Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:10 04.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Сега треа се извинявам дееба и торнови  
Автор te3is (ILL Bill)
Публикувано03.06.07 19:23

Черен уикенд за българския автомобилен спорт
Едно дете почина , а друго бере душа в болницата , след тежки поражения на автомобилно и мотоциклетно състезания.
Детето е стояло пред мантинелата на моста за село Новосел и е снимало състезателните автомобили, когато е било блъснато от състезателя Радослав Козлеков. Детето е син на Емил Меланезе, мениджър на един от най-добрите български състезатели Крум Дончев, който също участва в ралито. На пресконференция директорът на ралито Савко Панайотов обяви,че 35-годишният състезател Козлеков няма вина за смъртта на момчето, предаде БГНЕС.Козлеков едва не помел и намиращ се наблизо шуменски фоторепортер. Според свидетели Радослав Козлеков се движел изключително бързо в отсечката в борба за второто място. В предния етап той изоставал само на 0,3 сек. от Ясен Попов.
Вчера на състезание по мотокрос тежко пострада и млад състезател . 17- годишният Георги Иванчев е със счупена гръдна кост , счупен таз и мозъчно сътресение , след като бе зверски изблъскан от състезателя на "Red Bull - Motofreza" Eвгени Екимов - Ирландеца. От щаба на Red Bull отказаха коментар по случая.
Все още е загадка как е допуснат професионален състезател сред аматьорите

Оф дееба сополите-тоя дришльо къде го блъснах вчера да го бех прегазил , че да не ми опяват сега.Чак утре ме карат да хода в некво студио и да се извинявам-неохотно ще се подчина заради пичовете от Ред Бул , но искрено се надявам тоя малкия да не се оправи .

Тема Re: Сега треа се извинявам дееба и торнови [re: te3is]  
Автор tor (Пребих Гарелов)
Публикувано04.06.07 12:29

Няма какво да се извиняваш-ще се родят други.
На мене нещо не ми е гейм!

Тема Re: Сега треа се извинявам дееба и торнови [re: te3is]  
Автор мapдyk (Аз)
Публикувано04.06.07 12:41

ти дане си му скачал отгоре?

Mvlti svnt vocati, pavci vero electi

Тема Re: Сега треа се извинявам дееба и торнови [re: мapдyk]  
Автор te3is (ILL Bill)
Публикувано04.06.07 14:09

изритах го в страни от трасето,щото ми хвърля кал във визьора със задната гума и веднага аз съм най-лошия

Тема Става ли да ми направиш 1 услуга?нови [re: tor]  
Автор te3is (ILL Bill)
Публикувано04.06.07 14:32

Ако почнат нещо заради тоя малкия да ми бучат,да го доубиеме,после да идеш да направиш ново дете на майка му и да кажеш на баща му:"Ей така се правят деца"

Тема Re: Сега треа се извинявам дееба и торнови [re: tor]  
Автор Kиpe Mиньopo (непознат )
Публикувано04.06.07 23:28

Ей, че те гепам и че ти спукам белото епилирано дупе от ебане мама ти столичанска!

Здраво момче ми се чиниш ама язе ги знам вас гражданята - пълни путки са сите. Друсате се с боклуци дето ви правят фалшиви мускули. Га те сбараме, първо бой с мотиката по тиквата, па после че ти скинем арманито, че ти изуем гащите и че ти пръснем дупарата! Че ми пищиш като 15-годишно фенче на Левски на пернишката гара, ухааа ох ох ох!!!

И нема да ми хвалиш тая проста ес-класа да те не ебам отзад без вазелин. Голфо е колата. Имам голф двойка дето й вадим ръчната спирачка и бием софийски тарикатчета дето много се отварят. Имам и две сиди-та дет висят на конецо под огледалото. И зарче на скоростния лост. Имам и лепенка Ремус, с което Голфо става поне с 20 коня по-мощен от мерцедесо!!! Ке те изринем на светофаро бе левскитоооо!!!

Освен и язе това там обичам луксозното, всеки петък одим у кръчмето и ядем боб. Па после кат се изпърдим можем да захраним целата Стомана Перник с газ.

Нищо не става от вас, софийски педерастчета. Че ви спукам от бой и ебане!!!

Тема Re: Сега треа се извинявам дееба и торнови [re: Kиpe Mиньopo]  
Автор мapдyk (Аз)
Публикувано04.06.07 23:57

оти що, аааааааааааааа?

Редактирано от мapдyk на 05.06.07 00:06.

Автор bluefan (НАТУРАЛЕН)
Публикувано05.06.07 00:30

Kire preebaha sporbg i tuka dojde a

I bury those cockroaches

Автор te3is (ILL Bill)
Публикувано05.06.07 02:03

какакакакакакакаккаа манекен.

По принцип и аз съм Сф и се боря с зъби и нокти срещу нихиалистичната язва-селяните,но ти си симпатичен селяндур де.

Малко ми напомняш на един дето ми мие колата на автомивката.
Лошото е че тор ще го прочете утре а преди малко го засекох като излизаше и гаранция ще е пиян на куче.Ще се разпишете , ще се направиш на играч,щото не вярвам да си малодушник , като останалата част, ще се видите и после ще пунеш тема от рода"Не мога да разбера момче ли съм момиче ли съм"

Въртиш ли бънджи от моста на Кольо Фичето?

Редактирано от te3is на 05.06.07 02:08.

Тема Re: Сега треа се извинявам дееба и тор [re: te3is]  
Автор Kиpe Mиньopo (непознат )
Публикувано05.06.07 09:01

Язе в София не одим оти от тея трамваи от релсите им бие ток. Кога завали като пилци измирате по улиците.

Язва немам и отговорно заявявам че никога съм немал! Само хемероиди - веднъж. Язвите ги давим с парцуца и не виреят!

На автомивка не одим оти голфо е по-красив леко прашен - в полеви условия!

С Торо може да се видим са ако и той е фен на Голфо. На некой светофар. Че го поздравим махайки с ръчната два пъти през левио джам. Той ако е истински мъж че ме разбере!

Бън...шо? На мосто не одим оти не съм рибар. Рибарите са педерасти и повечето са от Софията!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.