Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:49 02.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема забранен плоднови  
Автор naturefree (непознат )
Публикувано12.04.07 02:11

здравейте,
знам че сигурно ще шокирам някои тук, но искам да ви попитам какво мислите за привличането (душевно и физическо) към женен/омъжена мъж/жена. И не говоря за секс непременно, нека уточня, а за обич, нежност, нужда от присъствието на тази личност, с една дума влубване.
Не мисля че съм способна да направя нещо с него, той е женен. Никога не съм се забърквала с обвързани мъже........но този просто ми е влезнал под кожата. Не е за секса точно, макар че повече от година не съм била с мъж, говоря за нежността, която той поражда в мен, нуждата да го видя, усмивката, очите. Дори не знам дали той изпитва нещо, много е мил, внимателен, кавалер от всякъде. И отгоре на това съм също омъжена (колко от вас повдигнаха вежди).

Тема Re: забранен плоднови [re: naturefree]  
Автор lullaby (blackeyed)
Публикувано12.04.07 02:13

ако се чувстваш добре и след като със съпруга ти вече явно сте се предали. въпросът е как е между него и жена му и всъщност не какво мисля аз или някой друг, а той и ти :))

Тема как така ...нови [re: naturefree]  
Автор Epиk Пpъц (-)
Публикувано12.04.07 02:15

... Не е за секса точно, макар че повече от година не съм била с мъж ъ в същотО време си омъжена?

Тема Re: как така ...нови [re: Epиk Пpъц]  
Автор naturefree (непознат )
Публикувано12.04.07 02:51

да, правилно си разбрал, омъжена съм, но от 1г. и малко не съм била с него или някой друг. няма да навлизам в подробностите на проблема в брака ми, мисля че той може ми има друга, но засега не мога да докажа нищо, той винаги е уморен....хм
моят проблем е че когато съм с един мъж, съм само с него и съм му вярна на магарето ми за съпруг.

затова не бе за секса само моят въпрос, аз отношението, вниманието, нужата да виждам другият, макар да не мога да го докосна, освен по приятелски или да напиша някой стих доста романтичен, породен дълбоко в мен от него и за него......на коя планета живея?!

Тема ъми ...нови [re: naturefree]  
Автор Epиk Пpъц (-)
Публикувано12.04.07 02:58

... какъв е проблема и да си с дваматъ?

... с единиъ пО задължение ... ъ с другиъ зъ развлечение

[image]http://www5.domaindlx.com/marianofr1985/Imagenes/pacino2.jpeg[/image]

Автор palatka (ентусиаст)
Публикувано12.04.07 09:41

Нормално е. Не живеем на остров, срещаме хора разни. Погледни през прозореца - пълно е със симпатични мъже. И? Какво искаш? Първо това трябва да решиш.

Тема Re: забранен плоднови [re: palatka]  
Автор Иckaм (новак ли?:))
Публикувано12.04.07 11:46

Такова понятие "забранен плод" май трябва да го премахнеме от речниците...

Та хората като са женени/омъжени да не са (буквално) бракувани бре?

След 10 години и нагоре съжителство с един човек какво да се очаква?
И какво значи вярна съм?? На какво? На принципите си ли?

Такова като "аз никога" , "аз винаги" трябва да има допълнение... ДО СЕГА...

Хора сме, грешни сме...

прави това което ти харесва, защото живота е един, а пропуснатите мигове са хиляди.

Естествено че следва да се съобразяваме с хората които обичаме, но не и да се жертваме нали? :)

Няма лошо за мене. А желанието е прекрасно чуство... Изживей си го!

Автор fidgety (fury)
Публикувано12.04.07 12:20

Бе то забранен плод няма, както и други преди мен го казаха... Кат те кефи, наслаждавай му се, поне ще ти отвлича мислите от домашното магаре поне за малко. Но имай предвид, че на фона на тези отношения магариите на домашния любимец още повече ще ти се навират в очите. На твое място бих решила какво първо да правя вкъщи и после да се впускам в разни авантюри. Не проповядвам морал, ами имам предвид да не се разконцентрираш от основния проблем - този вкъщи. Днес ще е този женения, утре ще е някой друг, ама така трудно се живее...

La donna e mobile

Тема Re: забранен плоднови [re: fidgety]  
Автор hhhhh (член)
Публикувано12.04.07 12:59

Мила , втора серия няма!Затова не си блъскай главицата кое е редно или нередно , а си живей живота.

Тема ами азнови [re: naturefree]  
Автор TRlNlTY (усмивка)
Публикувано12.04.07 15:12

определено повдигнах вежди

просто се чудя... колко ли хора си стоят омъжени без да правят секс и същевременно се влюбват в други женени хора и въобще...къде ще му излезе края?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.