|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
по-добро от персоналити тест
|
|
Автор |
Fry () |
Публикувано | 20.06.07 16:19 |
|
Има 2 крайности при хората - едните се влюбват в грешния човек СИСТЕМНО, правят еди куп неща "защото така трябва". Приемат нещата много навътре и емоционално. Склонни са да вярват на стереотипи и да се влияят от нещата които са "приети в обществото". Винаги си мислят че ако нещо лошо им се случи, то е наказание за това че са предизвикали съдбата, мислят че и на лошите "господ им го връща". Има и по-активни сред тях, това са "Хамлетовците" (светът е потрошен, о тежък дял да си роден за да го туриш в ред).
На други пък не им дреме за никого, готови са да пратят гаджето си в Аушвиц, ако това ще доведе до съществено подобрение на стандарта им. Преценяват дали да направят нещо не от гледна точка на това дали е прието, а дали ще им се размине. Понякога се "опарват", бият ги и ги наказват, те могат да развият страхове, но никога не свързват лошите последствия с лошото си поведение. Тези хора са рецидивистите сред нас.
Към кои тип сте вие? Моите предсказания са че никой няма да се припише към някоя от тези две категории. Може да има различни видове междинни категории; хора, които се стремят към успеха, но гледат на неуспехите "философски". Хора, за които "животът е игра", и им е забавно да пробват различни подходи и да постигат успехи. Хора, които се стремят да анализират и да "стигнат до дъното" на всичко. Хора, които са "чувствени натури", и правят само това, което им казва сърцето (гласувайте тук). И така, от кои сте вие? Анкетата е инкогнито. Само не се отклонявайте
Предпочитам отговорите, писани нощем. И в работно време също е ок, може би.
| |
Тема
|
Re: по-добро от персоналити тест
[re: Fry]
|
|
Автор |
Haннa (член) |
Публикувано | 20.06.07 17:04 |
|
Чисти типове няма - на така зададени въпроси едва ли някой ще каже нещоАко искаш отговори - не питай директно
| |
Тема
|
|
|
Автор |
koмитa (български) |
Публикувано | 20.06.07 17:17 |
|
Дефинирай какво означава "защото така трябва".
Чуждото не искаме, но и своето не даваме!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
^FenlksA^ (in love) |
Публикувано | 20.06.07 17:26 |
|
едните се влюбват в грешния човек СИСТЕМНО, правят еди куп неща "защото така трябва". Приемат нещата много навътре и емоционално, но кое "трябва" решавам аз, не обществото.
"Винаги си мислят че ако нещо лошо им се случи, то е наказание за това че са предизвикали съдбата, мислят че и на лошите "господ им го връща"." - не, не приемам житейските удари като наказание, но вярвам, в причинно-следствената връзка, т.е. всяко действие или бездействие има последици:)а иначе-да, каквото си дал-ВИНАГИ се връща някой ден-дали е Господ-няма как да знам, но знам че дори и късно бумерангът те удря по главата, точно когато най-малко го очакваш.
Може да има различни видове междинни категории; хора, които се стремят към успеха, но гледат на неуспехите "философски;
Хора, които се стремят да анализират и да "стигнат до дъното" на всичко.;
Хора, които са "чувствени натури", и правят само това, което им казва сърцето-само че в крайна сметка май си слушам повече главата и естествено често страдам от последствията-та от всичко изписано от теб-горе долу това е моят профил, няма да добавям, защото не виждам смисъл да си правя пълен автопортрет.
Редактирано от ^FenlksA^ на 20.06.07 17:27.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
sisita (Lady) |
Публикувано | 20.06.07 18:32 |
|
Описанията ти са крайни, за това и предсказанията ти, че няма никой да се разпознае в тях ще са правилни
От кои съм аз - от победителите, които винаги се стремят към успеха, от тези, които гледат филосовски на неуспехите и винаги се старят да стигнат до дъното, за да отговорят на въпроса "защо", който стои винаги зад всичко, което ни се случва, от тези, които, когато обичат слушат сърцето си и се отдават до край, на това, което то им нашепва и най-накрая от тези, които все пак смятат, че живота в крайна сметка е един и театър и е забавно да играем ролите, които ни се предлагат, като повъзможност не забравяме себе си.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ceляндypa (гаден шоп) |
Публикувано | 20.06.07 19:15 |
|
Я па сам от третиот вид ора - бедни труженици дека по цел ден опъват каиша, да изкарат некой лев за насущния леб. Мене никоя мома ме не поглежда, оти немам ни убава кола, ни убави дрехи. Ама я хич и не се кахъря! Денем бачкам като вол, вечер пием у кръчмата. Не ми е притребала некоя уруспия, само да ми трови животеца. На вас гражданята оставам да се кахърите, кой бил "грешния", па кой "правия". Навремето у наше село не беше така. Кат са земат веднъж младите и край! Нема шаване налево, надесно! Както вика бай Спас кат се оплаква от жена си: "К'вот' ти се е паднало, че си го носиш!". А тая курвария сега от де се взе, не мо'а да разберам. До кат бедний пролетарий опъва каиша, разни като вас освен да се ебат, за друго акъл им не стига!
Ей, само да та фана и ш'та смачкам, да знайш!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Heфpит (бивша кукличка) |
Публикувано | 21.06.07 01:20 |
|
Аз съм от първите. А ти някакво ново божество ли си, че ни подлагаш да тест?
All you need is love....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*Жap-птицa* (с огнено сърце) |
Публикувано | 21.06.07 13:51 |
|
Интересна ти е темата..и аз се замислих...
По-всяка вероятност, у всеки има заложено от всичко по малко....Аз за себе си мога да кажа, че в работата си превес има мозъка ми, но в интимните отношения, по-скоро съм от "чувствените натури", които се вслушват в сърцето си.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
a|iaS () |
Публикувано | 21.06.07 15:48 |
|
Аз съм от патологичните случаи, дето ги няма тук или в друга типология на личността описани
Иначе първото в сравнение с второто си е доста по-близо до мен.
А от последните няколко - това с философското гледане на нещата, ми няма как иначе да е - нали съм Стрелец
Но съм и с асцендент Дева, т.е. разума, не чувствата, разума... чувствата си ги тъпча, общо взето и си получавам "отплатата" за това, но то се свиква.
you had blood on your face;
I had blood in my eyes
| |
|
амииии.... трудно ми е да отговоря , защото мисля ,че не спадам към определен тип не заради другото , а защото съм в процес по скоро от първото към второто ... но не знам къде точно съм на пътя, ще ми се да съм близо до златната среда
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|