Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:41 13.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Относно клубната среща на ГЗСнови  
Автор FileO99 (оперативная )
Публикувано28.04.07 20:24

Когато се появих на клубната среща на ГЗС абсолютно никой не смя копче да ми каже и в това бъдете абсолютно сигурни. Старата мома Емма Голдман, която отправи няколко директни заплахи срещу физическият ми интегритет заплашвайки ме с чеченец и израелец много разумно постъпи, че не посмя да дойде. Едно от последните й мнения в ГЗС, че никога не е удряла човек и че мрази насилието е смайващо предвид на фактът каква каша забърка с враждебното си и неадекватно поведение и какво можеше да се случи следствие на заплахите й на клубната среща в центъра на София. Други заплахи срещу мен също бяха отправени в клуба и по бележки, но отново повторям никои не посмя да ги изпълни като мисля, че добре се убедиха какъв човек стой на среща им и заеха конструктивна позиция. В крайна сметка неизбежно стигам до изводът, че почти всички потребители в ГЗС мъже и жени с малки изключения са на изключително ниско интелектуално, финансово и културно равнище поради което не намирам за целесъобразно изобщо да им се обръща никакво внимание. Освен това направи шокиращо впечатление, че потребители които правят впечатление на интелегенти и ерудирани хора, в реалният живот са пълни мижатурки без абсолютно никакво покритие. Освен това те съдейки по смехотворните им писанията действително нищо не разбират от секс и влизат вътре в ГЗС, за да търсят истината за липсата си на сексуален живот и да я поправят ако това е възможно стига да хванат на каква плоскост стоят нещата. Почти всяка втора дума в ГЗС на тема секс е пълна лъжа, хората там нямат никакво реално покритие и при това на по 30-40 години страдат от системно сексуално незадоволяване. В клуба висят с извинение няколко дърти нереза, които чат-пат опъват по някоя клубарка, но интересно, че повече от един път не повтарят, което говори за качеството на повечето от жените в ГЗС. А колкото до мащабният бан в ГЗС, който се простира буквално по цялата територия на София в абсолютно всички компютърни клубове и даже по ай-пи адреси на потребители, които нямат нищо общо с конфликтите в ГЗС е чудно защо такъв не е наложен на Емма Голдман, която ме заплаши първа ето тук

? А ето прочете какво е написала само след няколко дни на тем а насилие - . Това на какво ви прилича да допускат болен човек да ме заплашва е вместо нея мен да банват?

Тема хехехе..........нови [re: FileO99]  
Автор *Жap-птицa* (с огнено сърце)
Публикувано28.04.07 20:31

Файле, поздрав от мен!

Ти си номер едно.

Тема Re: Относно клубната среща на ГЗСнови [re: FileO99]  
Автор Moonlight. ()
Публикувано28.04.07 20:37

трябваше да дойдеш на срещата на мъжко-женския клуб на 21 април . него ден бях в София - всъщност 3 дни бях в София по работа та ходих и на срещата . не съм страшна, нито злобна - питай присъстващи.

пиши си , нямаш проблем. само не се плюйте извън допустимото да не се налага да заключвам.

Поздрави - Барби .

П.С. тази ми е немодераторска регистрация , дето пиша понякога с нея.

П.П.С. Какво става с температурата . Смъкна ли я.

Настроението е ветропоказател; чувството - извор; мисълта - река; принципът - школата

Редактирано от Moonlight. на 28.04.07 20:41.

Тема Re: Относно клубната среща на ГЗСнови [re: Moonlight.]  
Публикувано28.04.07 20:57

Здравей, дано занапред се разбираме така както в момента. А температурата не мога да я смъкна, а ми се бесува наред. Благорадя все пак, че пита.

Автор Coциoпaт (Свръхаз и То)
Публикувано28.04.07 20:58

Тема Re: Относно клубната среща на ГЗСнови [re: Coциoпaт]  
Публикувано28.04.07 21:00

Абсолютно.

Автор Epлиk ( BaltAvar)
Публикувано28.04.07 22:39

мразим чифути

видиш ли ционист-убий го!

Тема Абсолютно не си прав Файле,нови [re: FileO99]  
Автор Teмyджин (ex-tatar)
Публикувано29.04.07 14:27

Познаваш ме, виждал си ме и т.н
Във клуб ГЗС както и във всеки клуб има и стойностни хора има и изтрещели такива.
Всяко стадо си има мърша, не можеш да теглиш чертата и да кажеш:
- Сички са маскари.
Аз си спомням за някои срещи на клуб Политика където маса народ те чакаше ма ти така и не се появи. Дълго време не ходеше по клубни срещи, набираше кураж.
А там бая хора те чакаха.
Ти "мижитурка" ли беше?
Разбира се че не, просто по една или друга причина не беше назрял момента за теб или не искаше да ходиш по срещи там.
Та мисълта ми е, че не може да категоризираш хората или да казваш -тоз става оня не става. Тоз е недоклатен , онзи не е.
Освен тва какво очакваш да ти каже някой?
Ми на срещи се ходи да се видят хора които споделят същи интереси, дали се карат или не във виртуала няма значение, те са винага от същата страна.
Балансирай нещата, няма черно и бяло, сичко е сиво.
И в любовта и в живота.

Тема Re: Абсолютно не си прав Файле,нови [re: Teмyджин]  
Публикувано29.04.07 16:43

Не съм набирал никакъв кураж, просто не съм имал време. А аз друго освен заплахи и обиди в ГЗС не съм чел за себе си.

Автор Cлaдka_лимoнka (тоник)
Публикувано30.04.07 18:28

Много грозни коментари си направил!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.