|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Любовта и кариерата?
|
|
Автор |
koмитa (български) |
Публикувано | 20.06.07 16:47 |
|
Кое е по-важното в този живот/не питам за себе си/? Защо по-принцип хората предпочитат кариерата, пред любовта? И до какъв момент в живота си, човек може да си позволи да загърбва любовта, заради кариерата?
Чуждото не искаме, но и своето не даваме!
| |
Тема
|
Re: Любовта и кариерата?
[re: koмитa]
|
|
Автор |
Haннa (член) |
Публикувано | 20.06.07 16:56 |
|
Това е твърде голямо обобщение - много сме предпочели любовтаПък моето мнение, е че човек не може да си позволи да загърбва любовта, щото след това си плаща гяволука
| |
Тема
|
[re: Haннa]
|
|
Автор |
koмитa (български) |
Публикувано | 20.06.07 17:03 |
|
Да, но случая е утежнен, защото хората са и от различни градове. Въобще много оплетена ситуация.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Haннa (член) |
Публикувано | 20.06.07 17:07 |
|
Мислех, че питаш по принцип..Какъв ти е конкретния въпрос?Решения се взимат така,че да са житейски правилни
| |
Тема
|
[re: Haннa]
|
|
Автор |
koмитa (български) |
Публикувано | 20.06.07 17:11 |
|
Не искам да се впускам в подробности, защото ще ви вкарам в моите мисли. Искам да нуча по-принцип нещата. Житейски опит и други подобни неща ме интересуват. Това което мога да кажа е, че човека ме отбягва, крие се от мен и то абсолютно необяснимо. Аз си го обяснявам с това, че аз съм в друг град, а тя е в град, в който иска да развива кариерата си. Сега завършва и други подобни. Има там някакъв ебач в момента, колкото да не е без хич.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Haннa (член) |
Публикувано | 20.06.07 17:28 |
|
Най-добре питай.Прекратявала съм връзка 2 пъти заради подобна причина.И тя за някои не е маловажна.
| |
|
с всичките си възможности, а ти очакваш да се пресели при теб заради ....каквито там са ти очите. Едва ли. Виж ако не завършваше сега, а беше 3о и..год., търсеща семейно щастие-може би. Не се заблуждавай-разстоянието и времето и винаги си казват тежката дума- днес може да е с ебач, колкото да не е без хич, но утре може да се влюби в някой, който е до нея, не на .....км. разстояние. "Очи, които не се виждат се забравят и каквото окото не вижда, сърцето- не желае"-не го забравяй.
| |
|
"Очи, които не се виждат се забравят и каквото окото не вижда, сърцето- не желае" - Мислиш ли?
| |
|
всичко зависи от фактора време и събитията по време на раздялата.
| |
|
Звучи добре
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|