Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:15 16.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Грешкитенови  
Автор БapбapeлaМодератор (готина вещица)
Публикувано26.02.07 10:00

плащате ли си за тях или гледате са се измъкнете 'по терлици'..... дойде ми тая мисъл , като поствах Мисълта на деня .

това имам предвид :

Единственото спасение е да се изплатиш по правилния начин. Туй подразбира Божествената Правда, която ние трябва да вложим в нашия живот - да започнем да живеем правилно. Да не мислите, че може да минете лесно, без да си платите дълговете? Не, природата е поставила за всички такива сита, които не ще можете да избегнете. Те все ще ви хванат някъде. Кармическият закон ще ви хване и ще ви застави да си платите. Чрез него работят разумни същества, които ще ви спрат в пътя и ще ви научат, че като сте яли и пили, трябва да платите.

и то там се сетих за друго ..... има ли такова нещо от рода 'да обичаш правилно'

Тема Re: Грешките [re: Бapбapeлa]  
Автор The Fallen Angel (Stormbringer)
Публикувано26.02.07 10:08

Има нещо вярно... Ако тези кармически сили се стремят да "изравнят" всичко.
Но защо ни е свят пълен със "средни" хора? Както и се получава донякъде - средни хора и лоши хора - добри няма или ако има кармата май им се отплаща след като умрат, защото иначе нямаше да има тази, вече станала като поговорка, фраза: Никое добро не остава ненаказано!
Да и го начукам на кармата! Ако иска и свирки може да ми върти! Аз не живея в страх от "ситата" а те ще живеят в страх от мен! Защото не ми пука от тях, защото смятам, че всяко мое действие е правилно, ако смятам обратното се извинявам

Въобще - тая мисъл я кажи на лошите да ти се посмеят искрено и след това да те изнасилят и изкормят

П.П. Последното прозвуча лошо към теб, но не е насочено към теб а е пример за това, че мисълта не е правилна

Тема Re: Грешкитенови [re: The Fallen Angel]  
Публикувано26.02.07 10:16

правилна е мисълта , но я четеш съдейки по себе си, а не съдейки обективно.

правиш ли разлика между обективна и субективна истина....и за двете съм писала, коя каква е.

Тема Re: Грешкитенови [re: Бapбapeлa]  
Автор TRlNlTY (усмивка)
Публикувано26.02.07 10:19

да обичаш правилно
или да скъсаш безболезнено

не зная дали е възможно...

It’s not having what you want,
It’s wanting what you got!

Автор The Fallen Angel (Stormbringer)
Публикувано26.02.07 10:21

"Единственото спасение е да се изплатиш по правилния начин" е, само по себе си, доста субективна мисъл... За един изнасилвач може разплатата да е да убие жертвата.
Ако имаш на предвид по правилния начин за кармата... То тогава автоматично излиза, че или мисълта не е вярна или кармата има по-извратено чувство за правда и от българския и либийския съд взети заедно!

Тема Re: Грешкитенови [re: The Fallen Angel]  
Публикувано26.02.07 10:24

я вземи ред по ред написаното и го анализирай . тогава пак ще говорим.

Тема Re: Басинови [re: Бapбapeлa]  
Автор FENlKS (different)
Публикувано26.02.07 10:38

'да обичаш правилно'- има-
Неписани либофни закони:
1.да не губиш времето на другите;
2. да не ги лъжеш;
3.да проявяваш уважение към личността им;
4. да им даваш това, от което се нуждаят/съчувствие, разбиране, подкрепа, позитивизъм/;
5. Да бичаш правилно за теб и за отсрещният и никой друг;

Защото в крайна сметка всичко се връща-независимо дали от същият човек и времето-каквото си дал като бумеранг ще се върне при теб някой ден.
Горенаписаното си е като 10-те божи заповеди-не кради, не убивай, не прелюбодействай и тЪ нЪ и то не би се спазвало от страх или суеверие, а за собствено и това на партньора спокойствие, въпрос на личен избор и съзнание.

Автор HAДEЖДA™ (Jedem das Seine)
Публикувано26.02.07 11:00

Първо ми обясни какво означава 'правилно'

. И ако нещо е правилно според твоите разбирания примерно, трябва ли да е правилно и според моите?
Иначе за грешките - най-вероятно всеки по някакъв начин си ги плаща. Лошото е, когато за чужди грешки плащаме, амааа...се ла ви.

Този Свят и Прекрасен, и Грозен е МОЙ !
Той е Капка от МОЕТО СЪРЦЕ !!

Тема браФос!нови [re: FENlKS]  
Автор TRlNlTY (усмивка)
Публикувано26.02.07 13:54

много хубави тези неписани правила

ако можеше и повече хора да ги спазват... ехее... рай-рааай!

It’s not having what you want,
It’s wanting what you got!

Автор Zaibne (princesa Leq)
Публикувано26.02.07 16:28

Кой ни казва, кое е правилно и кое не е?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.