше се оправяте. А може и да са шайка мошеници. Не знам, но нещо ми мирише.
| |
|
А на предницата на медала ТИ сещаш ли се какво има. НИЩО!
| |
Тема
|
Re: Обратната страна на медала е насраният ти задник
[re: }l{eнcтвeнaтa]
|
|
Автор |
FileO99 (оперативная ) |
Публикувано | 26.07.07 11:01 |
|
А на предницата на медала ТИ сещаш ли се какво има. НИЩО!
Имоти за половин милион. А за дебелана като теб автомобил и жилище в Бояна са неописуем лукс.
| |
|
от кога стана материалист че се самоопределяш с образа на предмети и пари .. дори сравнението с животно ще ти даде повече сила откалкото каква пачка пари имаш ..
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|