Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:18 08.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Любовта и кариерата?нови  
Автор koмитa (български)
Публикувано20.06.07 16:47

Кое е по-важното в този живот/не питам за себе си/? Защо по-принцип хората предпочитат кариерата, пред любовта? И до какъв момент в живота си, човек може да си позволи да загърбва любовта, заради кариерата?

Чуждото не искаме, но и своето не даваме!

Тема Re: Любовта и кариерата?нови [re: koмитa]  
Автор Haннa (член)
Публикувано20.06.07 16:56

Това е твърде голямо обобщение - много сме предпочели любовта

Пък моето мнение, е че човек не може да си позволи да загърбва любовта, щото след това си плаща гяволука

Тема Re: Любовта и кариерата?нови [re: Haннa]  
Автор koмитa (български)
Публикувано20.06.07 17:03

Да, но случая е утежнен, защото хората са и от различни градове. Въобще много оплетена ситуация.

Тема Re: Любовта и кариерата?нови [re: koмитa]  
Автор Haннa (член)
Публикувано20.06.07 17:07

Мислех, че питаш по принцип..Какъв ти е конкретния въпрос?Решения се взимат така,че да са житейски правилни

Тема Re: Любовта и кариерата? [re: Haннa]  
Автор koмитa (български)
Публикувано20.06.07 17:11

Не искам да се впускам в подробности, защото ще ви вкарам в моите мисли. Искам да нуча по-принцип нещата. Житейски опит и други подобни неща ме интересуват. Това което мога да кажа е, че човека ме отбягва, крие се от мен и то абсолютно необяснимо. Аз си го обяснявам с това, че аз съм в друг град, а тя е в град, в който иска да развива кариерата си. Сега завършва и други подобни. Има там някакъв ебач в момента, колкото да не е без хич.

Тема Re: Любовта и кариерата? [re: koмитa]  
Автор Haннa (член)
Публикувано20.06.07 17:28

Най-добре питай.Прекратявала съм връзка 2 пъти заради подобна причина.И тя за някои не е маловажна.

Тема Re: Животът е пред нея [re: koмитa]  
Автор ^FenlksA^ (in love)
Публикувано20.06.07 17:33

с всичките си възможности, а ти очакваш да се пресели при теб заради ....каквито там са ти очите. Едва ли. Виж ако не завършваше сега, а беше 3о и..год., търсеща семейно щастие-може би. Не се заблуждавай-разстоянието и времето и винаги си казват тежката дума- днес може да е с ебач, колкото да не е без хич, но утре може да се влюби в някой, който е до нея, не на .....км. разстояние. "Очи, които не се виждат се забравят и каквото окото не вижда, сърцето- не желае"-не го забравяй.

Тема Re: Животът е пред нея [re: ^FenlksA^]  
Автор Haннa (член)
Публикувано20.06.07 17:36

"Очи, които не се виждат се забравят и каквото окото не вижда, сърцето- не желае" - Мислиш ли?

Тема Rе: мисля, [re: Haннa]  
Автор ^FenlksA^ (in love)
Публикувано20.06.07 17:39

всичко зависи от фактора време и събитията по време на раздялата.

Тема Re: Rе: мисля, [re: ^FenlksA^]  
Автор Haннa (член)
Публикувано20.06.07 17:41

Звучи добре

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.