Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:57 14.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема По любов ...нови  
Автор БapбapeлaМодератор (follow me)
Публикувано06.06.07 00:29

или по сметка мислите че трябва да се ожени човек и да има деца..... под сметка разбирам - щото годините минавали , щото еди кой си мъж/жена е осигурен материално и т.н. подобни.

защо пиша това , защото чета темата на една потребителка тук как е родила дете от мъж, които не я обича , а след като се родило детето я пренебрегва. чета и друга тема какъв мъж да си вземела друга потребителка, понеже годините минавали и нямало да е вечно млада и хубава .

кажете си мнението ?

Любов нямам ли... нищо не съм

Тема Re: По любов ...нови [re: Бapбapeлa]  
Автор *Жap-птицa* (с огнено сърце)
Публикувано06.06.07 00:33

Макар че,вече съвсем не съм на 20 , все съм си на същото мнение - децата трябва да се правят С ЛЮБОВ!За да са красиви.

Кажи нещо още, че не ми се спи....

Тема Re: По любов ...нови [re: *Жap-птицa*]  
Автор БapбapeлaМодератор (follow me)
Публикувано06.06.07 00:36

на мен ми се спи зверски и едвам гледам.....ще казвам утре.

лека нощ.

Любов нямам ли... нищо не съм

Тема Ок - Лека вечер!нови [re: Бapбapeлa]  
Автор *Жap-птицa* (с огнено сърце)
Публикувано06.06.07 00:38

Да сънуваш как осъществяваш някоя твоя мечта.......

Тема Re: моето мнение ...нови [re: Бapбapeлa]  
Автор lullaby (black-eyed;)
Публикувано06.06.07 00:50

че никога няма да се омъжа,

по сметка - да зависиш от някого финансово, не се чувстваш свободен, това е като вкъщи да си си на заплата - съвършено противоположно на щастие положение. всъщност, който търси в партньора си родител и това му е липсвало, сигурно ще бъде щастлив. аз точно от отношения тип родител-дете бягам спринт.

обаче брак по любов... не я свързвам любовта с брака. всъщност като чуя брак и ми призлява - представям си ужасно грозна гледка и отношения. пък и знаеш ли какво е да имаш усещането, че това не е за теб, може да ти се е искало някога, но в съвърше-но-не-реален вариант, винаги имаш едно такова чувство, че няма да я бъде тая... и така. от друга страна бракът би било лудост, нали казват, че и любовта е... тя си е, де

This pain in here
I can't stay in here
Ain't it clear that.

Редактирано от lullaby на 06.06.07 00:57.

Тема а моето мнение ...нови [re: lullaby]  
Автор TRlNlTY (позната)
Публикувано06.06.07 13:13

съвпада изключително много с твоето!

Автор Oxлиaндъp (silverblue)
Публикувано08.06.07 13:09

Казват, че всичко един ден си идвало на мястото.
Само да не се уплашим междувременно и да се откажем.
Кураж!

А на онези, които си позволяват да се влюбват ... им свалям шапка. "Mozart is a great composer!"

Автор eднa жeнa (м....?)
Публикувано08.06.07 13:10

По любов

Тема Re: По любов ... [re: Бapбapeлa]  
Автор Zaibne (princesa Leq)
Публикувано08.06.07 20:22

sry, za lat

Az sum za liubovta, ne moga da si predstavq, 4e shte se omuja za nqkoi samo zaradi kintite muKinti i sama moga da si vadq, no liubovta nqma kak da si q dokaram sami4ka...deto se kazva..ne stava samo s kinti..i liubov si trqbva

Тема Аз ще се оженя по любовнови [re: Бapбapeлa]  
Автор Neuton Gimic (с синя брада)
Публикувано08.06.07 22:13

Прочетох, изгасих компа и тръгнах да търся моята изпепеляваща любов.Метнах се на колелото и с всичка сила завъртях педалите.Цял ден въртях като луд и накрая се върнах.Спуках и двете гуми.

Успокоението, че моето дърво цъфна най-после.

По едно време дойде верен приятел и пихме по едно питие.

Утре рано ставам, лепя гумите и пак търся.Която иска да я намеря, да маха.Ще обичам силно, докато смърта ни раздели.

Жокер.

, walk with me.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.