|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Вече 4 месеца нямам контакт с българка!!!
|
|
Автор |
tor (Made in tor) |
Публикувано | 06.03.07 21:38 |
|
Утре се навършват точно четири месеца, през които не съм спал с жена, която има български произход!
Равносметката през този период е следната:една полякиня; една велинградска помакиня; една сръбкиня и един ирландец!
D:\music\Hari Hristov - dolari i marki.mpga
| |
Тема
|
Хехехехеххх.......
[re: tor]
|
|
Автор |
*Жap-птицa* (с огнено сърце) |
Публикувано | 06.03.07 21:40 |
|
Разкажи за ирландеца.....
| |
Тема
|
Re: Хехехехеххх.......
[re: *Жap-птицa*]
|
|
Автор |
tor (Made in tor) |
Публикувано | 06.03.07 21:52 |
|
Манекен с 25см пишка, кара S-класа и е бивш ВИС-аджия.
Също така кара и мотори. Дебна го, когато излиза с мотора, тъй като тогава S-класата му е паркирана пред нас и уж случайно го срещам. След това ме качва на мотора, а аз му мачкам гърдите. От 200км нагоре, когато не може вече да кара с една ръка и на задна гума си пускам едната ръка и към пакета му. Лошото е, че е с прилепнал панталон тогава и не мога да пипам наголо.
Зимата му купих една шуба по поръчка, т.е. казах му в очите "искам те на задната седалка на S-класата пред ЦУМ, докато алармата пищи и пенсионерите гледат с очи, чиито размери се доближават до яйце XL с 2 жълтъка!
D:\music\DIANA-NAPRED-NAZAD.mp3
| |
Тема
|
A казват, че семето от българин най-скъпо
|
|
Автор |
Neuton Gimic (надървен) |
Публикувано | 06.03.07 21:53 |
|
Добър вечер,
забелязвам, че анонимните педеруги отново са ампутирани и пак ще требе да се регаме.Който иска да ми пърди на кура, ще трябва да да свиква с имиджа ми.Моят дядо ми подари немски противогаз и аз така си ходя, като Джако певеца.Не искам да ми дишат въздуха разни сифилистаци.
Моят последен контакт с българка бе преди година и три месеца и оттогава онанирам редовно, но скоро ще се женя за полубългарка.Много ме обича.Няма да и подаря цветочки, защото в гащите си имам един изправен червен карамфил.Не може без любов.Тя ме обича повече отколкото аз, а се опитвамм да докажа обратното.
----------------------
| |
Тема
|
Мани ги тия манекени.
|
|
Автор |
Публикувано | 06.03.07 21:56 |
|
Те са лигльовци големи.
Я се ориентирай към някой расов космат балканджия.
| |
Тема
|
Re: Мани ги тия манекени.
|
|
Автор |
tor (Made in tor) |
Публикувано | 07.03.07 13:31 |
|
Не е лигав-даже и на половн грам, отново е сериозен.
Харесал съм си от фитнеса един борец 190см, 130кг, космат с гъста и къса брада, но не се облича подходящо и няма S-класа!
П.С. Тренировката ми за гръб е неефективна. Гърба ми е мазен и губи V-образната си форма, която имаше през есента на 2005-та, пролетта на 2006-та и есента на 2006-та!
D:\music\Luna - Bqgaite Kracheta.mpga
| |
|
изглежда си вманиачен на тема - коли.
Що така?
| |
|
Всеки уважаващ себе си мъж задължително има по една S-класа, независимо от кое поколение и независимо какви коли има успоредно с нея, независимо от това, че може да са по-скъпи!
Аз вече нямам S-класа, но скоро и това ще се промени!
D:\music\Kosta Markov - Karam Si Trabanta.mp3
| |
Тема
|
За S - класата.
|
|
Автор |
Публикувано | 08.03.07 17:22 |
|
Искам да те питам:Представи си, че един вълшебник дойде при теб, и ти каже, че можеш да избираш между две желания: или най-страшната ес -класа или една жена, която ще те обича силно...
Кое би избрал?!
| |
Тема
|
Re: За S - класата.
|
|
Автор |
tor (Made in tor) |
Публикувано | 08.03.07 21:12 |
|
Под "най-страшната" разбирам най-новата!
Значи, за създаването на една кола и особено на Мерцедес, работят и посвещават живота си цял екип от инжинери и механици, обучавани години наред, дизайнери, мениджъри и т.н.
За създаването на "жената, която ще ме обича" работят един кремиковски бачкатор, който след 12 часовия си работен ден изпива 400 грама домашна ракия, изпечена в някое пернишко село и кварталната мадона, която по цял ден смуче български цигари и гледа кабелна телевизия! А това, че ме обича една жена по никакъв начин не ми влиея, след като аз не я обичам.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|