Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:40 09.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Правили ли сте си някоганови  
Автор ^FenlksA^ (in love)
Публикувано20.06.07 20:52

сепуко? Ако не сте-пробвайте- много боли, но пък ти става някакво такова все едно-издигаш се един вид над нещата. По пътя към духовното извисяване / за някои и към 4-ти/ това е 1-та крачка. Някои претендиращи тук за възвишеност да не се уфлянкват, а веднага да почват да се извисяват - самоубивайки се / в преносен сми, естествено, да не ме изтълкувате буквално и после да ми тежите на съвестта/, пък който оживее - оживее- така ще си изпробвате границите на търпимост към болка, а като я преодолеете ще бъдете баси коравите и извисени духовно непукистки копелета.
Извод- за да не страдате - просто си "изрежете" емоциите като се самонаказвате всеки път, когато нещо или някой Ви разчувства/него -тоже-няма само Вие да страдате я/-станете циници- така определено ще сте по-щастливи. Успех.

Тема Re: Правили ли сте си някоганови [re: ^FenlksA^]  
Автор Xyйko Mъдeв (реален)
Публикувано20.06.07 22:44

Не, но съм си правил няколко пъти секуро. Изобщо не боли, а удоволствието, което причинява е неземно.Няма по-голямо блаженство в този сурав и курав свят от това да го преместиш от левия в десния крачол и обратното.

Извършвайки този жест те обливат горещи вълни на блаженство и духовния ти мир достига своята поанта.Прийсква ти се непреодолимо да закрещиш от радост, породена от това райско, но и толкова просто свещенодействие на ръката.
Най-лошото е, когато започваш да изпитваш непреодолимо желание да си направиш секуро на мига, но си в заведение, обеществено място или неподходяща за целта компания. В този миг искаш света да спре да се върти или да застине докато успееш да си направиш поредното секуро и се извисиш до толкова, че да забравиш всички земни пробелми и тревоги.
Препоръчвам на всички да опитат, това пиршество на душата.
СЪС СЕКУРОТО КЪМ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ!
p.s. не е препоръчително да се извършва когато сте с много къси панталони тип шорти и се налага да минавате през метало детектор.Предизвика много неприятни въпроси и последствия.

POST MORTEM

Редактирано от Xyйko Mъдeв на 20.06.07 22:49.

Тема Re: Въпросинови [re: ^FenlksA^]  
Автор jumbles ()
Публикувано20.06.07 22:46

Колко е висок животът ти?
Колко е дълбок?
Колко ти струва?
И до кога ще плащаш?
Колко врати има?
Колко често
си го започвал отново?

Бил ли си принуден
поне веднъж да бягаш в кръг?
И тогава
заобикаля ли
или мина
и през дупките?
Какво си мислеше докато тичаш?

Как разбра, че си
изминал целия кръг?
Няколко пъти ли го избяга?
Третият път беше ли
същия като втория?

Предпочиташе ли
да изминеш разстоянието с кола?
Някой да те вози?
В каква посока?
Кой?

Ерих Фрид

...

Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно щях да знам.

Тема Re: Правили ли сте си някоганови [re: ^FenlksA^]  
Автор a|iaS ()
Публикувано21.06.07 15:53

То остави смешното, но в умален вариант съм реагирала по подобен начин: просто си "изрежете" емоциите като се самонаказвате всеки път, когато нещо или някой Ви разчувства/него -тоже

you had blood on your face;
I had blood in my eyes

Тема Re: Може бинови [re: a|iaS]  
Публикувано22.06.07 14:29

е някаква форма на гняв, че са ни извадили от равновесие/т.е. трезвеността/.

В този ред на мисли кое е за предпочитане- спокойствието /липсата на емоции/ или неспокойствието /изобилието на такива/- май и двете водят до задънена улица. Ми тази реакция си е садо-мазо откъдето и да я погледнеш- сякаш отмъщаваш, че те обичат и сякаш ти не можеш да обичаш "нормално".А може би някои просто предизвикват подобно отношение, натискайки "червеният" бутон /унищожение/. Знам ли?

Тема Re: Ми то на Вас с пишките [re: Xyйko Mъдeв]  
Публикувано22.06.07 14:37

Ви е лесно-ние жените какво да кажем-какво да си местим, освен да си купя една патка и да си я нося в чантата специално за такива случаи.

Извън шегата- разбрах те, но в този "суров и курав свят" ще се наложи по цял ден да играем джобен тенис-поводи за местене да искаш.

Тема Re: Въпроси за милионинови [re: jumbles]  
Публикувано22.06.07 14:38

обещавам да си ги отговоря насаме.

Тема Re: Ми то на Вас без пишкитенови [re: ^FenlksA^]  
Публикувано22.06.07 15:20

е по-лесно. Вие имате да местите не едно. а две неща разположени в горната част на тялото. Като най-същественото предимство е че. можете да ги насочите щръкнали право напред и цялата мъжка част ще се радава от този Ви жест. Даже и част от женската.

Ха сега. представи си какво би се получило. ако уреда с който извършваме секуро щръкне право напред и ние се разхождаме в този вид.м? Най-лекото обвинение ще бъде "мръсник". без да говорим как ще изгубим и детската аудитория
БТВ поводите за местене си ги създава самия индивид.Щото кво' ще ти пука за всичко.Само за най-важното.
Май. май си променила леко начина на мислене посдените месеци.

POST MORTEM

Тема Re: Ми то на Вас без пишкитенови [re: Xyйko Mъдeв]  
Автор ^F^ ()
Публикувано22.06.07 15:40

Май. май си променила леко начина на мислене посдените месеци.
-май, май - да.

Тема Re: Ми то на Вас без пишкитенови [re: ^F^]  
Публикувано22.06.07 17:21

Това ^F^ сега малко като символ. че си фемче

Защо тази промяна в мисленото? Нещо на крайности го удари май. май.

POST MORTEM

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.